pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Szarik']To tylko taki image, spotkaj Justynę na żywo, a pożałujesz, że się urodziłeś człowieku :diabloti: :evil_lol: Jak wiadomo, masz zdolności literackie kochana, to CIę zgubi :diabloti: Jak to mówią: 'Pokażcie mi człowieka, a ja znajdę paragraf' albo 'Nie ma człowieka, którego papierów nie można spaprać' :diabloti:[/quote] :placz: :placz: :placz: człowiek chce być miły, uczynny, czynić dobrze... a tu go zbesztają z błotem za same dobre chęci :placz: :placz: :placz: i brak dwulicowości :evil_lol: Widzisz Basiu, Porębka jest taka mała, że Monika nawet zapomniała jak się nazywa :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='basia bonnie']PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:diabloti::diabloti::diabloti: Bestwiny? :hmmmm: a kto jest z Bestwiny? :hmmmm:[/quote] Aaa! Pardon! już mi sie wszystko miesza! Wybacz! Żywiec, czy Bestwina - jedna wieś :diabloti: (Choć powiem Ci szczerze, że ciężko mi na sercu jak obrażam Żywiec, bardzo kocham to 'miasto' (:evil_lol:)) Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Widzisz Basiu, Porębka jest taka mała, że Monika nawet zapomniała jak się nazywa :evil_lol:[/quote] Ty się z niej nie śmiej, bo sama lepsza nie jesteś:diabloti: bo to jest PorĄbka:diabloti: [quote]Aaa! Pardon! już mi sie wszystko miesza! Wybacz! Żywiec, czy Bestwina - jedna wieś :diabloti: (Choć powiem Ci szczerze, że ciężko mi na sercu jak obrażam Żywiec, bardzo kocham to 'miasto' (:evil_lol:))[/quote] Hahaha boska jesteś, humor mi na wieczór poprawilaś.. nie jestem z Żywca:diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 A jednak Porąbka! Ale to w okolicach jeziorka, nie gniewaj się Basiu :eviltong: Albo - gniewaj się :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']:placz: :placz: :placz: człowiek chce być miły uczynni, czynić dobrze... a tu go zbesztają z błotem za same dobre chęci :placz: :placz: :placz: i brak dwulicowości :evil_lol: Widzisz Basiu, Porębka jest taka mała, że Monika nawet zapomniała jak się nazywa :evil_lol:[/quote] Ja tez chciałam Gizmatemu uszka sprawdzić, kark wymasować, a Ty jak ten zasmarkany paparazzi podpisałas zdjecie po swojemu :mad: To teraz masz! :eviltong: :evil_lol: Myślę, że to Porąbka, widzisz, nikt nawet nie kojarzy! :diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='basia bonnie']Ty się z niej nie śmiej, bo sama lepsza nie jesteś:diabloti: bo to jest PorĄbka:diabloti: Hahaha boska jesteś, humor mi na wieczór poprawilaś.. nie jestem z Żywca:diabloti:[/quote] Haha, widzisz, jak ja juz usłyszałam, że Porębka, to zaraz wiedziałam, że Porąbka! Byłam tam :cool3: W Wielkim świecie :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Szarik']A jednak Porąbka! Ale to w okolicach jeziorka, nie gniewaj się Basiu :eviltong: Albo - gniewaj się :evil_lol: Myślę, że to Porąbka, widzisz, nikt nawet nie kojarzy! :diabloti:[/quote] Haha,ale porąbki są dwie koło żywca ponoć..:diabloti: ta moja oczywiscie ladniejsza i pożądni ludzie w niej mieszkaja:diabloti: Wiecie co... wyganiają mnie z kompa, dogobranoc:diabloti: sen Wam dobrze zrobi:loveu: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Szarik']Haha, widzisz, jak ja juz usłyszałam, że Porębka, to zaraz wiedziałam, że Porąbka! Byłam tam :cool3: W Wielkim świecie :cool3:[/quote] Byłaś?:cool3: Co Ty robiłaś w mojej wsi?!:placz: :evil_lol::evil_lol: i jak wrazenia?:diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 A przejeżdżałam kiedyś i zwiedzałam skansen :diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Mam dla Was jeszcze cos na udany sen ;) Choc niewiele osób tu zagląda, mam nadzieję, że Ci, którzy spojrzą będa lepiej spali ;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/331/8247ddfa7313d370.jpg[/IMG][/URL] Anulka ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wiesz, że wolę szczeniaki od małych dzieci... :evil_lol: ale ładne zdjęcie :) Widzę, że Anulka już ma kolczyki :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Szarik']A przejeżdżałam kiedyś i zwiedzałam skansen :diabloti:[/quote] U nas nie ma żadnego skansenu :roflt: A co to za dziewczynka?:) Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Nie ma? A byłam pewna, że przejezdżam przez skansen! :evil_lol: A... to córka kuzyna mojego Taty. Skomplikowane powiązania :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='basia bonnie']U nas