Tascha Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Czy mozecie polecic dobry,miły hotelik w woj lubelskim ? Najchetniej okolice Chełma, Zamoscia,moze byc Lublina. Quote
paula_t Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ja z województwa lubelskiego kojarzę chyba tylko hotelik u Murki- dobry i sprawdzony w Janowie Lubelskim:) Nie wiem niestety czy ma wolne miejsca aktualnie:roll: Quote
Tascha Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='paula_t']Ja z województwa lubelskiego kojarzę chyba tylko hotelik u Murki- dobry i sprawdzony w Janowie Lubelskim:) Nie wiem niestety czy ma wolne miejsca aktualnie:roll:[/QUOTE] miejsca potrzebne byłyby na sierpień dopiero, jakis namiar na hotelik ? :) Quote
paula_t Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Tutaj jest wątek hoteliku na dogo, możesz sobie poczytać, pooglądać zdjęcia i w razie czego skontaktować się z Murką: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216789-HOTELIK-U-MURKI-w%C4%85tek-informacyjny-[/url]) :) Quote
Recommended Posts