Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']No właśnie... chwilowe zaćmienie miałam :roll: WON MI Z TĄD Z TYM OFFem!!! Pieseczkiem się moim zachwycać, albo spadówa :mad:[/QUOTE]Nie będę zachwycała sie Twoim psem, więc wynoszę się stąd :eviltong::diabloti: Quote
gops Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']No właśnie... chwilowe zaćmienie miałam :roll: WON MI Z TĄD Z TYM OFFem!!! Pieseczkiem się moim zachwycać, albo spadówa :mad:[/QUOTE] piekny ten Twoj pies to chyba ten z tych agresywnych! taki podobny no ten sam pysk napewno to on! :diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Nie, bo Ty nie jestes nieśmiała, tak jak my :eviltong:[/QUOTE] No własnie :( Ty jesteś jakaś taka nie miła i w ogóle a my z Agacią to co innego :loveu: [quote name='Izabela124.'] Ależ oczywiście, że jestem i to bardziej niż myślisz:oops::diabloti: Tia, oczywiście :evil_lol: [/QUOTE] No nie wydaje mnie się :roll: Masz jakieś wątpliwości ? Tyle czasu się znamy i nie zauważyłaś jeszcze tego ? :evil_lol: [quote name='agaciaaa']No właśnie... chwilowe zaćmienie miałam :roll: WON MI Z TĄD Z TYM OFFem!!! Pieseczkiem się moim zachwycać, albo spadówa :mad:[/QUOTE] :loveu: :loveu: :loveu: A Sarunia jest cudna :loveu: Przeciez to nierodowodowy amstaff, nie wiem czemu ja wysterylizowałaś takie byłby ładne szczeniaczki :placz::placz: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']No własnie :( Ty jesteś jakaś taka nie miła i w ogóle a my z Agacią to co innego :loveu: No nie wydaje mnie się :roll: Masz jakieś wątpliwości ? Tyle czasu się znamy i nie zauważyłaś jeszcze tego ? :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]Bo ja jestem głupia i obrażam moją kochaną słitaśną deer, rozumiesz? Nie należę do jej super słitaśnego kółka wzajemnej adoracji:placz: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Bo ja jestem głupia i obrażam moją kochaną słitaśną deer, rozumiesz? Nie należę do jej super słitaśnego kółka wzajemnej adoracji:placz:[/QUOTE] Ja też, ale Ciii :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Ależ oczywiście, że jestem i to bardziej niż myślisz:oops::diabloti: Ano właśnie, weź Agacia, zraportuj nasz spam modom:eviltong:[/QUOTE] Jakoś nie zauważyłam :cool3: Raporciki już poleciały :p Dostaniecie banany :multi: [quote name='Izabela124.']Nie będę zachwycała sie Twoim psem, więc wynoszę się stąd :eviltong::diabloti:[/QUOTE] Baj baj :hand: [quote name='gops']piekny ten Twoj pies to chyba ten z tych agresywnych! taki podobny no ten sam pysk napewno to on! :diabloti:[/QUOTE] Co za herezje :shake: to blablador jest i wcale nie ma ciemnego podniebienia :shake: [quote name='Iza.']A Sarunia jest cudna :loveu: Przeciez to nierodowodowy amstaff, nie wiem czemu ja wysterylizowałaś takie byłby ładne szczeniaczki :placz::placz:[/QUOTE] Dziękujemy i zapraszamy częściej :loveu: No miał być amstaff, ale wyrósł blabladorek :shake: dlatego szczeniaczków niet. Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Ja też, ale Ciii :evil_lol:[/QUOTE]O to nie jestem sama, super.:multi: Może i my założymy jakieś super kółko wzajemnej adoracji?:razz: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Jakoś nie zauważyłam :cool3: Raporciki już poleciały :p Dostaniecie banany :multi: Baj baj :hand: Co za herezje :shake: to blablador jest i wcale nie ma ciemnego podniebienia :shake: Dziękujemy i zapraszamy częściej :loveu: No miał być amstaff, ale wyrósł blabladorek :shake: dlatego szczeniaczków niet.[/QUOTE]Ale Ty jesteś okropna, jak mogłaś :shake: Idź sobie wyżal się do deer:diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa'] Raporciki już poleciały :p Dostaniecie banany :multi: Dziękujemy i zapraszamy częściej :loveu: No miał być amstaff, ale wyrósł blabladorek :shake: dlatego szczeniaczków niet.[/QUOTE] Ale super :loveu: Tylko ja takie dojżałego tego banana chce a nie jakiegoś zielonego :cool3: Ale przeciez to nic nie szkodzi :loveu: Albo wiesz co może to jest jakieś astlab ? :loveu: [quote name='Izabela124.']O to nie jestem sama, super.:multi: Może i my założymy jakieś super kółko wzajemnej adoracji?:razz:[/QUOTE] Juz mamy :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 :grins: robisz piękne foteczki ..:loveu: i pieseczki śliczne :loveu: a ten mix labka z astem to sie nazywa labst :grins: i już wkrótce go zarejestrują w ..... Afryce :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Alicja']:grins: robisz piękne foteczki ..:loveu: i pieseczki śliczne :loveu: a ten mix labka z astem to sie nazywa labst :grins: i już wkrótce go zarejestrują w ..... Afryce :diabloti:[/QUOTE]Ale to mi należą się te zasługi, bo ja robiłam te słitasne foteczki :mad: Oj Ala, zaraz zaraportuje Twój post, bo mnie nie doceniasz:placz::diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Nie nadążam za wami :placz: nie cierpie laptoków :eviltong: ide sobie, a tu mają być same ochy i achy :diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Nie nadążam za wami :placz: nie cierpie laptoków :eviltong: ide sobie, a tu mają być same ochy i achy :diabloti:[/QUOTE] Ja nie chce zostać sama :( nie rób mi tego :( Przeciez Ty masz normalnego kompa a nie laptopa ;P Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Ale to mi należą się te zasługi, bo ja robiłam te słitasne foteczki :mad: Oj Ala, zaraz zaraportuje Twój post, bo mnie nie doceniasz:placz::diabloti:[/QUOTE] ić sie poskarż :diabloti: ide policzyc foty w postach ...jak będzie mniej lub więcej niż 5 , stajecie obie do raportu ..........:roflt: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Ja nie chce zostać sama :( nie rób mi tego :( Przeciez Ty masz normalnego kompa a nie laptopa ;P[/QUOTE] Musze :placz: Owszem :diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Musze :placz: Owszem :diabloti:[/QUOTE] Dlaczego ?:( To gdzie Ty jesteś? :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Dlaczego ?:( To gdzie Ty jesteś? :diabloti:[/QUOTE] Bo tak trzeba :eviltong: Gdzieś gdzie nie ma normalnego kompa, tylko laptok :diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agaciaaa']Bo tak trzeba :eviltong: Gdzieś gdzie nie ma normalnego kompa, tylko laptok :diabloti:[/QUOTE] Ok to już nie wnikam i udanej zabawy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 A ja domyślam się gdzie nasza nieśmiała Agacia jest:diabloti: Tylko nie zaśnijcie przy pełnym akcji filmu:diabloti::evil_lol: Quote
Luzia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']To ona :diabloti:[/QUOTE] no i wydało się ... [SIZE=1]jakie Agacie ma zgrabne nogi [/SIZE]:diabloti::diabloti::loveu::diabloti::diabloti: [quote name='Izabela124.']Społeczniak :diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Za pierwszym razem przeczytałam SPÓDNICZAK :lol: [quote name='agaciaaa']Gaduły :eviltong:[/QUOTE] A ona znowu z tymi swoimi nieuzasadnionymi oskarżeniami :mad: :diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Ale mam dużo pościków do odpisywania :loveu: to sobie trochę popiszę :lol: [quote name='Asiaczek']Dawaj florę, ja chętnie popatrzę:) pzdr.[/QUOTE] Jak pokonam lenia i coś zmniejszę, to wstawię ;) [quote name='Paulina_mickey']Ooo jak na roślinki to i ja z chęcią popatrzę, roślinki lubię prawie tak jak zwierzęta :iloveyou: Zauważyłam, że Sara chyba ma tak samo na pół stojące a na pół oklapłe uszka jak mój Mickey :D[/QUOTE] Jak już dwie chętne osoby, to chyba będę musiała co nieco wstawić :lol: Czy ja wiem, raczej ma oklapłe, tylko małe są więc wiszą tak śmiesznie ;) [quote name='deer_1987'][URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz24098.jpg[/URL] brudna ale szczesliwa :)[/QUOTE] [quote name='Paulina_mickey']Tak najlepiej :)[/QUOTE] Oczywiście :D [quote name='Asiaczek']Jak ona fajnie wygląda w tym bajorku... Pzdr.[/QUOTE] Bo to jej żywioł :lol: [quote name='Pestka']Super fotki![/QUOTE] Dzięki. [quote name='Luzia&Funia'][URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz24065.jpg[/URL] Król lew udoskonalona wersja :evil_lol::loveu::loveu: [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz24095.jpg[/URL] Fajka pokoju ? :razz: [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz24282.jpg[/URL] Dopiero teraz zauważyłam że Sara ma zieloną adresóweczkę :lol: Ta w spódniczce to ty Agaciaa?? :cool3:[/QUOTE] Haha, dobre :lol: Taak, adresówka pod kolor obroży :lol: Nooo ja :oops: :evil_lol: [quote name='Iza.']To ona :diabloti:[/QUOTE] Konfidentka :shake: a chciałam pozostać incognito :roll: Dobrze, że chociaż twarz zamazana :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]namakaj Bobiś , namakaj ;) [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz24015.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :lol: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Izabela124.']O to nie jestem sama, super.:multi: Może i my założymy jakieś super kółko wzajemnej adoracji?:razz:[/QUOTE] Moim skromnym zdaniem ono już istnieje :diabloti: :loveu: [quote name='Izabela124.']Ale Ty jesteś okropna, jak mogłaś :shake: Idź sobie wyżal się do deer:diabloti:[/QUOTE] Ja okropna? Ja zawsze grzeczniutka i milutka :p [quote name='Iza.']Ale super :loveu: Tylko ja takie dojżałego tego banana chce a nie jakiegoś zielonego :cool3: Ale przeciez to nic nie szkodzi :loveu: Albo wiesz co może to jest jakieś astlab ? :loveu: Juz mamy :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A ja wole zielone, nie lubie dojrzałych :lol: Może.. ach ja głupia, czemu wcześniej nie pomyślałam o stworzeniu nowej rasy :shake: O, widzę że się ze mną zgadzasz :lol: [quote name='Alicja']:grins: robisz piękne foteczki ..:loveu: i pieseczki śliczne :loveu: a ten mix labka z astem to sie nazywa labst :grins: i już wkrótce go zarejestrują w ..... Afryce :diabloti:[/QUOTE] A dziękuję dziękuję Alu :loveu: O proszę, nawet nie wiedziałam co w domu trzymam :lol: w takim razie muszę zrekonstruować Saruni macicę i lecę do Afryki zakładać hodowlę :p [quote name='Izabela124.']Ale to mi należą się te zasługi, bo ja robiłam te słitasne foteczki :mad: Oj Ala, zaraz zaraportuje Twój post, bo mnie nie doceniasz:placz::diabloti:[/QUOTE] O wypraszam sobie, sporą część zrobiłam JA! Oczywiście te najładniejsze :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Alicja']ić sie poskarż :diabloti: ide policzyc foty w postach ...jak będzie mniej lub więcej niż 5 , stajecie obie do raportu ..........:roflt:[/QUOTE] Aż cofłam się 100 stron i wszystko policzyłam... uffff jestem czysta :p :evil_lol: [quote name='Iza.']Ok to już nie wnikam i udanej zabawy :diabloti:[/QUOTE] Dziękuję :diabloti: [quote name='Izabela124.']A ja domyślam się gdzie nasza nieśmiała Agacia jest:diabloti: Tylko nie zaśnijcie przy pełnym akcji filmu:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Już nie udawaj, że Ty taka domyślna :diabloti: nie trzeba grzeszyć inteligencją, żeby poskładać sobie parę faktów do kupy :diabloti: :evil_lol: [quote name='Tengusia']tutaj tez same gaduly :diabloti:[/QUOTE] No straszne, już mnie rączka boli od klikania raporcików :shake: [quote name='Luzia&Funia']no i wydało się ... [SIZE=1]jakie Agacie ma zgrabne nogi [/SIZE]:diabloti::diabloti::loveu::diabloti::diabloti: Za pierwszym razem przeczytałam SPÓDNICZAK :lol: A ona znowu z tymi swoimi nieuzasadnionymi oskarżeniami :mad: :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Weź kobieto zamilcz :diabloti: Buahahaha, chyba wzrok niedomaga :evil_lol: Ty lepiej grzecznie się do mnie odzywaj i pałą mi przed nosem nie machaj, jak nie chcesz banana zarobić :roll: Quote
Luzia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='agaciaaa'] Haha, dobre :lol: Taak, adresówka pod kolor obroży :lol: Nooo ja :oops: :evil_lol: [/QUOTE] Co dobre? :razz: Ja też chcę :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol: A do innych obróż masz adresówki w innych kolorach :razz: :evil_lol: :diabloti::diabloti: Nakryłam Cię :diabloti::diabloti: [quote name='agaciaaa'] Weź kobieto zamilcz :diabloti: Buahahaha, chyba wzrok niedomaga :evil_lol: Ty lepiej grzecznie się do mnie odzywaj i pałą mi przed nosem nie machaj, jak nie chcesz banana zarobić :roll:[/QUOTE] No wiesz [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:CfkYOsHF5Bc1EM:http://img356.imageshack.us/img356/8136/20278126745744695728ecwc7.jpg&t=1[/IMG] :evilbat: Grozisz mi? :evil_lol: Quote
Recommended Posts