natalia&borys Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 na dwóch ostatich wystawach sędziowe napisali mojemu psu w ocenie : "w chodzie krzyżuje przednie łapy" Nie wiem jak to zrobić , aby ich nie krzyżował. Znacie może na to jakieś sposoby , aby psa tego oduczyć, może są na to jakieś ćwiczenia?? Znacie takie przypadki "krzyżowania łap" ( chodzi mi tu o przednie łapki)?? Może doświadczeni Handlerzy znają na to jakieś sposoby??Prosze o pomoc i z góry dziękuje.:roll: Quote
flashka-g Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a co to za rasa twoj psiak bo to istotna informacja:)?? Quote
natalia&borys Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Mój pies to Hawańczyk ( grupa IX , sekcja bichonów ):lol: Quote
flashka-g Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a wystawiasz go na luznej ringowce czy napietej? A skad jestes? Niektore psy maja taka wade ruchu ze chodza zbieznie przodem, skoro zaplata hmm nieciekawie. A psiak nie ciagnie sie na smyczy, nie szamocze? Czy idzie swobodnie? Quote
natalia&borys Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Trzymam na napiętej . Jestem z Poznania ( a dokładnie KAźmierza 20 km. od Poznania) Quote
natalia&borys Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Idzie swobodnie... Tylko czasami mu sie zdarza , ze mnie poszarpnie Quote
Recommended Posts