Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki dziewczyny !

Nie chcę jeszcze "zapeszać" ale na razie ok.P.zapalny powinien dziś rano przestać działać.Pies jak nowy a właściwie jak stary :) Pełen energii,humoru i co chwilę przynosi zabawkę na kolana.Szuja czysta bez najmniejszego obrzęku.Do tego apetyt jak smok.Dawno tak nie jadł ;) Nie wiem czy jakoś odżył czy tak mu glut smakuje.On rano dostaje gotowany ryż z warzywami i mięsem.Do tego witaminy i trochę siemienia gotowanego z resztą.Teraz wetka poradziła,żeby dawać mu przy tych problemach więcej siemienia tzn gotowy już posiłek zalewam dodatkową porcją gluta.Może to mu tak smakuje-ja nie cierpię ;)

Mam dużo zdjęć także coś dodam.Część starych a część z naszego spaceru 22go na pożegnanie lata

jeszcze z DT w Rudzie /a wyników ciągle brak :( /

347a9le.jpg

35arc5t.jpg

xlczk6.jpg

an2arn.jpg

Posted

Cieszę się, że z Erkiem już świetnie, oby był zdrów jak rydz. :)

A zdjęcia fantastyczne, Eryk jest niesamowicie przystojnym kawalerem.

Posted

Witam, Erman tu super doberman heheh Tak poważnie, zamierzam zaglądać tu częściej. Czekam oczywiście na te nowe zdjęcia (dobrze, że nie tylko ja wiecznie "cykam"). Czasem się zastanawiam czy Shadow nie ma więcej zdjęć niż np. moja córka (niż syn to na pewno, nastolatek wprowadził zakaz fotografowania dla matki :P) Trzymam kciuki za całkowity powrót do zdrowia :)

Posted

Ty$ka,Majoka dzięki

Majoka witam !!! Mi też bardzo miło poznać kogoś kto ma dzieci,jednak jego pies ma więcej zdjęć niż one ;) Jak dziewczyny były młodsze to też miały sporo  teraz trochę je zaniedbałam ale właśnie tak jak piszesz im starsze tym mniej chętnie "pozują". Do tego więcej czasu spędzam z psem ;) bo One albo w szkole albo u koleżanek więc mam setki zdjęć Ermana a dzieci ...od czasu do czasu,żeby babcią przesłać.

Dziś u nas leje jak z cebra.Eryk nawet na sikanie nie chciał wyjść.Ruszył się tylko na śniadanie ;) i śpi dalej

2vi12k3.jpg

2vb4u4m.jpg

j9tr1v.jpg

ww0tih.jpg

2ec21qw.jpg

• Upvote 1
Posted

Ty$ka,Majoka dzięki

Majoka witam !!! Mi też bardzo miło poznać kogoś kto ma dzieci,jednak jego pies ma więcej zdjęć niż one ;) Jak dziewczyny były młodsze to też miały sporo  teraz trochę je zaniedbałam ale właśnie tak jak piszesz im starsze tym mniej chętnie "pozują". Do tego więcej czasu spędzam z psem ;) bo One albo w szkole albo u koleżanek więc mam setki zdjęć Ermana a dzieci ...od czasu do czasu,żeby babcią przesłać.

Dziś u nas leje jak z cebra.Eryk nawet na sikanie nie chciał wyjść.Ruszył się tylko na śniadanie ;) i śpi dalej

2vi12k3.jpg

2vb4u4m.jpg

j9tr1v.jpg

ww0tih.jpg

2ec21qw.jpg

też się cieszę, że nie jestem osamotnioną wyrodną matką  :P Ale tak to jest, że dzieci dorastają .....

Posted

On jest naprawdę cudowny, świetnie Ci wyrósł :)
U nas też leje od rana...

Posted

Dzięki.

Ja to teraz co chwilę go macam i wydaje mi się,że zawsze coś  nie tak.Mam nadzieję,że to moje przewrażliwienie.Wymyśliłam nawet takie coś jak zapalenie ślinianiek :(  Dziś idziemy na ostatni antybiotyk.

A tak żegnaliśmy lato w ostatni dzień /na niektórych zdj.widać jeszcze resztki po opuchliźnie/

2vw8wuf.jpg

2ahi7lt.jpg

2ur5auu.jpg

zkiz9k.jpg

hssz7n.jpg

Posted

Hej

Na pogodę w niedzielę nie narzekałam ale całą sobotę lało.

Trawy fajne ale cholernie ciężko się po nich łazi.Na wiosnę jak wszystko króciutkie to cało łąki nasze a teraz to idzie się zgubić a w lecie chodzę z podrapanymi nogami ;)

qx2j5d.jpg

b9emtl.jpg

2ywer1v.jpg

22cdat.jpg

2vvqh5v.jpg

Posted

11uf6gk.jpg

291cn6c.jpg

2w7qxp1.jpg

33yrga0.jpg

b4axjb.jpg

Widząc te chmury spodziewałam się niezłej ulewy ale było takie fajne światło,że korzystałam ile się dało a potem zasuwaliśmy szybko do domu-z tych pól mam z 30 min lasem ;) Oczywiście nie spadła ani kropelka a my rekord trasy pobiliśmy bo bałam sie o aparat :)

Guest TyŚka
Posted

Świetne fotki! :)
Erman taaaki szczęśliwy <3
A po Waszych terenach, oj pochodziłoby się ;)