Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banko ma już jedną osobę zainteresowaną w Krakowie, przypomina poprzedniego psiaka właścicielki. Jednak osoba wyjechała w tej chwili na tydzień i ma sie odezwać jak wróci.

Jeśli nikt tutaj się nie znajdzie, to pojedzie do Niemiec w połowie lipca, bo tam lubią kudłate psy ;) także jego najbliższa przyszłość rysuje się w jasnych barwach! jednak póki co szukamy domu tutaj w Polsce :P

Mam takie pytanie, czy ktoś wstawiłby tego kawalera na allegro??

Posted

zaba14 napisał(a):
Justyna, bardzo bardzo Ci dziękuje :loveu:

Nie ma za co :) jak będziesz chciała, żebym jeszcze wystawiłaś jakiegoś pieska, to daj znać :) mam od wczoraj wakacje :)

Posted

Witajcie!
Dziś dostałam telefon w sprawie Banko, niestety wiele z Panem nie porozmawiałam ponieważ jechałam po wyniki z matury, wydał się bardzo miły i sympatyczny, odesłałam go do schroniska. Niestety nie wiem czy pracownicy będą wiedzieć o jakiego pieska chodzi, kazałam tylko powiedzieć że pies jest w boksie z pudlem, a pudla mamy jednego.. Pan jest chyba z Rudy Śl. bo potwierdził ulicę na której jest schronisko. Obiecał zadzwonić jak psa adoptuje, jeśli nie zadzwoni do 19 to sama to zrobię ;)

Posted

Pianka kciuki trzymaj do jutra ;) dzwoniłam do tego Pana przed chwilą, dziś niestety nie zdążył do schroniska, ale jutro powiedział że pojedzie do godziny 15 i zadzwoni mi czy pieska wziął czy też nie.

Posted

Banko dziś pojechał do nowego domku :) Pan bardzo miły :) dziś Banko również odwiedzi weterynarza i zostanie wykąpany :)
3 dni temu Pan stracił swojego psiaka i miejmy nadzieje że Banko załagodzi ten ból... za 2 tyg. zadzwonie jak sie maluch ma ;)

Posted

Teraz mam ciut więcej czasu więc opiszę...
Nowy właściciel Banko 3 dni temu stracił niemal identycznego pieska, miał zaawansowany nowotwór wątroby i nic nie dało się już zrobić. Wypatrzył pieska na adopcjach i zadzwonił. Dziś bardzo mi dziękował, że pieska tam umieściłam, bo on jest taki miły :)

Za 2 tygodnie dowiem się co u nich słychać i czy nadal nazywa się Banko ;)

Także bądź grzeczny piesku! :loveu: