Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']hehe wariatka:evil_lol:

niezle uzalezniona chyba juz jestes:diabloti:[/quote]

ojjj no nie chciało mi sie czekać 2 godz. na ostatnie ćwiczenia :eviltong: :diabloti:

uzależniona.. może troszke :evil_lol:

[quote name='luzia']Najwyższy czas :eviltong:[/quote]

i tak nie nadrobie wszystkiego :shake: na to trzeba mieć cały dzień :evil_lol:

Posted

[quote name='luzia']Jak się postarasz to sie uda :eviltong:
A co to za szeleczki taki ciekawy wzór miały ;)[/quote]

Nie uda sie :shake: Szelki to najzwyklejsze czarne szelki Easy walk :cool3:

[quote name='furciaczek']Troszke:evil_lol:

klucilabym sie:eviltong:[/quote]

No dobra- JESTEM UZALEŻNIONA OD DOGO :diabloti:

[quote name='luzia']A kto nie jest uzależniony :evil_lol:[/quote]

nie znam takiej osoby :evil_lol:

Posted

[quote name='luzia']Biedna Sarunia moja Funia śpi po spacerze (cieczke ma) :shake:[/quote]

Biedna Sarunia, bo nie mam czasu żeby z nią na długie spacery chodzić.. na dodatek łąka zajęta, a jak krów już nie ma to ciemno jest :shake: więc muszę ją troche w domu pomęczyć ;)

[quote name='anetta']O widze że macie te szelki, jak one się sprawuja? :) Skuteczne?[/quote]

No mamy od niedawna. Skuteczne są baaardzo :) mam plan, żeby jej kupić za jakiś czas zwykle szelki- mam nadzieje, że skojarzy je z tymi i też nie będzie ciągnąć :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Biedna Sarunia, bo nie mam czasu żeby z nią na długie spacery chodzić.. na dodatek łąka zajęta, a jak krów już nie ma to ciemno jest :shake: więc muszę ją troche w domu pomęczyć ;)[/quote]
A co nie lubi klówek??

[quote name='agaciaaa'] No mamy od niedawna. Skuteczne są baaardzo :) mam plan, żeby jej kupić za jakiś czas zwykle szelki- mam nadzieje, że skojarzy je z tymi i też nie będzie ciągnąć :diabloti:[/quote]
A czyli nie takie normalne bo ciągnięci zapobiegają :lol:

Posted

[quote name='luzia']A co nie lubi klówek??

A czyli nie takie normalne bo ciągnięci zapobiegają :lol:[/quote]

Jak zobaczyła krówki na 'naszej' łące to sie zjeżyła i gapiła sie na nie z daleka :evil_lol: a poza tym to ja sie krów boje :eviltong:

No tak, pisałam już wcześniej, że zamówiłam te szelki, więc myślałam że wszyscy tu wiedzą jakie to :eviltong:

Posted

Czeeeść :buzi:
Ojej ale gaduł wredne jesteście nooo ja tu muszę się przedzireać przez miliony stron :diabloti:
A więc... fotki mnie urzekły :iloveyou: ómaruam przy każdej :iloveyou: nadal nie moge cytować wiec wybacz, ale pewnie i tak nie wiedziałabym którą :D:D:D:D