adiiszek Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Witam, mojej niespełna 5 miesięcznej suczce Owczarka szkockiego kupiłem na spróbowanie parę sztuk owych puszek, dziś zjadła z rana puszkę z rybką, troszkę śmierdząca ale psu bardzo smakowała, kupa ok, bez żadnych 'anomalii' ze strony układu pokarmowego Shili. Czy kupowaliście już coś dla psa z tej firmy? (nam polecił ją Pan w sklepie, stwierdził, że to bardzo dobra karma w puszkach) Jakieś opinie/uwagi? Poniżej zdjęcie owej karmy Quote
Talia Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 A masz procentowy skład karmy? Ten który znalazłam w internecie wygląda podejrzanie. Quote
adiiszek Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Na puszce pisze tyle samo co i w internecie, niestety. Piee karmę jadł ze smakiem, wszystko było ok, niestety po skosztowaniu puszki z drobiem mała powyższa karmę zwróciła :/ Składu nie ma, facet zachwala, jedna puszka 4.90 Quote
Talia Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ja bym nie kupowała czegoś o bliżej nieokreślonym składzie. Quote
Anka K Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Karmy Prince są ok ale tylko te Premium np z dzikiem Skład: 65% mięso dzika, 23.9% rosół, 4% słodkie ziemniaki, 3% jabłka, 3% Mango, 1% Minerały, 0.1% rozmaryn (ekstrakt) Karma w granicach 10 zł za 400 g Ta przedstawiona powyżej ma 6% niewiadomoczego... i za 4,90... brrrr Quote
marta30 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Za 5 zł miałabyś 1 kg serduszek, wątróbki czy szyjek indyczych. I zdrowiej dla psa niż badziewie takie kupować. Quote
Recommended Posts