Zabka10 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Zbieram chętnych na kurs u P. Gabrieli Barvikovey w Czechach Studenka. Z Katowic jakaś godzinka jazdy, można się zorganizować tak aby jechać na dwa auta i podzielić koszt transportu. Jeśli uzbieramy koło 10 osób zrobi nam seminarium i warsztaty za 200zł. Wydaje mi się że to super cena. Termin do uzgodnienia, zabieramy swoje narzędzia i psy. Chętnych proszę o kontakt 502 085 220 Urszula Quote
cockermanka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Aż szkoda,że nie mam żadnego bichona... Quote
Zabka10 Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Może Ci zorganizować psiaka ja mam dwa :) Quote
cockermanka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Kuszące,ale na razie nie mogę się zdeklarować,bo priorytetem jest dla mnie cocker angielski z Atillą Czegledi. No i nie mam wśród klientów bichonów...choć pewne rzeczy niewątpliwie przydadzą się przy innych rasach z podobnym włosem. Quote
Zabka10 Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 Tu kłaniają się same nożyczki i twoja wprawa. Choć tnę i sama hoduję Bichonki to ciągle brakuje mi do doskonałości. Quote
matylda Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Witam ,to może przyjedziecie do Krakowa na kurs strzyżenia Bichona Frise z Katowic około pół godziny Zapraszam Quote
Zabka10 Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 [quote name='matylda']Witam ,to może przyjedziecie do Krakowa na kurs strzyżenia Bichona Frise z Katowic około pół godziny Zapraszam[/QUOTE] Jaki koszt byłby kursu ? Quote
cockermanka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 No i chyba niezwykle istotna rzecz - kto poprowadzi ten kurs... Quote
Lady_Arashi Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Poszukuję właśnie kursu ze strzyżenia bichonów, ale nie mogę znaleźć, ktoś mi ostatnio powiedział, że to "wiedza tajemna" została z tego zrobiona. Mam nadzieję, że jednak nie, bo chciałam skończyć kurs. Quote
Cockermaniaczka Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Być moze jakies warsztaty sie trafia kiedys.... Quote
Recommended Posts