Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdyby ktoś znał tanszego weta to będę bardzo wdzięczna za info na maila: [email][email protected][/email] Sunia jest przygarnięta, ludzie niezamozni, a wet zaproponował im cenę 500zł...Sunia wazy tak do 30kg. Myslę, że cena do 200zł. byłaby jeszcze do przyjęcia dla tych ludzi.

Posted

A sprawdź na bip-ie Szczecina, czy miasto nie dofinansowuje sterylizacji? Każda gmina musiała podjąć uchwałę do 31 marca, i tam zawarta jest ew. kwota dofinansowania czy w ogóle refundacji kosztów sterylizacji suczek i kotek.

Posted (edited)

Tak, mozliwe. Niektóre gminy daja 100 procent kosztów, inne jakaś część.

Znalazłam :
[url]http://bip.um.szczecin.pl/umszczecinbip/files/654A29DDEE724644BDDB6C6B06DBF80A/1158.pdf[/url]

Ale chyba raczej nic z tego nie wynika, raczej nie ma dofinansowania sterylek (jest usypianie ślepych miotów) - na końcu plan wydatków. Ja bym zadzwoniła do urzędu i zapytała, nie [B]czy[/B], ale na[B] jaką[/B] zniżkę mogę liczyć przy sterylizacji suni? Jako że znaleziona np., a ja jestem osobą niezamożną.

Edited by malagos
Posted

w Szczecinie ceny są makabryczne, byle tylko zniechęcić do sterylek...zazwyczaj wołają ok. 400zł., podczas gdy u mnie sunia do 15kg. jest cięta za 160zł, większa myślę, że za 200 max. 250.Prawie 5stów to naprawdę duza kwota :roll: