anetta Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 :o ale się rozciągnęła :mdleje: :megagrin: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Fajna pozycja :evil_lol: Ona tak zawsze :cool3: [SIZE=1]Ciekawe po kim to ma :diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE] Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia'] [SIZE=1]Ciekawe po kim to ma :diabloti::diabloti::diabloti:[/SIZE][/quote] Jak to po kim... pancia sie zaczytuje w zboczonych ksiazkach to potem i pies ma odchyly:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Jak to po kim... pancia sie zaczytuje w zboczonych ksiazkach to potem i pies ma odchyly:diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote] A nam się nie pochwali co takiego fajnego czyta (też chcę taki efekt z Funią :diabloti:) :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']A nam się nie pochwali co takiego fajnego czyta (też chcę taki efekt z Funią :diabloti:) :evil_lol:[/quote] ona same zboczone takie na maksa czyta...no nie agaciuu??:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']ona same zboczone takie na maksa czyta...no nie agaciuu??:diabloti:[/quote] NIoooo pamietasz jak sie nam chwalila co robi pod koldra:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']NIoooo pamietasz jak sie nam chwalila co robi pod koldra:evil_lol:[/quote] no jasne, ze pamietam...a pamietasz, ze ona to robila z latarka??:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']no jasne, ze pamietam...a pamietasz, ze ona to robila z latarka??:diabloti:[/quote] I Sare chciala jeszcze przyciagnac a tamta sie bala i uciekala spac do innego pokoju:shake: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']ona same zboczone takie na maksa czyta...no nie agaciuu??:diabloti:[/quote] Chyba ze wstydu się pod ziemię zapadła (albo do Chin po kolejnego psa? :PROXY5:) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']I Sare chciala jeszcze przyciagnac a tamta sie bala i uciekala spac do innego pokoju:shake:[/quote] nooo.pamietam...sare ciagnela do siebie, bo alibi chciala miec...:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']nooo.pamietam...sare ciagnela do siebie, bo alibi chciala miec...:diabloti:[/quote] I na sexi tylki policjantow patrzec nie chciala.... a to juz podpadajace jest:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']I na sexi tylki policjantow patrzec nie chciala.... a to juz podpadajace jest:evil_lol:[/quote] O matko czego ja się tu dowiaduję :crazyeye: Zaraz i ja się zgorszę :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Chyba ze wstydu się pod ziemię zapadła (albo do Chin po kolejnego psa? :PROXY5:) :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Nie pewnie pod koldra znowu siedzi:evil_lol: [quote name='luzia']O matko czego ja się tu dowiaduję :crazyeye: Zaraz i ja się zgorszę :diabloti:[/quote] A pelnoletnia jestes:diabloti: prosze dowodzik pokazac naychmiast a jak nie to sluzba celna Cie w kajdanki zakuje...:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Nie pewnie pod koldra znowu siedzi:evil_lol: [COLOR=red]No napewno!!!!!!![/COLOR] A pelnoletnia jestes:diabloti: prosze dowodzik pokazac naychmiast a jak nie to sluzba celna Cie w kajdanki zakuje...:evil_lol:[/quote] [COLOR=black]oczywiscie.....melduje sie w gotowosci!!!! kogo zakuc w kajdanki??[/COLOR] Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka'][COLOR=black]oczywiscie.....melduje sie w gotowosci!!!! kogo zakuc w kajdanki??[/COLOR][/quote] czekaj moze ma ten dowod:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']Nie pewnie pod koldra znowu siedzi:evil_lol: A pelnoletnia jestes:diabloti: prosze dowodzik pokazac naychmiast a jak nie to sluzba celna Cie w kajdanki zakuje...:evil_lol:[/quote] Tak mam dowodzik :diabloti: chudź to Ci pokażę :evil_lol: Za mundurem panny sznurem :multi: :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia'] Za mundurem panny sznurem :multi: :razz:[/quote] no i co z tego...ja nie jestem lesbian:diabloti: ....prosze panstwa 400setna strona!!!!!!! GRATULUJE !!! Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Tak mam dowodzik :diabloti: chudź to Ci pokażę :evil_lol: Za mundurem panny sznurem :multi: :razz:[/quote] uuu zapraszasz mnie do siebie:cool3: ale chyba bede musiala odmowic bo juz z niki pod prysznicem sie umowilam:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']no i co z tego...ja nie jestem lesbian:diabloti: ....prosze panstwa 400setna strona!!!!!!! GRATULUJE !!![/quote] to cio pijemy:multi: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ubiegłaś mnie właśnie chciałam to napisać :lol: :diabloti: :BIG: :morning: :popcorn: :drinking: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']uuu zapraszasz mnie do siebie:cool3: ale chyba bede musiala odmowic bo juz z niki pod prysznicem sie umowilam:evil_lol: [/quote] A ja mam wanne :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']A ja mam wanne :evil_lol:[/quote] uuu fajnie:loveu: a moge przyjsc z siostra?? fajnie bedzie:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='furciaczek']uuu fajnie:loveu: a moge przyjsc z siostra?? fajnie bedzie:diabloti:[/quote] koffana Fur...ja mam wanne z prysznicem (dwa w jednym) jak chcesz mozesz sie wymoczyc a jak nie to mozesz umyc sie w kabinie szybciutko:eviltong: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']koffana Fur...ja mam wanne z prysznicem (dwa w jednym) jak chcesz mozesz sie wymoczyc a jak nie to mozesz umyc sie w kabinie szybciutko:eviltong:[/quote] Ale ja mam dużą wanne :eviltong: Z prysznicem oczywiście :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luzia']Ale ja mam dużą wanne :eviltong: Z prysznicem oczywiście :diabloti:[/quote] narozna, z mozliwoscia zamkniecia dookola kabiną prysznicową??:diabloti: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Niki-lidka']narozna, z mozliwoscia zamkniecia dookola kabiną prysznicową??:diabloti:[/quote] Nie wymagajmy zbyt wiele mieszka w bloku na IV piętrze :diabloti: Quote
Recommended Posts