Leokadia Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='Angi']to sorry, ale ja tak to ja odpadam ;][/QUOTE] Tylko dlatego, że powstał wątek na dogo? BRAWO:loveu: Quote
angineuuka Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='leónowa']Tylko dlatego, że powstał wątek na dogo? BRAWO:loveu:[/QUOTE] i dlatego, że prawdopodobnie mnie na początku sierpnia nie będzie :loveu: Quote
Leokadia Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Czyli jednak wątek przyda sie do czegos nowego:p Będziemy szukać ludzia na puste miejsce:lol: Quote
Gezowa Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 No, ale z drugiej strony wystarczył nowy temat na grupie z prośbą o brak spamu i heja :diabloti: Quote
Buńka Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 Aś i ty przeciwko mnie :placz: :mad: :D Quote
angineuuka Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Aś i ty przeciwko mnie :placz: :mad: :D[/QUOTE] bo ma rację :p Quote
Buńka Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 :roll::mdleje:xD No nic nie roztrząsajmy już tego... chociaż naprawdę nie wiem dlaczego przeszkadza wam wątek tu na dogo :hmmmm: Ale nie ważne, nie róbmy spamu :D Po za tym ja się z nikim nie chcę kłócić :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 [quote name='(:Buńka:)']:roll::mdleje:xD No nic nie roztrząsajmy już tego... chociaż naprawdę nie wiem dlaczego przeszkadza wam wątek tu na dogo :hmmmm: Ale nie ważne, nie róbmy spamu :D Po za tym ja się z nikim nie chcę kłócić :eviltong:[/QUOTE] bo inna gadka była.. Można było od razu wątek na dogo założyć.. a nie grupę.. czekam na hejty :loveu: Quote
Buńka Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [quote name='Angi']bo inna gadka była.. Można było od razu wątek na dogo założyć.. a nie grupę.. czekam na hejty :loveu:[/QUOTE] nasza 12 ma szlacheckie korzenie więc ma wątek na dogo i grupę na fb xD kto bogatym zabroni ? :evil_lol: Po za tym grupa jest dla wieśmaków takich jak Kasięł co nie mają dogo :D A wątek na dogo dla tych co się nie udzielają na fejsie xD I cała rodzinka szczęśliwa :diabloti: Quote
Buńka Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 [quote name='Angi']:mdleje: :mdleje: :mdleje:[/QUOTE] :D może szklankę wody :) xD Quote
Buńka Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 Aś chyba rzadko odwiedzasz galerię batona xD tam to dopiero ludzi straszymy xD :diabloti: Quote
Leokadia Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Oj tak, juz widzę podtytuł 'bez spamu', bądźmy realistami....nawet jak by taki post powstał to i tak by zginął wśród kolejnych 'partów 67462386'. Już oczami wyobraźni wyobrażam sobie bardzo milusi zlot:loveu: Quote
Buńka Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='leónowa']Oj tak, juz widzę podtytuł 'bez spamu', bądźmy realistami....nawet jak by taki post powstał to i tak by zginął wśród kolejnych 'partów 67462386'. Już oczami wyobraźni wyobrażam sobie bardzo milusi zlot:loveu:[/QUOTE] Dobrze siostra polać Ci ! :evil_lol: ps: DZISIAJ DANE DOTYCZĄCE DOMKÓW ITD PRZENIOSĘ TUTAJ CHYBA NAJLEPIEJ DO PIERWSZEGO POSTU ŻEBY BYŁO WIDOCZNE ;) Quote
Leokadia Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Dobrze siostra polać Ci ! :evil_lol: ps: DZISIAJ DANE DOTYCZĄCE DOMKÓW ITD PRZENIOSĘ TUTAJ CHYBA NAJLEPIEJ DO PIERWSZEGO POSTU ŻEBY BYŁO WIDOCZNE ;)[/QUOTE] Ok, bo ja nawet nie dotarłam nigdy do tego postu o domkach:evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Dobrze siostra polać Ci ! :evil_lol: ps: DZISIAJ DANE DOTYCZĄCE DOMKÓW ITD PRZENIOSĘ TUTAJ CHYBA NAJLEPIEJ DO PIERWSZEGO POSTU ŻEBY BYŁO WIDOCZNE ;)[/QUOTE] dzisiaj :loveu: Quote
Buńka Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Angi']dzisiaj :loveu:[/QUOTE] Co masz zrobić dziś zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego :D ;) :P Quote
dog193 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='Gezowa']Ale ludzie będą mieli polewkę :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: Całkiem sporą :evil_lol: Quote
Culineo Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='dog193']:diabloti: Całkiem sporą :evil_lol:[/QUOTE] oj tam, oj tam, toż to poważna sprawa takie zloty Ewcia :diabloti: trzeba zakładać 1324 wątków na których i tak jest spam :D Quote
dog193 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Spam spamem, mnie śmieszą inne rzeczy :D Mimo wszystko - miłej zabawy :evil_lol: Quote
Leokadia Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='dog193'] Mimo wszystko - miłej zabawy :evil_lol:[/QUOTE] A dziękujemy, na pewno będzie miło:loveu: Quote
Recommended Posts