ewatr Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Allegro Owczarki niemieckie w rzeszowskim schronisku Argus niewidzacy owczarek Cyrus prawie owczarek :) Quote
matinestka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 FIZIA JUŻ W NOWYM DOMU !!! WSZYSTKIEGO NAJ!!:multi: :siara: :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'] od cavy :loveu: Juz dodaje na 1 strone :lol: Quote
gosiulaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='matinestka']FIZIA JUŻ W NOWYM DOMU !!! WSZYSTKIEGO NAJ!!:multi: :siara::bluepaw: Powodzenia w nowym domu Fiziu :loveu: Quote
matinestka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a ja dodaje zdjęcia barwy zachodzącego Słońca.. mojego najulubieńszego CYRUSA: :bluepaw: Quote
Kaya93 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/5103/cyrus4.jpg :loveu: W góre! :) Quote
gosiulaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Cyrus... kawał psa z Ciebie :D Hopsasa!!! Quote
Anashar Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Proszę o dostosowanie 1 strony wątku do regulaminu, który zezwala na max. 5 zdjęć w jednym poście. Jeżeli chcecie, mogę pokasować pierwsze posty i zostawić kilka tej saemej osoby, żeby mogła podzielić jakoś te psy. Inaczej ja będę zmuszony samemu wszystko pousuwać. A z innej beczki, możecie wrzucić te ONki na www.owczarki.eu jeżeli jeszcze ich tam nie ma ;) Quote
ewatr Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Anashar napisał(a):Proszę o dostosowanie 1 strony wątku do regulaminu, który zezwala na max. 5 zdjęć w jednym poście. Jeżeli chcecie, mogę pokasować pierwsze posty i zostawić kilka tej saemej osoby, żeby mogła podzielić jakoś te psy. Inaczej ja będę zmuszony samemu wszystko pousuwać. A z innej beczki, możecie wrzucić te ONki na www.owczarki.eu jeżeli jeszcze ich tam nie ma ;) odpowiedz 2 ;) częsc juz tam była ale musze sprawdzic jak sie ma sytuacja na dzis . odpowiedz 1 - jak mozesz to zostaw moje kilka postów tak zebym mogła dodawac psy na 1 strone z gory dziekuje :lol: Quote
gosiulaa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Znikacie w subskrypcjach owczary... pokazywać się!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 owczarki ... ruchy ...i do domków ;) Quote
ewatr Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 O widze ze nasze slicznosci malutkie ;)/ ktore juz uniesc na rekach nie moge :eviltong:/ sie pojawiło na watku... a to dam wiecej przystojniaka :loveu: " ILORAZ – trafił do schroniska w styczniu 2010 r. mając ok. 4 miesięcy. Wyrośnie na dużego pieska w typie owczarkowatym. Jest kochaniutkim i wesołym szczeniaczkiem który czeka na dobry domek w schronisku." Quote
ewatr Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 .......................... nie podobało sie mu poza schroniskiem ewidentnie nie czuł sie tam pewnie ... jednym słwoem trza szybko brac do domu zeby sie za bardzo tu nie przyzwyczaił Quote
ewatr Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 allegro Ilorazka : 4 miesięczny owczarek niemiecki mix Quote
gosiulaa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cytuje ze strony schroniska... "LAWINIA – trafiła do schroniska w lutym 2010 r. mając ok. 5 lat. Jest większą psinką w typie owczarka. Jest bardzo zaniedbana, praktycznie większa część jej ciała pozbawiona jest sierści. Z charakteru łagodna i spokojna. Bardzo przyjazna i pojętna." Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ilorazek sie pokazuje ;) hoop owczary ! Quote
gosiulaa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ILORAZ już w nowym domu :multi: "RALF – trafił do schroniska w maju 2009 roku mając ok 8 lat. To duży pies o czarnym umaszczeniu i wilczatej urodzie. Jest łagodny i lubi spędzać czas z człowiekiem. Na początku znajomości jest troszkę nieśmiały i boi się krzyku dlatego potrzebuje spokojnego właściciela, który nawiąże z nim więź." Quote
ewatr Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ralf dodany na 1 strone i wystawiony na allegro Ralf czarny jak smoła Dzieki Wnuczus za współprace :calus:polecam sie na przyszłosc ;) Quote
Recommended Posts