Harika Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Ojej biedaczek!! Mam nadzieje, ze to nic powaznego... faktycznie po ugryzieniu to by raczej juz sie czul lepiej... kciuki za Ermanka!! Quote
Erykowa Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Dzięki dziewczyny ! Nie chcę jeszcze "zapeszać" ale na razie ok.P.zapalny powinien dziś rano przestać działać.Pies jak nowy a właściwie jak stary :) Pełen energii,humoru i co chwilę przynosi zabawkę na kolana.Szuja czysta bez najmniejszego obrzęku.Do tego apetyt jak smok.Dawno tak nie jadł ;) Nie wiem czy jakoś odżył czy tak mu glut smakuje.On rano dostaje gotowany ryż z warzywami i mięsem.Do tego witaminy i trochę siemienia gotowanego z resztą.Teraz wetka poradziła,żeby dawać mu przy tych problemach więcej siemienia tzn gotowy już posiłek zalewam dodatkową porcją gluta.Może to mu tak smakuje-ja nie cierpię ;) Mam dużo zdjęć także coś dodam.Część starych a część z naszego spaceru 22go na pożegnanie lata jeszcze z DT w Rudzie /a wyników ciągle brak :( / Quote
marta1624 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Erman <3 Super wieści że przeszło, oby tak zostało! PS. Mogę ukraść jedno zdjęcie? :) Quote
Erykowa Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Dzięki. Marta pewnie i zawsze ;) jak chcesz w większym rozmiarze to też pisz mogę przesłać na maila. Quote
marta1624 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 A można prosić na fb? Chyba że wolisz meila to podam :) I dzięki :) Quote
Erykowa Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Mogę na fb tylko tam chyba nie da się dużego przesłać Quote
Guest TyŚka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Cieszę się, że z Erkiem już świetnie, oby był zdrów jak rydz. :) A zdjęcia fantastyczne, Eryk jest niesamowicie przystojnym kawalerem. Quote
mar....ka Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Witam, Erman tu super doberman heheh Tak poważnie, zamierzam zaglądać tu częściej. Czekam oczywiście na te nowe zdjęcia (dobrze, że nie tylko ja wiecznie "cykam"). Czasem się zastanawiam czy Shadow nie ma więcej zdjęć niż np. moja córka (niż syn to na pewno, nastolatek wprowadził zakaz fotografowania dla matki :P) Trzymam kciuki za całkowity powrót do zdrowia :) Quote
Erykowa Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Ty$ka,Majoka dzięki Majoka witam !!! Mi też bardzo miło poznać kogoś kto ma dzieci,jednak jego pies ma więcej zdjęć niż one ;) Jak dziewczyny były młodsze to też miały sporo teraz trochę je zaniedbałam ale właśnie tak jak piszesz im starsze tym mniej chętnie "pozują". Do tego więcej czasu spędzam z psem ;) bo One albo w szkole albo u koleżanek więc mam setki zdjęć Ermana a dzieci ...od czasu do czasu,żeby babcią przesłać. Dziś u nas leje jak z cebra.Eryk nawet na sikanie nie chciał wyjść.Ruszył się tylko na śniadanie ;) i śpi dalej 1 Quote
mar....ka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Ty$ka,Majoka dzięki Majoka witam !!! Mi też bardzo miło poznać kogoś kto ma dzieci,jednak jego pies ma więcej zdjęć niż one ;) Jak dziewczyny były młodsze to też miały sporo teraz trochę je zaniedbałam ale właśnie tak jak piszesz im starsze tym mniej chętnie "pozują". Do tego więcej czasu spędzam z psem ;) bo One albo w szkole albo u koleżanek więc mam setki zdjęć Ermana a dzieci ...od czasu do czasu,żeby babcią przesłać. Dziś u nas leje jak z cebra.Eryk nawet na sikanie nie chciał wyjść.Ruszył się tylko na śniadanie ;) i śpi dalej też się cieszę, że nie jestem osamotnioną wyrodną matką :P Ale tak to jest, że dzieci dorastają ..... Quote
Guest TyŚka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 On jest naprawdę cudowny, świetnie Ci wyrósł :) U nas też leje od rana... Quote
Harika Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ale super, ze juz lepiej!! Wpadlam tu z nadzieja, ze zdrowko sie poprawilo i nie zawiodlam sie :) Erman na trwace wyglada jak nowo narodzony :d Quote
Erykowa Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Dzięki. Ja to teraz co chwilę go macam i wydaje mi się,że zawsze coś nie tak.Mam nadzieję,że to moje przewrażliwienie.Wymyśliłam nawet takie coś jak zapalenie ślinianiek :( Dziś idziemy na ostatni antybiotyk. A tak żegnaliśmy lato w ostatni dzień /na niektórych zdj.widać jeszcze resztki po opuchliźnie/ Quote
marta1624 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ale pogoda świetna u Was :) U mnie dzisiaj nie narzekam, ale weekend- porażka :/ Quote
mar....ka Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ale macie ładne trawy na łąkach, a u nas pogoda dziwna, raz słońce, raz ciemne chmurzyska i ogólnie zimno Quote
Erykowa Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Hej Na pogodę w niedzielę nie narzekałam ale całą sobotę lało. Trawy fajne ale cholernie ciężko się po nich łazi.Na wiosnę jak wszystko króciutkie to cało łąki nasze a teraz to idzie się zgubić a w lecie chodzę z podrapanymi nogami ;) Quote
Erykowa Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Widząc te chmury spodziewałam się niezłej ulewy ale było takie fajne światło,że korzystałam ile się dało a potem zasuwaliśmy szybko do domu-z tych pól mam z 30 min lasem ;) Oczywiście nie spadła ani kropelka a my rekord trasy pobiliśmy bo bałam sie o aparat :) Quote
marta1624 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 No chmury niezłe mieliście :) Erman dostojnik :) Quote
mar....ka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nie tylko trawy macie piękne, w ogóle tereny. Eryk idealnie do nich pasuje :) - przystojniacha z uśmiechem na pychu W ogóle macie gęste lasy, u nas nas nie ma takiej szaty :) Quote
Guest TyŚka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Świetne fotki! :) Erman taaaki szczęśliwy <3 A po Waszych terenach, oj pochodziłoby się ;) Quote
Recommended Posts