agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Nie mecz sie i tak zrobie co bede chciala:diabloti:[/quote] A prawa autorskie??? :mad: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']A prawa autorskie??? :mad:[/quote] ja mam gdzies te prawa:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']ja mam gdzies te prawa:evil_lol:[/quote] Pójdziesz siedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Pójdziesz siedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Nie pierwszy raz:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Nie pierwszy raz:diabloti:[/quote] czego ja sie dowiaduje :shake: masz kryminalną przeszłość? :roll: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']czego ja sie dowiaduje :shake: masz kryminalną przeszłość? :roll:[/quote] hehe to dluga historia:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']hehe to dluga historia:evil_lol:[/quote] Opowiadaj! :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Oj no oskarzyli mnie o napasc i pobicie jednego kolesia:roll: Stal palant z psem i go kopal :angryy: Najpierw mu grzecznie powiedzialam ze tak nie mozna itd, on w odpowiedzi tak kopnal tego biedaka ze myslalam ze go zabil:shake: Nio i nie wytrzymalam... normalnie tak mnie wqrwil ten typ ze myslalam ze mu nogi z doopy powyrywam... Na glanach do dzisiaj mam slad jege zebow a mama ochrzanila mnie ze nie przynioslam sloika z marchewka:evil_lol: Mowie Ci jakie jaja na sprawie byly... sedzina patrzyla sie na mnie i na tego kolesia i ze smiechu niemogla jak opowiadal jej o calej akcji:evil_lol: Psa wzielam i dalam go cioci:loveu: do dzisiaj chlopak jest strachliwy ale ma przyajmniej kochajacy domek:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Oj no oskarzyli mnie o napasc i pobicie jednego kolesia:roll: Stal palant z psem i go kopal :angryy: Najpierw mu grzecznie powiedzialam ze tak nie mozna itd, on w odpowiedzi tak kopnal tego biedaka ze myslalam ze go zabil:shake: Nio i nie wytrzymalam... normalnie tak mnie wqrwil ten typ ze myslalam ze mu nogi z doopy powyrywam... Na glanach do dzisiaj mam slad jege zebow a mama ochrzanila mnie ze nie przynioslam sloika z marchewka:evil_lol: Mowie Ci jakie jaja na sprawie byly... sedzina patrzyla sie na mnie i na tego kolesia i ze smiechu niemogla jak opowiadal jej o calej akcji:evil_lol: Psa wzielam i dalam go cioci:loveu: do dzisiaj chlopak jest strachliwy ale ma przyajmniej kochajacy domek:loveu:[/quote] O rany, rany... :-o twarda jesteś!!! Jak sobie wyobraże Ciebie w akcji to normalnie... :roflt: Gratulacje!!! :evil_lol: warto było, skoro teraz pies ma normalny dom :loveu: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nio musialo to bardzo komicznie wygladac:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Nio musialo to bardzo komicznie wygladac:evil_lol:[/quote] Taka malutka blondynka... :evil_lol: Chyba do jutra nie otrząsne sie z szoku :diabloti: ale przynajmniej koleś dostał nauczke!! A Ciebie uniewinnili, czy odsiedziałaś swoje? :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Taka malutka blondynka... :evil_lol: Chyba do jutra nie otrząsne sie z szoku :diabloti: ale przynajmniej koleś dostał nauczke!! A Ciebie uniewinnili, czy odsiedziałaś swoje? :eviltong:[/quote] Ta jasne uniewinnili:shake: Dostalam 6 miesiecy w zawieszeniu:evil_lol: Oj mowie Ci wpadlam w taka furie ze myslalam ze go zabije tam... Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Alez miałam nadrabiania no no :cool3: Ale było co oglądać nie narzekam :loveu: [url]http://images23.fotosik.pl/76/8a42225ec6f1ad7d.jpg[/url] [url]http://images28.fotosik.pl/75/f9ac915770f6d88a.jpg[/url] [url]http://images25.fotosik.pl/76/da5729019fb3f8bd.jpg[/url] Cudneee :loveu: [quote name='agaciaaa']Noo Ty to masz jeszcze koty :razz: też sie sprawdzają w roli przenośnego kaloryfera? :evil_lol:[/quote] Ależ oczywiście :evil_lol: Szczególnie Kubuś :loveu: On zawsze wskakuje mi na ramie i przesiaduje na nim :loveu: Rudą też trzeba będzie tego nauczyć :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Ta jasne uniewinnili:shake: Dostalam 6 miesiecy w zawieszeniu:evil_lol: Oj mowie Ci wpadlam w taka furie ze myslalam ze go zabije tam...[/quote] Dobrze, że w zawiasach :evil_lol: wyobrażam sobie Twoją furie, ale atak... jakoś nie bardzo :diabloti: a psa to w jaki sposób mu zabrałaś? Bo sam chyba nie oddał? Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Alez miałam nadrabiania no no :cool3: Ale było co oglądać nie narzekam :loveu: [URL]http://images23.fotosik.pl/76/8a42225ec6f1ad7d.jpg[/URL] [URL]http://images28.fotosik.pl/75/f9ac915770f6d88a.jpg[/URL] [URL]http://images25.fotosik.pl/76/da5729019fb3f8bd.jpg[/URL] Cudneee :loveu: Ależ oczywiście :evil_lol: Szczególnie Kubuś :loveu: On zawsze wskakuje mi na ramie i przesiaduje na nim :loveu: Rudą też trzeba będzie tego nauczyć :evil_lol:[/quote] Trzeba było sie nie obijać :evil_lol: a Ty do szkoły chodzisz, zamiast siedzieć na dogo :mad: :diabloti: Pożycz kota na zime :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Dobrze, że w zawiasach :evil_lol: wyobrażam sobie Twoją furie, ale atak... jakoś nie bardzo :diabloti: a psa to w jaki sposób mu zabrałaś? Bo sam chyba nie oddał?[/quote] Zapomnialam napisac ze koles niebardzo trzezwy byl:evil_lol: Nie mogl sie podniesc wiec zlapalam smycz i zwialam do domu... daleko nie mialam jakies 100m:roll: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Trzeba było sie nie obijać :evil_lol: a Ty do szkoły chodzisz, zamiast siedzieć na dogo :mad: :diabloti: Pożycz kota na zime :eviltong:[/quote]Przepraszam :oops: To się juz wiecej nie powtórzy :evil_lol: Ale to to nie za darmo :siara: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Zapomnialam napisac ze koles niebardzo trzezwy byl:evil_lol: Nie mogl sie podniesc wiec zlapalam smycz i zwialam do domu... daleko nie mialam jakies 100m:roll:[/quote] Nooo i bardzo dobrze! O kradzież psa Cie nie oskarżył? :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Przepraszam :oops: To się juz wiecej nie powtórzy :evil_lol: Ale to to nie za darmo :siara:[/quote] No ja myśle :evil_lol: Hmmm... mam żółwia, wymianka? Ale on nie grzeje... :shake: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Nooo i bardzo dobrze! O kradzież psa Cie nie oskarżył? :evil_lol: [/quote] Wlasnie jakos nie:roll: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']Wlasnie jakos nie:roll:[/quote] Widać jak mu na tym psie zależało... :shake: ale oskarżyć Ciebie o pobicie? Ja bym sie wstydziła na jego miejscu :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']No ja myśle :evil_lol: Hmmm... mam żółwia, wymianka? Ale on nie grzeje... :shake:[/quote] Tylko co ja powiem tacie :hmmmm: 'Tato nie mogę iśc do szkoły! Nie mogę! :placz:' szkoda że dogo jest za duze by przegladac je na kom :shake: Choć w sumie pw udalo mi sie sprawdzić :evil_lol: O wiem. Kupie sobie laptopa, bezprzewodowego neta i bede na przerwach siedziec :evil_lol: A co żółw potrafi? :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Tylko co ja powiem tacie :hmmmm: 'Tato nie mogę iśc do szkoły! Nie mogę! :placz:' szkoda że dogo jest za duze by przegladac je na kom :shake: Choć w sumie pw udalo mi sie sprawdzić :evil_lol: O wiem. Kupie sobie laptopa, bezprzewodowego neta i bede na przerwach siedziec :evil_lol: A co żółw potrafi? :cool3:[/quote] Co powiesz, to powiesz, byle skutkowało :evil_lol: No właśnie, kupuj laptopa! U mnie w 'mieście' jest darmowy net bezprzewodowy :razz: ciekawe tylko kto z niego korzysta :evil_lol: Żółw... eeeee... potrafi pływać.. jeść.. no i chodzić też potrafi!!! Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Widać jak mu na tym psie zależało... :shake: ale oskarżyć Ciebie o pobicie? Ja bym sie wstydziła na jego miejscu :evil_lol:[/quote] A myslisz ze dlaczego bylo tak wesolo na sali sadowej:evil_lol: a mi zolw uciekl:placz: Jak bylam mala... no dobra mniejsza:evil_lol: ... wypuscilam go na ogrod i mi zwail:roll: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Co powiesz, to powiesz, byle skutkowało :evil_lol: No właśnie, kupuj laptopa! U mnie w 'mieście' jest darmowy net bezprzewodowy :razz: ciekawe tylko kto z niego korzysta :evil_lol: Żółw... eeeee... potrafi pływać.. jeść.. no i chodzić też potrafi!!![/quote] Mojego taty nic nie przekona :shake: :placz: I ciekawe ile kosztuje :siara: Szkoda że tak kasa na drzewach nie rośnie :siara: Aaaaa... tooo... hm... :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='furciaczek']A myslisz ze dlaczego bylo tak wesolo na sali sadowej:evil_lol: a mi zolw uciekl:placz: Jak bylam mala... no dobra mniejsza:evil_lol: ... wypuscilam go na ogrod i mi zwail:roll:[/quote] Hehe no wyobrażam to sobie :evil_lol: To uciekł czy go w świat wypuściłaś? :eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Mojego taty nic nie przekona :shake: :placz: I ciekawe ile kosztuje :siara: Szkoda że tak kasa na drzewach nie rośnie :siara: Aaaaa... tooo... hm... :evil_lol:[/quote] Zaraź go dogomanią, może wtedy Cie zrozumie :evil_lol: Ano szkoda szkoda, dosyć przydatne by było takie pieniężne drzewko :diabloti: Noo.. to chcesz mego wszechstronnie utalentowanego żółwia na wymianke? :evil_lol: Quote
Recommended Posts