Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luzia']

[SIZE=1]Ciekawe po kim to ma :diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE][/quote]

Jak to po kim... pancia sie zaczytuje w zboczonych ksiazkach to potem i pies ma odchyly:diabloti::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']Jak to po kim... pancia sie zaczytuje w zboczonych ksiazkach to potem i pies ma odchyly:diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote]

A nam się nie pochwali co takiego fajnego czyta (też chcę taki efekt z Funią :diabloti:) :evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ona same zboczone takie na maksa czyta...no nie agaciuu??:diabloti:[/quote]

Chyba ze wstydu się pod ziemię zapadła (albo do Chin po kolejnego psa? :PROXY5:)

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']I na sexi tylki policjantow patrzec nie chciala.... a to juz podpadajace jest:evil_lol:[/quote]

O matko czego ja się tu dowiaduję :crazyeye:
Zaraz i ja się zgorszę :diabloti:

Posted

[quote name='luzia']Chyba ze wstydu się pod ziemię zapadła (albo do Chin po kolejnego psa? :PROXY5:)

:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

Nie pewnie pod koldra znowu siedzi:evil_lol:

[quote name='luzia']O matko czego ja się tu dowiaduję :crazyeye:
Zaraz i ja się zgorszę :diabloti:[/quote]

A pelnoletnia jestes:diabloti: prosze dowodzik pokazac naychmiast a jak nie to sluzba celna Cie w kajdanki zakuje...:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Nie pewnie pod koldra znowu siedzi:evil_lol:

[COLOR=red]No napewno!!!!!!![/COLOR]

A pelnoletnia jestes:diabloti: prosze dowodzik pokazac naychmiast a jak nie to sluzba celna Cie w kajdanki zakuje...:evil_lol:[/quote]

[COLOR=black]oczywiscie.....melduje sie w gotowosci!!!! kogo zakuc w kajdanki??[/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']Nie pewnie pod koldra znowu siedzi:evil_lol:

A pelnoletnia jestes:diabloti: prosze dowodzik pokazac naychmiast a jak nie to sluzba celna Cie w kajdanki zakuje...:evil_lol:[/quote]

Tak mam dowodzik :diabloti: chudź to Ci pokażę :evil_lol:

Za mundurem panny sznurem :multi: :razz:

Posted

[quote name='luzia']Tak mam dowodzik :diabloti: chudź to Ci pokażę :evil_lol:

Za mundurem panny sznurem :multi: :razz:[/quote]

uuu zapraszasz mnie do siebie:cool3: ale chyba bede musiala odmowic bo juz z niki pod prysznicem sie umowilam:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']no i co z tego...ja nie jestem lesbian:diabloti:

....prosze panstwa 400setna strona!!!!!!!
GRATULUJE !!![/quote]

to cio pijemy:multi:

Posted

[quote name='furciaczek']uuu zapraszasz mnie do siebie:cool3: ale chyba bede musiala odmowic bo juz z niki pod prysznicem sie umowilam:evil_lol:
[/quote]

A ja mam wanne :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']uuu fajnie:loveu: a moge przyjsc z siostra?? fajnie bedzie:diabloti:[/quote]
koffana Fur...ja mam wanne z prysznicem (dwa w jednym) jak chcesz mozesz sie wymoczyc a jak nie to mozesz umyc sie w kabinie szybciutko:eviltong:

Posted

[quote name='Niki-lidka']koffana Fur...ja mam wanne z prysznicem (dwa w jednym) jak chcesz mozesz sie wymoczyc a jak nie to mozesz umyc sie w kabinie szybciutko:eviltong:[/quote]

Ale ja mam dużą wanne :eviltong: Z prysznicem oczywiście :diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']narozna, z mozliwoscia zamkniecia dookola kabiną prysznicową??:diabloti:[/quote]

Nie wymagajmy zbyt wiele mieszka w bloku na IV piętrze :diabloti: