yokito Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Moi rodzice przygarneli sukę (wiek około 4-5 miesięcy) Proszę o pomoc w rozpoznaniu genów , które suka posiada. Kwestia rozpoznania rasy jest potrzebna aby dobrać odpowiednią metodę wychowawczą. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Quote
szanelka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Trochę mi boksera przypomina, ale poczekaj na opinię innych, bo ja to się nie znam dokładnie i mogę się mylić :). Quote
Ty$ka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 A mi coś bullowatego. Tak swoją drogą dobiera się metodę do konkretnego psa, nie do rasy ;) Quote
yokito Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Każda rasa ma pewne cechy , w związku z tym inaczej będzie się wychowywało amstaffa inaczej boksera. Masz na myśli pitbulla ? Suka jest raczej wysoka , ma długie łapy , a pitbulle chyba mają krótkie łapki jeśli dobrze kojarze ? Quote
Ty$ka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ogólnie bullowate. Znam lekkie asty, które rzecz jasna tak wyglądać nie powinny, ale cóż zrobić... ;) Quote
Mary&Shena Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Mix boksera albo TTB, czyli teriera typu bull, jak np. amstaff czy pit bull, chociaż ja się na TTB nie znam i nie wiem do jakiej konkretnej rasy z nich jest podobna. Quote
Recommended Posts