borys2001 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Witam Jakie są najlepsze środki dla sierści czekoladowej widzę że u mojej suni boki zaczynaja być rudawe, gdy zdjąłem jej obroże widać wyraźną różnicę w odcieniu Quote
Czekunia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='borys2001']Witam Jakie są najlepsze środki dla sierści czekoladowej widzę że u mojej suni boki zaczynaja być rudawe, gdy zdjąłem jej obroże widać wyraźną różnicę w odcieniu[/QUOTE] Weź pod uwagę, że sierść może "blaknąć" :) Mój brązowy pies w typie wyżła niemieckiego po sezonie letnim ma zazwyczaj wypłowiały (właśnie takie rudawy) tyłek i cały grzbiet, natomiast zimą wraca do normalnego koloru. Quote
borys2001 Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 wiem że może blaknąć;) wiem też od czego lecz czy mozna to zminimalizować są specjelne szampony dla brązowej sierści czy one minimalizują ten efekt i wzmacniają pigment?? wybieram się w niedzielę turystycznie na wystawę do Katowic może coś zakupię - lecz wcześniej proszę o opinie i pomoc czego szukać Quote
iskra_wroc Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Szampon może intensyfikować kolor, ale odbarwień/blaknięć raczej nie wyeliminuje. Algi fajnie działają na takie rzeczy. Quote
Recommended Posts