Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Lista psów zamieszczona na stronie jest listą psów wprowadzonych do bazy a nie wysłanych zgłoszeń. Każdy kto zgłasza psa formularzem dostaje emil zwrotny. Numerki wystawowe będziecie odbierać jak co roku na wystawie te, które dostajecie to numery zgłoszeń.
Nie róbcie zamieszania [/B]:p

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW nie wiesz czy ktos z grzywkami sie jeszcze wybiera :) ?? bo skoro zgłoszenia przedłużone do 5.08. 07 to może my sie jeszcze skusimy :) właśnie nad tym myśle czy zgłosić czy nie :)

Atik czy do zgłoszenia przez formularz ze strony trzeba dołączyć dowód wpłaty czy może być tylko rodowód a opłate pokazać czy wejściu ??

Posted

[B]Śnieżynko[/B], na pewno będą grzywki z Rzeszowa /mam nadzieję :razz: / psy otwarta i champ. oraz sunia tylko nie wiem czy mł. czy już pośr.
Zgłaszaj i przyjeżdżaj, będzie fajnie :multi: :multi:. Do zgłoszenia dołącz rodowód a dow. wpłaty weź ze sobą na wystawę.

Posted

Ania a nie wiesz może czy w niedziele w Zakopcu bedzie dało sie zgłosic jeszcze :) i odrazu zpłacic bo i tak zapłacić mogę dopiero w pon :( ewentualnie w niedziele wieczorkiem jak wróce po Zakopanym...
Poznanie Karacika to kusi kusi :)

Posted

Ponawiam prosbe błagam może ktoś z Warszawy jak będzie jechać na tą wystawe mógłby zabrać ze sobą kociaka. Dołoze sie do paliwa baaardzo prosze o pomoc Warszawiacy odezwijcie sie pomózcie. Kociak bardzo żle znosi brak rąk do pieszczenia pomocy !! Może ktoś z warszawy znajdzie u siebie w aucie miejse na tego biedaka??

Posted

[quote name='Śnieżynka']Ania a nie wiesz może czy w niedziele w Zakopcu bedzie dało sie zgłosic jeszcze :) i odrazu zpłacic bo i tak zapłacić mogę dopiero w pon :( ewentualnie w niedziele wieczorkiem jak wróce po Zakopanym...
Poznanie Karacika to kusi kusi :)[/quote]

Nie mam pojęcia, ale spytaj Han na PW, ona jest z Zakopanego to może dowie się w oddziale. Albo zadzwoń do ZK w Rzeszowie to na pewno Ci odpowiedzą.

Posted

[B]Śnieżynka[/B], weź dowód wpłaty ze sobą. Jeszcze nie wiem, czy ktoś z Oddziału będzie w niedziele w Zakopanem przyjmował zgłoszenia. Spróbuję się dzisiaj dowiedzieć, pewnie wieczorem coś ustalimy :)

Posted

[quote name='Toller-Fox']Nice girl - abstra***ąc od strony związkowej - strasznie mi się podoba zresztą Twoja strona i teksty na niej :multi:
Sorry, za OT ale jest super:multi:[/QUOTE]

A dziękuję. :) Swoją drogą, wczoraj udało mi się ją zaktualizować po bardzo długiej przerwie. :)

Posted

Atik niestety z Rzeszowa nikogo nie było w Zakopcum, ja dzisiaj postaram się zgłosic, czy tylko do dzisiaj są zgłoszenia czy tak jak wcześniej napisałaś że ze strony związku do 7 można zgłaszać ??

Posted

I nawet info nie udzielają ile psów zgłosoznych z danej rasy :(

P.S. AnkaW nie orjentujesz sie kiedy ma być lista wystawców w neci ebo Pani przed chwilą też nie była mi w stanie udzielić informacji :(

Posted

Śnieżynko pewnie koło wtorku, środy :roll: a może wcześniej. Na stronie pisze, że lista będzie po zakończeniu przyjęć które są do dziś. Później trzeba wszystkich wklepać a to schodzi bo narobić szybko bałaganu jest łatwo. Najważniejsze, że wiemy iż pieski przyjęte :lol: .
Musimy uzbroić się w cierpliwość.

Posted

[quote name='iza']Nie zawsze, chyba 2 lata temu była taka ulewa od rana do wieczona, że ringi to były małe jeziorka, Pani sędzina paradowała boso, nie wspomne o psach, które były jak zmokłe kury.[/quote]

A wiem pamiętam byłam wtedy towarzysko z koleżanka ,która bordery wystawiała i u niej PAni sędzia biegała boso , o tę samą nam chodzi ? ;-)