Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
Pan po niego przyjeżdża w czwartek. Jestesmy umówieni.

Idefix bedzie miał nawet swoje kozy :evil_lol:

Trzymajcie kciuki, aby nie dał plamy i zeby wszystko dobrze sie skonczyło.

Swoje kozy:crazyeye: :crazyeye: ??
Trzymamy kciuki,trzymamy.

Posted

No pojechał ten mały wariat :evil_lol:

Pan przyjechał po niego, wskoczył od razu do samochodu, brudny jest niemiłosiernie. Nudzić mu się nie będzie - w domu jest 5 dzieci, koty, kozy i duży pies na podwórzu. Idefix będzie pieskiem domowym.

Posted

dostałam juz telefon z domku Idefixa - dzwonił do mnie syn Państwa, gdzie mieszka Idi. Powiedział, że Idefix juz wykapany, zapytałam czy rozrabia - odpowiedział że tylko trochę :evil_lol: Ale wierzę w małego, że sie rozkręci :evil_lol:
Dzieci zadowolone, Idefix pewnie tez na brak wrażeń nie narzeka.

Bedziemy w kontakcie, mam obiecane zdjęcia i relacje, a gdyby ktos z dogociotek chciał wpaść i odwiedzic Idefixa to tez otrzymałam na to zgodę.

Oficjalnie zdejmuje bannerek z podpisu :lol:

Udało się wreszcie!:multi:

A Ci panstwo zastanawiają sie jeszcze nad Majeczką sznaucerką, bo poprednia ich sunia (znajda, wyrzucona na obwodnicy, odeszła na nowotwór) wyglądała tak jak pabianicka Maja...
Prześlę im zdjęcia, moze cos z tego będzie. :cool3:

Posted

mam maila od Idefixa ! :cool3:

Pani Agnieszko,
Idefix przyjął się znakomicie, bardzo polubił całą rodzinę z wzajemnością. Kotom przygląda się, ale one przed nim uciekają, i okropnie się go boją. Po ogrodzie goni, gdy ktoś wychodzi z domu to Idefix koniecznie chce mu towarzyszyć. Jest mistrzem w znajdywaniu różnych smrodliwych miejsc w najbliższej okolicy- i wtedy tam się elegancko wytarza, że śmierdzi potem okropnie, a kąpiel nie jest jego ulubioną rozrywką. W domu jest grzeczny, lubi wylegiwać sie w nogach łóżek, nie porywa jedzenia ze stołu. My jesteśmy bardzo z niego zadowoleni i Idefix jest również zadowolony.

Zdjęcia przyślę jak porobimy je
Dziękujemy i pozdrawiamy

:multi::multi::multi::multi:

• 1 month later...
Posted

dostałam pozdrowienia od Idefixa :cool3:

Witamy,

przesyłamy pozdrowienia od Idefixa i całej naszej rodziny.
Piesek jest superowy, wesoły, lubi wszystkich domowników, a obcych groźnie obszczekuje. Koty nauczyły go,ze trzeba je gonić (zanim dostał od kotki po nosie- tylko im się przyglądał).
Śpi najchętniej u kogoś w nogach łóżka.

Pozdrawiamy

Jaś z rodziną

• 8 months later...
Posted

Pani Agnieszko,

Idefixowi wiedzie sie dobrze. Zaprzyjaźnił się z kocurem. Śpi rozparty w nogach łóżka i bardzo lubi sie bawić piłeczką i butelkami plastikowymi. Niestety bardzo nie lubi rowerzystów - i od rozpoczęcia sezonu rowerowego - nie ma z nim spokoju. Jednego pana udało mu sie ugryźć w łydkę. Od tego czasu chodzi na linewce- czego nie lubi- bo woli gonic ile tylko ma siły (nawet 40 km/godz), a jeśli spuszczany jest to tylko w kagańcu- którego nienawidzi- i wcale nie chce wtedy biegać- tylko kładzie sie obrażony. Niestety nie można go wypuszczać bez kagańca- bo rzuca sie na wszystkich, którzy wchodzą na nasze podwórze i istnieje obawa,że znowu może kogoś ugryźć. Nie wiemy jak go oduczyć tego zachowania.
Może macie jakieś rady i sposoby - to chętnie wypróbujemy.

Serdecznie pozdrawiam w imieniu całej rodziny