dariaopole Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 29 juz jutro !!! Modliszka daj koniecznie znać jak już cos będziesz wiedzieć !!! Quote
modliszka84 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Pan po niego przyjeżdża w czwartek. Jestesmy umówieni. Idefix bedzie miał nawet swoje kozy :evil_lol: Trzymajcie kciuki, aby nie dał plamy i zeby wszystko dobrze sie skonczyło. Quote
*zaba* Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 modliszka84 napisał(a):Pan po niego przyjeżdża w czwartek. Jestesmy umówieni. Idefix bedzie miał nawet swoje kozy :evil_lol: Trzymajcie kciuki, aby nie dał plamy i zeby wszystko dobrze sie skonczyło. Swoje kozy:crazyeye: :crazyeye: ?? Trzymamy kciuki,trzymamy. Quote
modliszka84 Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 *zaba* napisał(a):Swoje kozy:crazyeye: :crazyeye: ?? Trzymamy kciuki,trzymamy. haha - mały będzie miał zabawy że hej :evil_lol: do czasu aż go koza nie pogoni :diabloti: Quote
modliszka84 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 No pojechał ten mały wariat :evil_lol: Pan przyjechał po niego, wskoczył od razu do samochodu, brudny jest niemiłosiernie. Nudzić mu się nie będzie - w domu jest 5 dzieci, koty, kozy i duży pies na podwórzu. Idefix będzie pieskiem domowym. Quote
*zaba* Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 To teraz trzymamy kciuki,zeby zaaklimatyzowal sie w nowym domku. Quote
modliszka84 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 dostałam juz telefon z domku Idefixa - dzwonił do mnie syn Państwa, gdzie mieszka Idi. Powiedział, że Idefix juz wykapany, zapytałam czy rozrabia - odpowiedział że tylko trochę :evil_lol: Ale wierzę w małego, że sie rozkręci :evil_lol: Dzieci zadowolone, Idefix pewnie tez na brak wrażeń nie narzeka. Bedziemy w kontakcie, mam obiecane zdjęcia i relacje, a gdyby ktos z dogociotek chciał wpaść i odwiedzic Idefixa to tez otrzymałam na to zgodę. Oficjalnie zdejmuje bannerek z podpisu :lol: Udało się wreszcie!:multi: A Ci panstwo zastanawiają sie jeszcze nad Majeczką sznaucerką, bo poprednia ich sunia (znajda, wyrzucona na obwodnicy, odeszła na nowotwór) wyglądała tak jak pabianicka Maja... Prześlę im zdjęcia, moze cos z tego będzie. :cool3: Quote
Ulka18 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Super, ze sie udalo Idefixowi, ktory tak bardzo przypomina nasza Jagusie Jagiellonke, tez szczesliwie adoptowana :multi: :multi: :multi: Quote
dariaopole Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ale świetnie , w końcu maluszek w domku !!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Hippies Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A czy będą jakieś fotki z nowego domku ?? Quote
modliszka84 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 obiecali że będą :razz: w przyszłym tygodniu poprosze o fotki Quote
modliszka84 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 mam maila od Idefixa ! :cool3: Pani Agnieszko, Idefix przyjął się znakomicie, bardzo polubił całą rodzinę z wzajemnością. Kotom przygląda się, ale one przed nim uciekają, i okropnie się go boją. Po ogrodzie goni, gdy ktoś wychodzi z domu to Idefix koniecznie chce mu towarzyszyć. Jest mistrzem w znajdywaniu różnych smrodliwych miejsc w najbliższej okolicy- i wtedy tam się elegancko wytarza, że śmierdzi potem okropnie, a kąpiel nie jest jego ulubioną rozrywką. W domu jest grzeczny, lubi wylegiwać sie w nogach łóżek, nie porywa jedzenia ze stołu. My jesteśmy bardzo z niego zadowoleni i Idefix jest również zadowolony. Zdjęcia przyślę jak porobimy je Dziękujemy i pozdrawiamy :multi::multi::multi::multi: Quote
dariaopole Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no to super, Iduś w końcu szczęśliwy :loveu: Quote
*zaba* Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A ja tak po cichu spytam niesmialo: co z sunieczka? Zdecydowali sie Panstwo tez i na nia?? Quote
modliszka84 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 *zaba* napisał(a):A ja tak po cichu spytam niesmialo: co z sunieczka? Zdecydowali sie Panstwo tez i na nia?? narazie nie:shake: Quote
modliszka84 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 dostałam pozdrowienia od Idefixa :cool3: Witamy, przesyłamy pozdrowienia od Idefixa i całej naszej rodziny. Piesek jest superowy, wesoły, lubi wszystkich domowników, a obcych groźnie obszczekuje. Koty nauczyły go,ze trzeba je gonić (zanim dostał od kotki po nosie- tylko im się przyglądał). Śpi najchętniej u kogoś w nogach łóżka. Pozdrawiamy Jaś z rodziną Quote
*zaba* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Super!! No i zycie takie jak byc powinno :) Quote
modliszka84 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Pani Agnieszko, Idefixowi wiedzie sie dobrze. Zaprzyjaźnił się z kocurem. Śpi rozparty w nogach łóżka i bardzo lubi sie bawić piłeczką i butelkami plastikowymi. Niestety bardzo nie lubi rowerzystów - i od rozpoczęcia sezonu rowerowego - nie ma z nim spokoju. Jednego pana udało mu sie ugryźć w łydkę. Od tego czasu chodzi na linewce- czego nie lubi- bo woli gonic ile tylko ma siły (nawet 40 km/godz), a jeśli spuszczany jest to tylko w kagańcu- którego nienawidzi- i wcale nie chce wtedy biegać- tylko kładzie sie obrażony. Niestety nie można go wypuszczać bez kagańca- bo rzuca sie na wszystkich, którzy wchodzą na nasze podwórze i istnieje obawa,że znowu może kogoś ugryźć. Nie wiemy jak go oduczyć tego zachowania. Może macie jakieś rady i sposoby - to chętnie wypróbujemy. Serdecznie pozdrawiam w imieniu całej rodziny Quote
Recommended Posts