nie ma żadnego skansenu :roflt: A co to za dziewczynka?:)[/quote] Ja tam nie wiem... może Szarikowej? :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Ja tez bardziej lubie szczeniaki, choć ostatnio mam bardzo prorodzinne sny :evil_lol: Ja idę spać. Dobranoc dogomaniacy! ;) Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Szarik']Nie ma? A byłam pewna, że przejezdżam przez skansen! :evil_lol: A... to córka kuzyna mojego Taty. Skomplikowane powiązania :)[/quote] Nie ma!! Kobieto idź spać:loveu::loveu::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja tam nie wiem... może Szarikowej? :evil_lol:[/quote] Szarikowej z Szarikiem..?:hmmmm: Myslisz?:cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='basia bonnie'] Szarikowej z Szarikiem..?:hmmmm: Myslisz?:cool3::cool3:[/quote] Swoją drogą to musiałaby być bardzo ciekawa mieszanka... :evil_lol: Branoc Dogomaniaczko :loveu: Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Perwersy :diabloti: Lubię psy, ale nie żeby tak bardzo! :evil_lol: Trochę niezbędnej monotonii, hm? ;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/324/2088c82b8ff3d037.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/253/c490217cf93c3e5c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/254/10624f0136986db0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/331/8fc52da5382e248d.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/331/b17d526b83462326.jpg[/IMG][/URL] Quote
Dobcia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Świetnie sie czyta Wasze posty:evil_lol::cool3: [quote name='Szarik']Aaa! Pardon! już mi sie wszystko miesza! Wybacz! Żywiec, czy Bestwina - jedna wieś :diabloti: (Choć powiem Ci szczerze, że ciężko mi na sercu jak obrażam Żywiec, bardzo kocham to 'miasto' (:evil_lol:))[/quote] Więc nie obrażaj:mad: To miasto moich urodzin XX lat temu i będę z nim związana na zawsze:loveu: A jako lokalna patriotka muszę go bronić, bo co jak co, ale o tym mieście słyszał każdy.... hihihi:evil_lol: ooo jak tu zielono:) Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Dzięki :diabloti: No masz rację, o Żywcu słyszał kazdy i to bynajmniej nie ze względu na piękne jezioro (choc może trochę), czy widok na górę Żar :evil_lol: No dobra, nie będę już obrażać Żywca. Ale to niezła rozkminka zgadnać, gdzie Basia mieszka :evil_lol: Na pierwszych dwóch, to nieco szarawo bym powiedziała ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jadziu, nie wiadomo, czy gdyby w Żywcu stanął browar, miasto stałoby się tak bardzo znane... :evil_lol: [URL]http://images29.fotosik.pl/254/10624f0136986db0.jpg[/URL] Już zaczynam doceniać Twój aparat, piękne zdjęcie :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ooo są i chwasty :) Hahahaha,wstyd się przyznać, bo ja się urodziłam na zadupiu w Bielsku :( A Żywiec to każdy zna, jak kiedyś na wycieczce klasowej nad morzem się nas pytali skąd jesteśmy i jak powiedzieliśmy że tam, gdzie piwo Żywiec to od razu wiedzieli skąd :diabloti: Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jadziu, nie wiadomo, czy gdyby w Żywcu stanął browar, miasto stałoby się tak bardzo znane... :evil_lol: [URL]http://images29.fotosik.pl/254/10624f0136986db0.jpg[/URL] Już zaczynam doceniać Twój aparat, piękne zdjęcie :loveu:[/quote] Dziękuję bardzo ;) Choć najbardziej podoba mi się ostatnie ;) [quote name='basia bonnie']Ooo są i chwasty :) Hahahaha,wstyd się przyznać, bo ja się urodziłam na zadupiu w Bielsku :( A Żywiec to każdy zna, jak kiedyś na wycieczce klasowej nad morzem się nas pytali skąd jesteśmy i jak powiedzieliśmy że tam, gdzie piwo Żywiec to od razu wiedzieli skąd :diabloti:[/quote] Taa, bardzo lubię wylegiwać się w trawie :diabloti: Noo, to jest jedyny jasny punkt w Twoim życiorysie :evil_lol: Eh ta dzisiejsza młodzież :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Szarik'] Taa, bardzo lubię wylegiwać się w trawie :diabloti: Noo, to jest jedyny jasny punkt w Twoim życiorysie :evil_lol: Eh ta dzisiejsza młodzież :diabloti:[/quote] Ty kwiatuszku?:cool3: Czarna plama z życiorysu, szpital nr 1 w bielsku białej, dn.23 listopada 19XX roku:placz: To była starsza pani..:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Basiu, splamiłaś mój honor - ja też się tam urodziłam :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Oh my dwie nieszczęśliwe :placz: btw. fajnie odnowili teraz ten szpital.. :diabloti: Quote
Recommended Posts