Micka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [LEFT]Hej![/LEFT] Mam 3 letnia Retrieverke i zamierzam zrobic jej rtg. Z jakim kosztem musze sie liczyc? U ktorych weterynarzy moge te badania dysplazji zrobic? Znacie jakis dobrych w Krakowie? Dziekuje za odpowiedz. Quote
madalenka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 W Wawie, RTG stawow biodrowych i lokciowych z wpisem do rodowodu kosztuje 260 zl. Quote
cuciola Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [URL]http://www.zkwp.pl/regulaminy/dysplazja.html[/URL] tutaj jest wykaz lekarzy ktorzy wpisuja wynik RTG do rodowodu znajomy chodzi lek.wet.spec.chir. Pawła Radwana z Ul.Przecinek3 boczna od Królowej Jadwigi godz 15-20 pon-pt i bardzo sobie chwala..nie orientuje sie czy robi RTG Quote
weszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 W Krakowie nie ma weta uprawnionego do dokonania wpisu wyniku RTG do rodowodu. Można tylko zrobić zdjęcie i wysyłają do jednego z wetów z listy ZKwP. Koszt ok. 200 zł. Zdjęcia można zrobić m.in. w Krakvecie na Sanockiej, u Bakowskiego na Centralnej, na Brodowicza, na Gdyńskiej. Quote
Sonya Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Mam podobne pytanie, wiec nie bede zakładała nowego tematu. Ile moze kosztowac rtg suki bez rodowodu, bez wpisu do rodowodu. Szukam tez jakiegos weta specjalisty z okolic Swarzedza lub Poznania. Quote
weszka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Czy pies jest z rodowodem czy nie i czy wpisuje się wynik nie ma wg mnie wpływu na cenę. Zapytaj tu - to wet uprawniony z listy ZKwP: [COLOR=#666666][B]dr Waldemar Golec [/B]Klinika Weterynaryjna, ul. Bnińska 40, 61-023 Poznań, tel. (0-61) 877-54-75[/COLOR] Quote
AjriszZona Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 koszt rtg z opisem dla psa bez rodowodu -80zł - 1 zdjęcie bioder i 1 zdjęcie stawu łokciowego - Wrocław, pl.Grunwaldzki -120zł - 2 zdjęcia stawu łokciowego i 4 zdjęcia garstków - Katowice ul.Ceglana niestety nie wiem jakie są ceny każdego zdjęcia z osobna to czy jest wpis do rodowodu ma wplyw na cene Quote
Mona Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [QUOTE]W Krakowie nie ma weta uprawnionego do dokonania wpisu wyniku RTG do rodowodu. Można tylko zrobić zdjęcie i wysyłają do jednego z wetów z listy ZKwP. Koszt ok. 200 zł. Zdjęcia można zrobić m.in. w Krakvecie na Sanockiej, [B]u Bakowskiego na Centralnej[/B], na Brodowicza, na Gdyńskiej. [/QUOTE]Czy ktoś orientuje się ile kosztuje w tej chwili zrobienie RTG ? I czy ktoś robił na Centralnej(i wysyłał potem do opisu) ? Quote
Recommended Posts