Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też :diabloti:[/QUOTE]

i ja :p

Posted

[quote name='marta1624']Dobry pomysł, zaraz się rozejrzę gdzie jest do sprzedania :lol:

Magda dam znać po zakupie :cool3:[/QUOTE]

To czekam :D

[quote name='marta1624']Chyba muszę bardzo dużą kupić :D Ale w końcu mam tyle kasy że co to dla mnie :diabloti:[/QUOTE]

Duża nie musi być ;) Byle tylko, każda z nas miała swój pokój z łazienką, masażystą, siłownią itp. :)

Posted

[quote name='magdabroy']To czekam :D

Duża nie musi być ;) Byle tylko, każda z nas miała swój pokój z łazienką, masażystą, siłownią itp. :)[/QUOTE]

To faktycznie niewielka :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Tak swoją drogą nowe auto by mi się przydało. Tylko kasy brak :roll:[B] Urządzę zbiórkę na dogo [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

Na mnie nie licz, bo ja bezrobotna jestem :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan ma długi :eviltong: Wiesz, hipoteka jest droga :eviltong:[/QUOTE]

To chyba lepiej urządzić zbiórkę na auto dla mnie i hipotekę dla ciebie :lol:

Posted

[quote name='marta1624']To chyba lepiej urządzić zbiórkę na auto dla mnie i hipotekę dla ciebie :lol:[/QUOTE]

Jak wezmę z nim rozwód, to jeszcze będziesz Ty jemu auto kupować, bo go puszczę z torbami :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak wezmę z nim rozwód, to jeszcze będziesz Ty jemu auto kupować, bo go puszczę z torbami :diabloti:[/QUOTE]

To lepiej niech się stara żebyś nie chciała rozwodu :evil_lol: