Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']Tak to ta sama chyba (zależy z którego wątku :P)
Też tak w sumie się zastanawiam że te 4 cm to raczej nic wielkiego ;)
[/QUOTE]

na pewno ta :loveu:

Jak się zdecydujesz na coś to daj koniecznie zdjęcia bo jestem ciekawa jak ślicznotka będzie wyglądać ;)

Posted

Ja nie widzę powodu do zachwytu nad Prośką :evil_lol: Brzydkie to...

Najprawdopodobniej będzie to bluza FBI z allegro :P (bo szybko :P) po za tym w polarku od tak wygląda zabawnie :) wiec teraz trzeba sprawić coś 'poważnego' i bardziej pasującego do mnie xD jak dojdzie to na pewno wstawię :P

Posted

[quote name='Okamia']Najprawdopodobniej będzie to bluza FBI z allegro :P (bo szybko :P) po za tym w polarku od tak wygląda zabawnie :) wiec teraz trzeba sprawić coś 'poważnego' i bardziej pasującego do mnie xD jak dojdzie to na pewno wstawię :P[/QUOTE]
mozesz podac link do tej bluzy ?
sama bym chetnie taka kupila mojej suce a nigdy nie widzialam dobrego rozmairu

Posted

[quote name='Okamia'][URL]http://allegro.pl/bluza-welurowa-fbi-roz-7-i1340017530.html[/URL]

na moją na długość jest dobra ...[/QUOTE]
:placz:
za male
a moglam kupic yorka cholera :roll:;)

Posted

[quote name='Okamia']Ja nie widzę powodu do zachwytu nad Prośką :evil_lol: Brzydkie to...

Najprawdopodobniej będzie to bluza FBI z allegro :P (bo szybko :P) po za tym w polarku od tak wygląda zabawnie :) wiec teraz trzeba sprawić coś 'poważnego' i bardziej pasującego do mnie xD jak dojdzie to na pewno wstawię :P[/QUOTE]

co ty gadasz :mad: dziewczyny (bo chyba dobrze pamiętam że to dwie panny były) są cudne :loveu: i gdybym miała warunki to bym chętnie sobie którąś z nich sprawiła :loveu:

Ja miałam fioletową bluzę z kapturem, tzn mam ale M. się już nie mieści w nią, bluzy świetnie wyglądają na psach :loveu:

Posted

[quote name='gops']:placz:
za male
a moglam kupic yorka cholera :roll:;)[/QUOTE]

Wiesz że sobie to samo myślę... Młoda jest tak niewymiarowa że hej :roll: Znowu rzeczy ze sklepu moyre są za duże :shake:

[quote name='NightQueen']co ty gadasz :mad: dziewczyny (bo chyba dobrze pamiętam że to dwie panny były) są cudne :loveu: i gdybym miała warunki to bym chętnie sobie którąś z nich sprawiła :loveu:

Ja miałam fioletową bluzę z kapturem, tzn mam ale M. się już nie mieści w nią, bluzy świetnie wyglądają na psach :loveu:[/QUOTE]

Dziewczyn było 3 :eviltong: a ja szczerze myślałam o jakimś ttb lub borderze a mam suke z trudnościami ttb a nadaktywnością bordera :roll:
A w bluzach jestem zakochana odkąd zobaczyłam sukę znajomej w ślicznym dresiku :loveu: A że moja huszczyca chyba by się do śmierci do mnie nie przyznawała jak bym jej cokolwiek ubrała to próbuje to wykorzystać przy młodej ... tyle że na nią praktycznie nic nie ma :roll:

Posted

kurcze, nie wiem jaki kolor kurteczki/derki wybrac. Pomóżcie proszę. dostępne są poniższe kolory (moro i beż niedostępny). Ja myślę o granatowym dla mojej suczki:
[URL]http://img504.imageshack.us/img504/1861/schowek15.jpg[/URL]

kolory na samym dole
[URL]http://royalstyle.xt.pl/[/URL]

ubranko będzie świetne- tak myślę, szyte na miarę(może NightQueen wstawi zdjecie swojego pieska:)). Ok może powinnam poczekac zanim będę chwalić, ale na zdjęciu ubranko ( i cena) zachęcające bardzo:)

Posted

Nawet mi się podoba , chociaż ten kaptur niepotrzebny i nie widać jak jest przód rozwiązany. i nie wiem czy za bardzo na pupie nie odstaje ?

