temikotka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Gdyby ktoś znał tanszego weta to będę bardzo wdzięczna za info na maila: [email][email protected][/email] Sunia jest przygarnięta, ludzie niezamozni, a wet zaproponował im cenę 500zł...Sunia wazy tak do 30kg. Myslę, że cena do 200zł. byłaby jeszcze do przyjęcia dla tych ludzi. Quote
malagos Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 A sprawdź na bip-ie Szczecina, czy miasto nie dofinansowuje sterylizacji? Każda gmina musiała podjąć uchwałę do 31 marca, i tam zawarta jest ew. kwota dofinansowania czy w ogóle refundacji kosztów sterylizacji suczek i kotek. Quote
temikotka Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 wiem za bardzo jak to znalezc.Czy mozliwe jest zeby dofionansowywali sterylki Panskich suczek? Quote
malagos Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Tak, mozliwe. Niektóre gminy daja 100 procent kosztów, inne jakaś część. Znalazłam : [url]http://bip.um.szczecin.pl/umszczecinbip/files/654A29DDEE724644BDDB6C6B06DBF80A/1158.pdf[/url] Ale chyba raczej nic z tego nie wynika, raczej nie ma dofinansowania sterylek (jest usypianie ślepych miotów) - na końcu plan wydatków. Ja bym zadzwoniła do urzędu i zapytała, nie [B]czy[/B], ale na[B] jaką[/B] zniżkę mogę liczyć przy sterylizacji suni? Jako że znaleziona np., a ja jestem osobą niezamożną. Edited July 5, 2014 by malagos Quote
temikotka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 nie mają, dzwoniłam, to zaoferowali tylko rozłożenie na raty...schron tez nie pomoze. Quote
temikotka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 w Szczecinie ceny są makabryczne, byle tylko zniechęcić do sterylek...zazwyczaj wołają ok. 400zł., podczas gdy u mnie sunia do 15kg. jest cięta za 160zł, większa myślę, że za 200 max. 250.Prawie 5stów to naprawdę duza kwota :roll: Quote
Recommended Posts