dari8 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Pierwsza, Viva Maria Szpanur jest bardzo miła, ale wymagająca. Nawet jeśli zrobisz jakiś błąd to ona ci to wytłumaczyo co chodzi, a nawet powie jak poprawić owy błąd. Uważam, że jest jedną z lepszych sędzin MP, ale to moje zdanie. Z drugą się nigdy nie spotkałam, więc niestety nie mogę pomóc. Quote
Szwajcarka234 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Z Panią Vivą się jeszcze nie spotkałam, ale z tego co słyszałam bardzo zwraca uwagę na kontakt prezentera z psem. U Pani Bruskiej byłam na debiucie. Nie zwraca na nic szczególnie uwagi.... Wiele nie mówi. Nie tłumaczy błędów i nie uzasadnia swojej oceny <przynajmniej do mnie się nie odezwała>, także nie polecam dla początkujących i debiutantów. Zadaje najczęściej "L" i "T" w eliminacjach, w porównianiach grup "I" równoległe z drugim prezenterem, tzw. "odbicie lustrzane". Nie preferuje konkretnych ras. Nie jestem w stanie wiele o niej powiedzieć. Quote
Recommended Posts