:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Też oglądałam chwilke "102..." :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='anetta']BUhhahaha sie uśmiałam :lol::roflt::roflt::roflt: ban(an)y wam tylko w głowach :roflt::roflt:[/quote] [quote name='Niki-lidka']to taki sentyment pozostal...po innych:cooldevi:[/quote] przestańcie już z tymi banami :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Cześć Agatko :cool3: Róż teraz w modzie przeciez jest :evil_lol:[/quote] Cześć Sylwuś :) Róż zawsze modny :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Czeee Sarulce:loveu:[/quote] Cześć Biśki :loveu: [quote name='Pimpek']Dobranoc wszystkim :sleep2:[/quote] Dobranoc :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :) Przyszłam nadrobić zaległości ;) [URL]http://images23.fotosik.pl/96/263eb5d50121a46c.jpg[/URL] Ta fotka jest the beściarska, myślałam, że popłaczę się ze śmiechu :lol: :loveu:[/quote] Cześć :) Też mi sie podoba ta fotka, ledwie zdążyłam ją cyknąć, bo Sara tylko chwilke w tej pozycji była :evil_lol: ale wyszła super :evil_lol: :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Też oglądałam chwilke "102..." :evil_lol:[/quote] ja już straciłam wątek przez ten prąd :evil_lol: a poza tym Sara sie wkurza jak coś piszczy albo szczeka w tv, bo nie wie o co chodzi a i tak zdenerwowana jest :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Figowa już nie zwraca uwagi na TV, ale na poczatku też szczekała razem z psami w filmach :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Już nie leca, spoznias sie :eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Figowa już nie zwraca uwagi na TV, ale na poczatku też szczekała razem z psami w filmach :lol:[/quote] mam nadzieje, że mojej paskudzie też to przejdzie, bo ja lubie filmy z psami :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']A gdzie te dalmasy lecą ?:>[/quote] Na polsacie, ale chyba już koniec. [quote name=':: FiGa ::']Już nie leca, spoznias sie :eviltong:[/quote] no niestety :cool3: a ja tak chciałam obejrzeć :placz: takie słodkie szczeniorki :loveu: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dokopalam sie wkoncu do Ciebie:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Już nie leca, spoznias sie :eviltong:[/quote] jak zwykle :roll: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='ß@$!@']witam w upalną noc :evil_lol:[/quote] upalną...? jak otworzyłam na chwile okno, to mało mnie nie zwiało :cool3: :evil_lol: [quote name='furciaczek']Dokopalam sie wkoncu do Ciebie:loveu:[/quote] Fajnie :loveu: [quote name='_ChiQuiTa_']jak zwykle :roll:[/quote] biedactwo :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a mi kaloryferek mocno grzeje, więc napisalam upalną :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='agaciaaa'] biedactwo :evil_lol:[/quote] Nie ma śmiacia ja zawsze w tyle :placz: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Mi moj prywatny nakrapiany kaloryferek grzeje miejscówke w łóżeczku :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aga stresc mi ostatnie pare stron bo dogo mi tak muli ze nie dam rady nadrobic:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Mi moj prywatny nakrapiany kaloryferek grzeje miejscówke w łóżeczku :evil_lol:[/quote] Nie chwal sie bo mój łaciaty potwór śpi z siostrą :mad: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Uhuhuuuu a jak mi cieplutko w nocy z nia :loveu: :eviltong: I tak milutko, ma cudowną miękkusią sierść :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Uhuhuuuu a jak mi cieplutko w nocy z nia :loveu: :eviltong: I tak milutko, ma cudowną miękkusią sierść :loveu:[/quote] :mad::mad::mad::mad: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Odłóż dziecko drogie tego patyka bo sobie krzywde zrobisz... :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Odłóż dziecko drogie tego patyka bo sobie krzywde zrobisz... :eviltong:[/quote] aaaa walłam się w łeb :placz: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Biedna :glaszcze: Może zmądrzejesz :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Przecie ja mądra żem:D w końcu weterynarię planuje :D Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='ß@$!@']a mi kaloryferek mocno grzeje, więc napisalam upalną :evil_lol:[/quote] A mi zimno jak cholera, właśnie sie kocykiem nakryłam :cool3: [quote name='_ChiQuiTa_']Nie ma śmiacia ja zawsze w tyle :placz:[/quote] nie płacz :calus: ;) [quote name=':: FiGa ::']Mi moj prywatny nakrapiany kaloryferek grzeje miejscówke w łóżeczku :evil_lol:[/quote] A mi moja jasno ruda paskuda grzeje :loveu: [quote name='furciaczek']Aga stresc mi ostatnie pare stron bo dogo mi tak muli ze nie dam rady nadrobic:shake:[/quote] Nic ciekawego.. prąd mi dziś zabrali na godzine :angryy: [B]Chiquita i Figa[/B]... spokój ma być :mad: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :oops: :oops: Dobrze proszem pana :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A już będzie :D bo idziemy spać :D do jednego wyrka :diabloti: Branoc :buzi: Quote
Recommended Posts