[URL]http://www.tchibo.pl/Anorak-dla-psa-p200021171.html[/URL]

A może ktoś widział to ubranko ?

Posted

[quote name='toyota']Nawet mi się podoba , chociaż ten kaptur niepotrzebny i nie widać jak jest przód rozwiązany. i nie wiem czy za bardzo na pupie nie odstaje ?

A może ktoś widział to ubranko ?[/QUOTE]
na zywo nie widzialam , ale nie podobaja mi sie kubraki z kapturami , pies tego nie nosi bo wiatr podwiewa i wsumie jest tylko dla wygladu , a wedlug mnie ladniejsze sa bez :lol:

Posted

[quote name='gops']na zywo nie widzialam , ale nie podobaja mi sie kubraki z kapturami , pies tego nie nosi bo wiatr podwiewa i wsumie jest tylko dla wygladu , a wedlug mnie ladniejsze sa bez :lol:[/QUOTE]

No racja , "przebajerzony ", lepszy taki bez zbędnych dodatków.

Posted

[quote name='NightQueen']Ja wolę osobiście z kapturami bo dodają uroku :loveu:[/QUOTE]
ja nie mialam nigdy z kapturkiem ale wydaje mi sie ,ze moze to byc niewygodne jak wieje wiatr to podwija kaptur, jak pies biegnie to on "dynda" :lol:
chyba ze na spacerki na smyczy

ja wole "sportowy " typ kubraka tzn ten prosty mocny gruby oratlion plus polarek bez bajerow najwyzej odblaski , teraz czekam na kubrak od taks , napewno sie pochwale jak dojdzie ;)

Posted

My właśnie teraz będziemy zamawiać chyba bez kapturka, bo sunia w kapturze średnio chce chodzić. Szkoda, że nie robią ochraniaczy na całą mordkę, bo moja po 5 minutach cały pyszczek ma w śniegu i nic nie widzi ^

Posted

[quote name='MakeBelieve']My właśnie teraz będziemy zamawiać chyba bez kapturka, bo sunia w kapturze średnio chce chodzić. Szkoda, że nie robią ochraniaczy na całą mordkę, bo moja po 5 minutach cały pyszczek ma w śniegu i nic nie widzi ^[/QUOTE]

hihihi hahhaha;)

Posted

[quote name='gops']ja nie mialam nigdy z kapturkiem ale wydaje mi sie ,ze moze to byc niewygodne jak wieje wiatr to podwija kaptur, jak pies biegnie to on "dynda" :lol:
chyba ze na spacerki na smyczy
[/QUOTE]

miałam bluzy i kurtki z kapturami i nie narzekałam na "dyndanie" ;)

Posted

czyli tak jak mowie najczesciej jest tylko ozdoba :)
sama chce za jakis czas kupic suce bluze z kapturem ale to juz raczej na wiosne bo na zime nie ma sensu nic kupowac co przemaka

Posted

[quote name='toyota']Nawet mi się podoba , chociaż ten kaptur niepotrzebny i nie widać jak jest przód rozwiązany. i nie wiem czy za bardzo na pupie nie odstaje ?

A może ktoś widział to ubranko ?[/QUOTE]
Mam ubranko z tchibo.Jest ciepłe, kaptur jest odpinany, jak dla mnie ja mało zakrywa klaty. Na Szczurzynę jest minimalnie za krótki więc mogę sprzedać. Kolor bordo ze złotą nitką.