Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On walczy, ale choroba jest silniejsza.
Gdyby nie schronisko, nikt nawet nie pogłaskałby starego Psiaka, nie ulżył cierpieniu, nie dał jeść i pić.:-( :-( :-(

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj z Billym było bardzo źle. Nie chciał nawet się podnieść. Leżał w swoim boksie i nie zwracał na nikogo uwagi.

Przykro, nawet brakuje słów...:-(

Posted

Kochany psiaku trzymaj się. Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej. Że wszystko sie poprawi i że bedziesz mógł wyjść ze mną na krótki spacerek. Jak widzę Ciebie to aż mi się łzy na oczy cisną. Tak patrzysz na mnie swoimi oczkami jak byś chciał powiedzieć "Pomóż mi prosze ..." A ja stoję bezradny. :-( Jedyne co mogę zrobić, to mogę Cię przytulić i podrapać za uszkiem. Z żadnym psiakiem nie zżyłem się w schronisku tak jak z Tobą ... :placz:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Niestety dopóki "ludzie" będą traktować zwierzęta jak przedmioty to takich Billich będzie dużo. Ludzie to najgorsze bestie na świecie.

Niektórzy udzie nie mają serca. Billy jest kochanym psiakiem. Jak bym miał warunki to napewno bym sie nie wachał ani sekundki i brałbym go do siebie ... Billuś hopaj na pierwszą stronkę ...

Posted

Billy biega juz za Tęczowym Mostem :placz: Dzisiaj podjeliśmy decyzje o jego uśpieniu. :-( Billuś czuł się dzisiaj bardzo źle. Pierwszy raz widzialem go w takim stanie. Nie mial siły sie podjeść. Cały weekend nic nie jadł ... :placz: :placz: :placz: Mam nadzieje, że teraz jest mu o wiele lepiej za TM nić tutaj. Biega pośród innych psiaków ... Sam niewiem co pisać :-(