magda_z Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Lili to mała suczka o urodzie spaniela, młodziutka niespełna 2 letnia. Do schroniska trafiła rok temu bardzo przestraszona. Sama w boksie kompletnie sobie nie radziła, więc trafiła na wybieg z innymi psami. Tak niestety jest niewidoczna. Kiedy inne psy podchodzą do człowieka ona trzyma się raczej na uboczu. Podchodzi kiedy nie zwraca się na nią uwagi. Z innymi psami żyje w zgodzie. Jest zaszczepiona p. wściekliźnie, wysterylizowana i zachipowana.Lili poszukuje cierpliwego właściciela, który da jej dużo miłości. Najlepiej gdyby trafiła do osoby, która ma już doświadczenie z lękliwymi psami. Raczej nie nadaje się dla rodziny z dziećmi.Lili potrzebuje choćby domu tymczasowego! Gdyby taki się znalazł zapewniamy karmę. Od razu po wyjściu ze schroniska sunia ma także zapewnioną darmową wizytę u fryzjera. Nie pozwólmy jej spędzić reszty życia w schronisku!Sunia przebywa w schronisku w Rybniku, ale w sprawie adopcji lub DT należy kontaktować się ze mną: Tel. 507 811 201[email protected] Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/547727655359491/?notif_t=plan_user_joined Edited October 21, 2014 by magda_z Quote
faith35 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Cudna... Aż serce mi się kraje, bo spaniele wyjątkowo źle znoszą schronisko :( nie wiem, jak mogę pomóc.. a może nowe zdjęcia, poza schroniskiem? Quote
magda_z Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='faith35']Cudna... Aż serce mi się kraje, bo spaniele wyjątkowo źle znoszą schronisko :( nie wiem, jak mogę pomóc.. a może nowe zdjęcia, poza schroniskiem?[/QUOTE] Niestety Lili nie wychodzi na spacery :( Jest na wybiegu z innymi psami, a stamtąd ciężko jednego psa wziąć na spacer. Jedyną szansą dla Lili jest DT albo bardzo cierpliwy i stanowczy DS. Quote
cockermanka Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Biedna psica. Ale ze spaniela nie ma absolutnie nic. Quote
magda_z Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Proszę o trzymanie kciuków za Lili! :loveu: Quote
Basia_Max Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 magda_z napisał(a):Proszę o trzymanie kciuków za Lili! :loveu: Trzymam :lol: Quote
magda_z Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Była dzisiaj Pani zobaczyć Lili, ale niestety ona bidulka tak bardzo przestraszona, że Pani zrezygnowała :-( Ale wzięła inna sunie :) Quote
Basia_Max Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Oj szkoda:shake: Ale dzięki niej inna panna dom znalazła :) Quote
Recommended Posts