Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='agaciaaa']zerwałam sie z zajęć i nadrabiam zaległości na dogo :evil_lol: :diabloti:[/quote] Najwyższy czas :eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='furciaczek']hehe wariatka:evil_lol: niezle uzalezniona chyba juz jestes:diabloti:[/quote] ojjj no nie chciało mi sie czekać 2 godz. na ostatnie ćwiczenia :eviltong: :diabloti: uzależniona.. może troszke :evil_lol: [quote name='luzia']Najwyższy czas :eviltong:[/quote] i tak nie nadrobie wszystkiego :shake: na to trzeba mieć cały dzień :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jak się postarasz to sie uda :eviltong: A co to za szeleczki taki ciekawy wzór miały ;) Quote
furciaczek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Troszke:evil_lol: klucilabym sie:eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='luzia']Jak się postarasz to sie uda :eviltong: A co to za szeleczki taki ciekawy wzór miały ;)[/quote] Nie uda sie :shake: Szelki to najzwyklejsze czarne szelki Easy walk :cool3: [quote name='furciaczek']Troszke:evil_lol: klucilabym sie:eviltong:[/quote] No dobra- JESTEM UZALEŻNIONA OD DOGO :diabloti: [quote name='luzia']A kto nie jest uzależniony :evil_lol:[/quote] nie znam takiej osoby :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='agaciaaa'] nie znam takiej osoby :evil_lol:[/quote] Szczerze ja też a przynajmniej sie nie spotkałam jeszcze z taka :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='luzia']Szczerze ja też a przynajmniej sie nie spotkałam jeszcze z taka :diabloti:[/quote] co te dogo robi z ludźmi :cool3: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Spadam pomęczyć troche Sare, bo sie nudzi ;) Tych, którzy jeszcze nie widzieli informuje, że [B]na str 362 są fotki![/B] Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Biedna Sarunia moja Funia śpi po spacerze (cieczke ma) :shake: Quote
anetta Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 O widze że macie te szelki, jak one się sprawuja? :) Skuteczne? Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='luzia']Biedna Sarunia moja Funia śpi po spacerze (cieczke ma) :shake:[/quote] Biedna Sarunia, bo nie mam czasu żeby z nią na długie spacery chodzić.. na dodatek łąka zajęta, a jak krów już nie ma to ciemno jest :shake: więc muszę ją troche w domu pomęczyć ;) [quote name='anetta']O widze że macie te szelki, jak one się sprawuja? :) Skuteczne?[/quote] No mamy od niedawna. Skuteczne są baaardzo :) mam plan, żeby jej kupić za jakiś czas zwykle szelki- mam nadzieje, że skojarzy je z tymi i też nie będzie ciągnąć :diabloti: Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='agaciaaa']Biedna Sarunia, bo nie mam czasu żeby z nią na długie spacery chodzić.. na dodatek łąka zajęta, a jak krów już nie ma to ciemno jest :shake: więc muszę ją troche w domu pomęczyć ;)[/quote] A co nie lubi klówek?? [quote name='agaciaaa'] No mamy od niedawna. Skuteczne są baaardzo :) mam plan, żeby jej kupić za jakiś czas zwykle szelki- mam nadzieje, że skojarzy je z tymi i też nie będzie ciągnąć :diabloti:[/quote] A czyli nie takie normalne bo ciągnięci zapobiegają :lol: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='luzia']A co nie lubi klówek?? A czyli nie takie normalne bo ciągnięci zapobiegają :lol:[/quote] Jak zobaczyła krówki na 'naszej' łące to sie zjeżyła i gapiła sie na nie z daleka :evil_lol: a poza tym to ja sie krów boje :eviltong: No tak, pisałam już wcześniej, że zamówiłam te szelki, więc myślałam że wszyscy tu wiedzą jakie to :eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Wybaczam ;) Spadam, dogo muli strasznie :shake: [B]Fotki na str. 362!!![/B] Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Aha czyli to nie tylko u mnie muli :shake: masakra... Branoc :p Mizianko dla sucz :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czeeeść :buzi: Ojej ale gaduł wredne jesteście nooo ja tu muszę się przedzireać przez miliony stron :diabloti: A więc... fotki mnie urzekły :iloveyou: ómaruam przy każdej :iloveyou: nadal nie moge cytować wiec wybacz, ale pewnie i tak nie wiedziałabym którą :D:D:D:D Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 gaduły czy nie powinnaś częściej wpadać i się przyłączać do rozmowy a nie tylko czytać :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A no wybacz, ale ograniczona czasowo jestem :( Wczesniej czas na naukę spędzałam na Dogo a teraz czas się obudzić i wziąć za siebie. Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja już dawno temu chciałam to zrobić ale coś mi nie wychodzi :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A no widzisz, ja się staram. I jakoś mi idzie :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No wiesz, lepiej późno niż wcale. Zwłaszcza, że mam takie plany to muszę zdać jakoś tą maturę .... Quote
Recommended Posts