Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Było tak....przyjechaliśmy do miejscowości wyznaczonej, tak jak się umówiliśmy. Spotkaliśmy się z panem pod kościołem, bo nie chciał, abyśmy niepotrzebnie błądzili. Miło z jego strony. I za jego motorem pojechaliśmy do nich. Domek ładny, dzielnica taka domkowa. Sama miejscowość ..takie malutkie miasteczko. Całkiem sympatyczne. W ogródku mają, raczej sam trawnik, trzeba przyznać, że zadbany. Suczki zostały spuszczone ze smyczy i szalały po ogrógku. Widać, że im się podobało.

Posted

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to że mają kota, o którym mowy wcześniej nie było. Miał być kot..ale w domu, pers..którry rzeczywiscie jest. Oczywiscie suki zaczęły latać za kotką, bo ta sie własnie kociła. I drugi...najważniejszy problem, który jako główny mnie hamuje...niskie ogrodzenie od stronu frontu domu.

Posted

To niskie ogrodzenie one spokojnie przeskoczą gdy tylko zechcą. Takie moje zdanie. Może przesadzam. Ale pan przyznał, że dwa psy mu już tak uciekły.

Posted

[quote name='Hala']Pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to że mają kota, o którym mowy wcześniej nie było. Miał być kot..ale w domu, pers..którry rzeczywiscie jest. Oczywiscie suki zaczęły latać za kotką, bo ta sie własnie kociła. I drugi...najważniejszy problem, który jako główny mnie hamuje...niskie ogrodzenie od stronu frontu domu.[/quote]

No to, jakoś mało poważnie to zaczyna wyglądać.
Jak 50% na 50, to chyba nic z tego.

Posted

Jeśli chodzi o samąrodzinkę, bardzo sympatyczna. Pan dmu przyjął nas miło. Była też córka i syn z dziewczyną I wszyscy mieli podejscie do suczek. A one nie wyglądały na zestresowane ich obecnoscią. Bawiły się przy nich tak jak przy nas.

Posted

[quote name='Hala']To niskie ogrodzenie one spokojnie przeskoczą gdy tylko zechcą. Takie moje zdanie. Może przesadzam. Ale pan przyznał, że dwa psy mu już tak uciekły.[/quote]

To zastanawiające, że od niego psy uciekają... Moje trzymają się mnie, pilnują, żeby się nie zgubić...

Posted

[quote name='Hala']Yonka..wybacz mi , ale teraz pójde spać. A Bianka niech się nie złosci... ;)[/quote]

Idź Hala, idź... Ja też dzisiaj po podróży i wypada, żebym legła w łoże :lol:

Posted

[quote name='Hala']To niskie ogrodzenie one spokojnie przeskoczą gdy tylko zechcą. Takie moje zdanie. Może przesadzam. Ale pan przyznał, że dwa psy mu już tak uciekły.[/quote]

Faktycznie jest to bardzo duży problem
bo dziewczynki na pewno przeskoczą..
a ci państwo mieli kiedyś husky?
bo psiaki te się bardzo szybko nudzą jak przebywają w jednym i tym samym miejscu...
i dlatego uciekają...
szukając nowych wyzwań...

Posted

[quote name='BIANKA1']To państwo mają pchły ?:crazyeye:[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

No to dzieczyny, jak rozumiem, ino wycieczkę fajną miały. Z domku nici :cool1:
One na pewno uciekłyby... od tych pcheł...