Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']Ciesze sie ze jestes zadowolona:loveu::multi:[/quote]

O kobieto, pół wieczora spędziłam z koleżanką, z którą sie kiedyś bardzo przyjaźniłam, ale jakoś sie skończyło i ponad 5 lat ze sobą nie gadałyśmy... :cool3: a potem jeszcze sąsiada spotkałam, którego nie widziałam ze 2 lata albo więcej, ale strasznie mnie wkurzał hehe :evil_lol: no generalnie było super i jeszcze nie doszłam do siebie, więc nie zwracaj uwagi jak będę pieprzyć głupoty :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']To ile wypilas:diabloti::evil_lol:[/quote]

sporo jak na mnie :evil_lol:
byłam w szoku jak koleżanka wzniosła toast: "za akcje zerwijmy łańcuchy" :diabloti: wysyłałam jej linka, żeby sie podpisała i przejęła sie :loveu: potem piłyśmy za wszystkie bezdomne psy, potem za koty i za Gosieńki zdrówko i jej piesy :cool3: :loveu: serio :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Zazdroszcze takiej kumpeli:loveu:
za moje zdrowko:cool3: jak milo:loveu:[/quote]

jest super, ale studiuje i mieszka w warszawie :placz: przyjeżdża raz na miesiąc albo i rzadziej :roll:
no musiałam za Ciebie wypić :loveu: za te bezsenne noce :evil_lol: i Twoje piesy kochane :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Czasami lepiej sie zadziej spotykac... co za duzo to nie zdrowo jak to mowia;)[/quote]

ja bym wolała częściej :placz: przez niecałe 3 dni ciężko nadrobić cały miesiąc nie widzenia się :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']hehe darmowa maseczka nawilzajaca:evil_lol:[/quote]

widzisz, same korzyści :loveu: jak zechcesz, to bardzo chętnie Ci też nogi wyliże :evil_lol: uwielbia to :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ja ma leki na tym punkcie... furcia mnie kiedys niechcacy dziabnela:evil_lol:[/quote]

ooo niedobra :evil_lol: Sara też czasem liże, liże i nagle dziabnie, ale lekko :diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Ojej az mnie nosi:angryy: dogo tak zamula ze nie wiem:shake:

a foty jakies dasz:cool3:[/quote]

kurde no....... :mad:
głowa mi jakoś boli :roll: :diabloti:

fota sprzed 3 miesięcy :loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/15/e2a253c044061af8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='furciaczek']hehe jaka minke strzelila:evil_lol: cos jej sie chyba nie podobalo:lol:[/quote]

no chyba :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/14/400620c23f7ab3d4.jpg[/IMG][/URL]