Hakita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Jak się cieszę, że coraz więcej osób zagląda do naszego Przystojniaczka...:loveu: Do góry Kochany!!! Quote
Hakita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Przypomnę Wam naszego Pięknisia...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
MOZART Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Niech domek się szybko znajdzie:loveu: :loveu: Wysyłamy dobre fluidy na szczęście:multi: :multi: :multi: Mozart pozdrawia i nadal trzyma łapki. Aniu wybierz najlepszy domek z możliwych:lol: Quote
bumerang Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Przypominamy Baronka - ktory czeka na człowieka:loveu: Quote
MOZART Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Mój kumplu z czasu niedoli, oby jak najszybciej ktoś Cię pokochał:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 MOZART napisał(a):Mój kumplu z czasu niedoli, oby jak najszybciej ktoś Cię pokochał:loveu: :loveu: :loveu: Poryczałam się jak wariatka...:placz: :oops: Dziękujemy, dziękujemy, że jesteście i tu... Quote
MOZART Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jesteśmy Hakitko, jesteśmy;) ;) ;) Do tej pory nie mieliśmy pojęcia jak wygląda rzeczywistość w schroniskach:shake: :shake: :shake: O tym się nie mówi, a ludzie chyba nie chcą wiedzieć:-( :-( :-( Ten dzisiajszy świat zatraca wszystko to co dobre i ważne. Tym bardziej się cieszę, że dane mi było Ciebie kochana poznać:loveu: :loveu: To podnosi na duchu i przywraca wiarę w człowieka.Pozostań taka na zawsze. I Wam wszyscy kochani Dogomaniacy z całego serca tego życzę:loveu: :loveu: Baronku dobrej, spokojnej nocy i lepszego jutra... Oby ono jak najszybciej nastąpiło:lol: :lol: :lol: Quote
Hakita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Tak to właśnie jest...wszędzie dookoła ciche przyzwolenie na dramaty ludzkie, zwierzęce...:placz: :placz: :placz: W którą stronę to wszystko zmierza...:placz: :placz: :placz: Pomimo wszystko wierzę, że dobro zwycięży i dobrych Duszyczek, których pełno tu i nie tylko, będzie jeszcze więcej!!! :multi: :multi: :multi: A nasz Ślicznotek do góry!!! Oglądalność na allegro największa ze wszystkich Psiaków, które wystawiam i wystawiałam...:cool3:, ale na razie żadnego obserwatora...:shake: Ale co tam!!! Ja wiem, że domek dla Barona gdzieś już jest i dla Astorka też!!! :loveu: Quote
Hakita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 A my Słodziutki biegniemy na dobranoc na pierwszą stronkę!!! :multi: Nie poddajemy się!!! :multi: Quote
asiak Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 witaj Baronku... taki kochany z Ciebie psiak, a ja nie mogę zabrac Ciebie do siebie...:-( a tak bardzo bym chciała... cioteczki co Wy robicie??? na wątku Baronka ma byc tak płaczliwie??? o nie moje kochane,żadnych łez...;-) płakać bedziemy ale ze szcześcia jak Baronek wspaniały domek znajdzie ;-) Quote
bumerang Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj śliczny - co u ciebie słychać??? :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dzień dobry Słoneczko...:loveu: :loveu: :loveu: Baron ma już 1 obserwatora!!! :multi: Dostałam też maila z pytaniem, jak on reaguje na koty, bo pani ma kilka i byłaby zainteresowan. Tylko co ja mam teraz odpisać??? Kiedy ja pojęcia zielonego nie mam jak on do kociaków, no i jak to sprawdzić??? :roll: Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Biegniemy na samą górę Przystojniaku pokazać się wszystkim!!! :multi: Quote
asiak Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Baronku już niedługo sobota... może wezmę do Ciebie Goofiego żeby sprawdzić jak reagujesz na koty???;-) Quote
AMIGA Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Baron jest naprawdę wspanialy! Myśle, że nie będzie żadnego problemu ze znalezieniem tego NAJ- NAJwspanialszego domu. Baronku -mżyczę ci tego z całego serca. Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Co zrobić z tymi Kociakami??? Jak to sprawdzić??? No nie ma szans...:shake: Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Baronik nasz jest przepiękny!!! :loveu: :loveu: :loveu: Do góry Kochany, do góry!!! :multi: Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Baronku biegniemy, biegniemy na górę!!! :multi: I domku wypatrujemy!!! :multi: Quote
AMIGA Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Baronku, obudź się i pięknie się pokazuj, żebys już długo nie musial siedziec w schronisku! Taki piękny pies powinien siedzieć w jakimś wspaniałym domku! Quote
MOZART Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Witaj Baronku:loveu: :loveu: :loveu: Oby początek wakacji okazał się dla Ciebie szczęśliwy i jakaś dobra duszyczka dała Tobie domek:lol: :lol: Uszka do góry, cały czas trzymam łapki i moi ludzie też:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts