Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Hej![/LEFT]
Mam 3 letnia Retrieverke i zamierzam zrobic jej rtg. Z jakim kosztem musze sie liczyc? U ktorych weterynarzy moge te badania dysplazji zrobic? Znacie jakis dobrych w Krakowie?

Dziekuje za odpowiedz.

Posted

[URL]http://www.zkwp.pl/regulaminy/dysplazja.html[/URL] tutaj jest wykaz lekarzy ktorzy wpisuja wynik RTG do rodowodu

znajomy chodzi lek.wet.spec.chir. Pawła Radwana z Ul.Przecinek3 boczna od Królowej Jadwigi godz 15-20 pon-pt
i bardzo sobie chwala..nie orientuje sie czy robi RTG

Posted

W Krakowie nie ma weta uprawnionego do dokonania wpisu wyniku RTG do rodowodu. Można tylko zrobić zdjęcie i wysyłają do jednego z wetów z listy ZKwP.
Koszt ok. 200 zł.
Zdjęcia można zrobić m.in. w Krakvecie na Sanockiej, u Bakowskiego na Centralnej, na Brodowicza, na Gdyńskiej.

• 1 month later...
Posted

Mam podobne pytanie, wiec nie bede zakładała nowego tematu.
Ile moze kosztowac rtg suki bez rodowodu, bez wpisu do rodowodu. Szukam tez jakiegos weta specjalisty z okolic Swarzedza lub Poznania.

• 2 weeks later...
Posted

Czy pies jest z rodowodem czy nie i czy wpisuje się wynik nie ma wg mnie wpływu na cenę.
Zapytaj tu - to wet uprawniony z listy ZKwP:
[COLOR=#666666][B]dr Waldemar Golec
[/B]Klinika Weterynaryjna, ul. Bnińska 40, 61-023 Poznań, tel. (0-61) 877-54-75[/COLOR]

• 3 weeks later...
Posted

koszt rtg z opisem dla psa bez rodowodu
-80zł - 1 zdjęcie bioder i 1 zdjęcie stawu łokciowego - Wrocław, pl.Grunwaldzki
-120zł - 2 zdjęcia stawu łokciowego i 4 zdjęcia garstków - Katowice ul.Ceglana
niestety nie wiem jakie są ceny każdego zdjęcia z osobna

to czy jest wpis do rodowodu ma wplyw na cene

• 3 years later...
Posted

[QUOTE]W Krakowie nie ma weta uprawnionego do dokonania wpisu wyniku RTG do rodowodu. Można tylko zrobić zdjęcie i wysyłają do jednego z wetów z listy ZKwP.
Koszt ok. 200 zł.
Zdjęcia można zrobić m.in. w Krakvecie na Sanockiej, [B]u Bakowskiego na Centralnej[/B], na Brodowicza, na Gdyńskiej. [/QUOTE]Czy ktoś orientuje się ile kosztuje w tej chwili zrobienie RTG ?
I czy ktoś robił na Centralnej(i wysyłał potem do opisu) ?