Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roll::mdleje:xD
No nic nie roztrząsajmy już tego... chociaż naprawdę nie wiem dlaczego przeszkadza wam wątek tu na dogo :hmmmm:
Ale nie ważne, nie róbmy spamu :D Po za tym ja się z nikim nie chcę kłócić :eviltong:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']:roll::mdleje:xD
No nic nie roztrząsajmy już tego... chociaż naprawdę nie wiem dlaczego przeszkadza wam wątek tu na dogo :hmmmm:
Ale nie ważne, nie róbmy spamu :D Po za tym ja się z nikim nie chcę kłócić :eviltong:[/QUOTE]

bo inna gadka była.. Można było od razu wątek na dogo założyć.. a nie grupę..
czekam na hejty :loveu:

Posted

[quote name='Angi']bo inna gadka była.. Można było od razu wątek na dogo założyć.. a nie grupę..
czekam na hejty :loveu:[/QUOTE]
nasza 12 ma szlacheckie korzenie więc ma wątek na dogo i grupę na fb xD kto bogatym zabroni ? :evil_lol: Po za tym grupa jest dla wieśmaków takich jak Kasięł co nie mają dogo :D A wątek na dogo dla tych co się nie udzielają na fejsie xD I cała rodzinka szczęśliwa :diabloti:

Posted

Oj tak, juz widzę podtytuł 'bez spamu', bądźmy realistami....nawet jak by taki post powstał to i tak by zginął wśród kolejnych 'partów 67462386'. Już oczami wyobraźni wyobrażam sobie bardzo milusi zlot:loveu:

Posted

[quote name='leónowa']Oj tak, juz widzę podtytuł 'bez spamu', bądźmy realistami....nawet jak by taki post powstał to i tak by zginął wśród kolejnych 'partów 67462386'. Już oczami wyobraźni wyobrażam sobie bardzo milusi zlot:loveu:[/QUOTE]
Dobrze siostra polać Ci ! :evil_lol:
ps: DZISIAJ DANE DOTYCZĄCE DOMKÓW ITD PRZENIOSĘ TUTAJ CHYBA NAJLEPIEJ DO PIERWSZEGO POSTU ŻEBY BYŁO WIDOCZNE ;)

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Dobrze siostra polać Ci ! :evil_lol:
ps: DZISIAJ DANE DOTYCZĄCE DOMKÓW ITD PRZENIOSĘ TUTAJ CHYBA NAJLEPIEJ DO PIERWSZEGO POSTU ŻEBY BYŁO WIDOCZNE ;)[/QUOTE]

Ok, bo ja nawet nie dotarłam nigdy do tego postu o domkach:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='(:Buńka:)']Dobrze siostra polać Ci ! :evil_lol:
ps: DZISIAJ DANE DOTYCZĄCE DOMKÓW ITD PRZENIOSĘ TUTAJ CHYBA NAJLEPIEJ DO PIERWSZEGO POSTU ŻEBY BYŁO WIDOCZNE ;)[/QUOTE]

dzisiaj :loveu:

Posted

[quote name='dog193']:diabloti:
Całkiem sporą :evil_lol:[/QUOTE]

oj tam, oj tam, toż to poważna sprawa takie zloty Ewcia :diabloti: trzeba zakładać 1324 wątków na których i tak jest spam :D