furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ciesze sie ze jestes zadowolona:loveu::multi: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']Ciesze sie ze jestes zadowolona:loveu::multi:[/quote] O kobieto, pół wieczora spędziłam z koleżanką, z którą sie kiedyś bardzo przyjaźniłam, ale jakoś sie skończyło i ponad 5 lat ze sobą nie gadałyśmy... :cool3: a potem jeszcze sąsiada spotkałam, którego nie widziałam ze 2 lata albo więcej, ale strasznie mnie wkurzał hehe :evil_lol: no generalnie było super i jeszcze nie doszłam do siebie, więc nie zwracaj uwagi jak będę pieprzyć głupoty :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 To ile wypilas:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']To ile wypilas:diabloti::evil_lol:[/quote] sporo jak na mnie :evil_lol: byłam w szoku jak koleżanka wzniosła toast: "za akcje zerwijmy łańcuchy" :diabloti: wysyłałam jej linka, żeby sie podpisała i przejęła sie :loveu: potem piłyśmy za wszystkie bezdomne psy, potem za koty i za Gosieńki zdrówko i jej piesy :cool3: :loveu: serio :loveu: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Zazdroszcze takiej kumpeli:loveu: za moje zdrowko:cool3: jak milo:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='furciaczek']Zazdroszcze takiej kumpeli:loveu: za moje zdrowko:cool3: jak milo:loveu:[/quote] jest super, ale studiuje i mieszka w warszawie :placz: przyjeżdża raz na miesiąc albo i rzadziej :roll: no musiałam za Ciebie wypić :loveu: za te bezsenne noce :evil_lol: i Twoje piesy kochane :loveu: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Czasami lepiej sie zadziej spotykac... co za duzo to nie zdrowo jak to mowia;) Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']Czasami lepiej sie zadziej spotykac... co za duzo to nie zdrowo jak to mowia;)[/quote] ja bym wolała częściej :placz: przez niecałe 3 dni ciężko nadrobić cały miesiąc nie widzenia się :cool3: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ehh a ja tu zadnych znajomych nie mam:shake: w PL zreszta tez nie:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']ehh a ja tu zadnych znajomych nie mam:shake: w PL zreszta tez nie:diabloti::evil_lol:[/quote] przyjeżdżaj do mnie jak będziesz w PL :loveu: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']przyjeżdżaj do mnie jak będziesz w PL :loveu:[/quote] Nio moze kiedys mnie wywieje w twoje strony:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']Nio moze kiedys mnie wywieje w twoje strony:loveu:[/quote] mam nadzieje :loveu: musisz wpaść na kawusie i poznać mego potwora :loveu: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']mam nadzieje :loveu: musisz wpaść na kawusie i poznać mego potwora :loveu:[/quote] chcesz zeby mnie zezarla ta twoja bestia:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']chcesz zeby mnie zezarla ta twoja bestia:diabloti:[/quote] nie zeżre :diabloti: najwyżej zaliże na śmierć :evil_lol: :loveu: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']nie zeżre :diabloti: najwyżej zaliże na śmierć :evil_lol: :loveu:[/quote] hehe darmowa maseczka nawilzajaca:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']hehe darmowa maseczka nawilzajaca:evil_lol:[/quote] widzisz, same korzyści :loveu: jak zechcesz, to bardzo chętnie Ci też nogi wyliże :evil_lol: uwielbia to :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']widzisz, same korzyści :loveu: jak zechcesz, to bardzo chętnie Ci też nogi wyliże :evil_lol: uwielbia to :evil_lol:[/quote] hehe nie to sobie chyba odpuszcze:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']hehe nie to sobie chyba odpuszcze:evil_lol:[/quote] dlaczego? fajne to jest :loveu: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']dlaczego? fajne to jest :loveu:[/quote] Ja ma leki na tym punkcie... furcia mnie kiedys niechcacy dziabnela:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']Ja ma leki na tym punkcie... furcia mnie kiedys niechcacy dziabnela:evil_lol:[/quote] ooo niedobra :evil_lol: Sara też czasem liże, liże i nagle dziabnie, ale lekko :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ojej az mnie nosi:angryy: dogo tak zamula ze nie wiem:shake: a foty jakies dasz:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']Ojej az mnie nosi:angryy: dogo tak zamula ze nie wiem:shake: a foty jakies dasz:cool3:[/quote] kurde no....... :mad: głowa mi jakoś boli :roll: :diabloti: fota sprzed 3 miesięcy :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/15/e2a253c044061af8.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 hehe jaka minke strzelila:evil_lol: cos jej sie chyba nie podobalo:lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']hehe jaka minke strzelila:evil_lol: cos jej sie chyba nie podobalo:lol:[/quote] no chyba :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/14/400620c23f7ab3d4.jpg[/IMG][/URL] Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 jakie wielkie nieproporcjonalne ucho:evil_lol: Quote
Recommended Posts