gregorr Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [COLOR=#000000]witam mam pytanie mam zamiar kupic pieska rasy mops tylko tylko jest jeden problrm ja tak jak i moja [/COLOR][COLOR=#009900][U]zona[/U][/COLOR][COLOR=#000000] wychodzimy do pracy i nie ma nas w domu przez jakies 8 godz. i nie wiem co na to taki piesek,bo niechce zeby popadl w jakas depresje..[/COLOR] Quote
maartaa_89 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='gregorr'][COLOR=#000000]witam mam pytanie mam zamiar kupic pieska rasy mops tylko tylko jest jeden problrm ja tak jak i moja [/COLOR][COLOR=#009900][U]zona[/U][/COLOR][COLOR=#000000] wychodzimy do pracy i nie ma nas w domu przez jakies 8 godz. i nie wiem co na to taki piesek,bo niechce zeby popadl w jakas depresje..[/COLOR][/QUOTE] większość psów wytrzyma 8 godzin bez problemu, trzeba je tylko tego nauczyć mops nie stanowi wyjątku Quote
gregorr Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 no to milo to slyszec;)napewno postaramy sie mu to wynagrodzic po pracy i w weekendy:)a ktos z was tutaj ma moze mopsa albo buldoga francuskiego?bo zastanawiam sie nad tymi dwoma rasami moze ma ktos dla mnie jakies rady albo przestrogi co do tych ras?pozdrawiam Quote
Recommended Posts