Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Proszę o dostosowanie 1 strony wątku do regulaminu, który zezwala na max. 5 zdjęć w jednym poście. Jeżeli chcecie, mogę pokasować pierwsze posty i zostawić kilka tej saemej osoby, żeby mogła podzielić jakoś te psy. Inaczej ja będę zmuszony samemu wszystko pousuwać.

A z innej beczki, możecie wrzucić te ONki na www.owczarki.eu jeżeli jeszcze ich tam nie ma ;)

Posted

Anashar napisał(a):
Proszę o dostosowanie 1 strony wątku do regulaminu, który zezwala na max. 5 zdjęć w jednym poście. Jeżeli chcecie, mogę pokasować pierwsze posty i zostawić kilka tej saemej osoby, żeby mogła podzielić jakoś te psy. Inaczej ja będę zmuszony samemu wszystko pousuwać.

A z innej beczki, możecie wrzucić te ONki na www.owczarki.eu jeżeli jeszcze ich tam nie ma ;)

odpowiedz 2 ;) częsc juz tam była ale musze sprawdzic jak sie ma sytuacja na dzis .
odpowiedz 1 - jak mozesz to zostaw moje kilka postów tak zebym mogła dodawac psy na 1 strone
z gory dziekuje :lol:

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

O widze ze nasze slicznosci malutkie ;)/ ktore juz uniesc na rekach nie moge :eviltong:/ sie pojawiło na watku...

a to dam wiecej przystojniaka :loveu:

" ILORAZ – trafił do schroniska w styczniu 2010 r. mając ok. 4 miesięcy.
Wyrośnie na dużego pieska w typie owczarkowatym. Jest kochaniutkim i wesołym szczeniaczkiem który czeka na dobry domek w schronisku."

Posted

..........................

nie podobało sie mu poza schroniskiem ewidentnie nie czuł sie tam pewnie ...
jednym słwoem trza szybko brac do domu zeby sie za bardzo tu nie przyzwyczaił

Posted

Cytuje ze strony schroniska...

"LAWINIA – trafiła do schroniska w lutym 2010 r. mając ok. 5 lat. Jest większą psinką w typie owczarka. Jest bardzo zaniedbana, praktycznie większa część jej ciała pozbawiona jest sierści. Z charakteru łagodna i spokojna. Bardzo przyjazna i pojętna."

• 2 weeks later...
Posted

ILORAZ już w nowym domu :multi:

"RALF – trafił do schroniska w maju 2009 roku mając ok 8 lat. To duży pies o czarnym umaszczeniu i wilczatej urodzie. Jest łagodny i lubi spędzać czas z człowiekiem. Na początku znajomości jest troszkę nieśmiały i boi się krzyku dlatego potrzebuje spokojnego właściciela, który nawiąże z nim więź."

• 2 weeks later...