Atik Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [B]Lista psów zamieszczona na stronie jest listą psów wprowadzonych do bazy a nie wysłanych zgłoszeń. Każdy kto zgłasza psa formularzem dostaje emil zwrotny. Numerki wystawowe będziecie odbierać jak co roku na wystawie te, które dostajecie to numery zgłoszeń. Nie róbcie zamieszania [/B]:p Quote
Nugatika Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 a gdzie jest ta wstepna lista? bo klikam i mi nie wchodzi :/ tylko od nowa pokazuja sie te informacje o o wystawie moge prosic o bezposredni link? Quote
osiem Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [url]http://www.zkwp.rzeszow.pl/pliki_www/Lista38.pdf[/url] likn zniknął ze strony, ale się gdzieś ukrył Quote
Śnieżynka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 AnkaW nie wiesz czy ktos z grzywkami sie jeszcze wybiera :) ?? bo skoro zgłoszenia przedłużone do 5.08. 07 to może my sie jeszcze skusimy :) właśnie nad tym myśle czy zgłosić czy nie :) Atik czy do zgłoszenia przez formularz ze strony trzeba dołączyć dowód wpłaty czy może być tylko rodowód a opłate pokazać czy wejściu ?? Quote
AnkaW Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [B]Śnieżynko[/B], na pewno będą grzywki z Rzeszowa /mam nadzieję :razz: / psy otwarta i champ. oraz sunia tylko nie wiem czy mł. czy już pośr. Zgłaszaj i przyjeżdżaj, będzie fajnie :multi: :multi:. Do zgłoszenia dołącz rodowód a dow. wpłaty weź ze sobą na wystawę. Quote
Śnieżynka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ania a nie wiesz może czy w niedziele w Zakopcu bedzie dało sie zgłosic jeszcze :) i odrazu zpłacic bo i tak zapłacić mogę dopiero w pon :( ewentualnie w niedziele wieczorkiem jak wróce po Zakopanym... Poznanie Karacika to kusi kusi :) Quote
olala86 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ponawiam prosbe błagam może ktoś z Warszawy jak będzie jechać na tą wystawe mógłby zabrać ze sobą kociaka. Dołoze sie do paliwa baaardzo prosze o pomoc Warszawiacy odezwijcie sie pomózcie. Kociak bardzo żle znosi brak rąk do pieszczenia pomocy !! Może ktoś z warszawy znajdzie u siebie w aucie miejse na tego biedaka?? Quote
AnkaW Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Śnieżynka']Ania a nie wiesz może czy w niedziele w Zakopcu bedzie dało sie zgłosic jeszcze :) i odrazu zpłacic bo i tak zapłacić mogę dopiero w pon :( ewentualnie w niedziele wieczorkiem jak wróce po Zakopanym... Poznanie Karacika to kusi kusi :)[/quote] Nie mam pojęcia, ale spytaj Han na PW, ona jest z Zakopanego to może dowie się w oddziale. Albo zadzwoń do ZK w Rzeszowie to na pewno Ci odpowiedzą. Quote
Śnieżynka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ania dzieki za dobrz podpowiedź bo ostatnio mnie z trudnm idzie myslenie bez podpowiedź :) Ale to tak jest jak studen nawet w wakacje sie musi uczyc :D Quote
Atik Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [B]Śnieżynka[/B], weź dowód wpłaty ze sobą. Jeszcze nie wiem, czy ktoś z Oddziału będzie w niedziele w Zakopanem przyjmował zgłoszenia. Spróbuję się dzisiaj dowiedzieć, pewnie wieczorem coś ustalimy :) Quote
Toller Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Nice girl - abstra***ąc od strony związkowej - strasznie mi się podoba zresztą Twoja strona i teksty na niej :multi: Sorry, za OT ale jest super:multi: Quote
aleb Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Jutro wystawa, mam nadzieję, że pogoda dopisze? :cool3: Quote
zanetta Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='aleb']Jutro wystawa, mam nadzieję, że pogoda dopisze? :cool3:[/quote] ale raczej nie w Rzeszowie ta wystawa :roll: Quote
nice_girl Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Toller-Fox']Nice girl - abstra***ąc od strony związkowej - strasznie mi się podoba zresztą Twoja strona i teksty na niej :multi: Sorry, za OT ale jest super:multi:[/QUOTE] A dziękuję. :) Swoją drogą, wczoraj udało mi się ją zaktualizować po bardzo długiej przerwie. :) Quote
Śnieżynka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Atik niestety z Rzeszowa nikogo nie było w Zakopcum, ja dzisiaj postaram się zgłosic, czy tylko do dzisiaj są zgłoszenia czy tak jak wcześniej napisałaś że ze strony związku do 7 można zgłaszać ?? Quote
Atik Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ślij dzisiaj formularzem zgłoszeniowym ze strony Oddziału. Im szybciej tym lepiej :) Quote
Śnieżynka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ok to w takim razie zaraz się za to zabieram ;) P.S. juz zgłoszeni wstepne potwierdzenie dostałam :) jutro idę zapłacic :) i dzwonię do związku :D może zdradzą wstępną stawke :) Quote
DalliNico Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 coś mało ludzi i psów bedzie w tym Rzeszowie,cały czas przedłużają termin przyjmowania zgłoszeń,,, Quote
Śnieżynka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 I nawet info nie udzielają ile psów zgłosoznych z danej rasy :( P.S. AnkaW nie orjentujesz sie kiedy ma być lista wystawców w neci ebo Pani przed chwilą też nie była mi w stanie udzielić informacji :( Quote
AnkaW Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Śnieżynko pewnie koło wtorku, środy :roll: a może wcześniej. Na stronie pisze, że lista będzie po zakończeniu przyjęć które są do dziś. Później trzeba wszystkich wklepać a to schodzi bo narobić szybko bałaganu jest łatwo. Najważniejsze, że wiemy iż pieski przyjęte :lol: . Musimy uzbroić się w cierpliwość. Quote
Śnieżynka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No dobra to sie uzbrajam w cierpliwość :D Quote
Mudik Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='iza']Nie zawsze, chyba 2 lata temu była taka ulewa od rana do wieczona, że ringi to były małe jeziorka, Pani sędzina paradowała boso, nie wspomne o psach, które były jak zmokłe kury.[/quote] A wiem pamiętam byłam wtedy towarzysko z koleżanka ,która bordery wystawiała i u niej PAni sędzia biegała boso , o tę samą nam chodzi ? ;-) Quote
Recommended Posts