martq20 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 A może znajdą się chętne osóbki na spacerek ze swoimi psiakami w Zielonej Górze, bądż okolice? pozdrawiam :) Quote
martq20 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Chyba psiarze z Zielonej Góry zapadli w sen zimowy ;) Quote
katasza1 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [URL]https://www.facebook.com/pages/Spacery-z-psem-Zielona-Góra-i-okolice/257727234388343?ref=settings[/URL] ;) Ja jestem zawsze chetna, ale akurat wyjezdzam, od polowy marca , ja i moje chlopaki jestesmy chetni. Spacerujemy codziennie, wiec deszcz, mroz czy dojechanie gdzies nam nie straszne ;) Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam, ze jestes z zielonej. Oby dwie mamy szczeniory to by sie pobawily. Ale licze, ze za miesiac dalej bedziesz chetna ;) i wkoncu poznam staffika na zywo :loveu: Quote
martq20 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='katasza1'][URL]https://www.facebook.com/pages/Spacery-z-psem-Zielona-Góra-i-okolice/257727234388343?ref=settings[/URL] ;) Ja jestem zawsze chetna, ale akurat wyjezdzam, od polowy marca , ja i moje chlopaki jestesmy chetni. Spacerujemy codziennie, wiec deszcz, mroz czy dojechanie gdzies nam nie straszne ;) Szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam, ze jestes z zielonej. Oby dwie mamy szczeniory to by sie pobawily. Ale licze, ze za miesiac dalej bedziesz chetna ;) i wkoncu poznam staffika na zywo :loveu:[/QUOTE] jestem jak najbardziej ZA :D w którym miejscu spacerujesz najczęściej? Quote
katasza1 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Park piastowski, glinianki i lasy w okolicach glinianek Quote
martq20 Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 no dobra... kto chętny? piękna pogoda zachęca do spacerowania :cool1: Quote
katasza1 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Niestety, zielonogorzanie sa niezbyt chetni, jak zwykle :P Ja bede od poniedzialku w zielonej. W poniedzialek ide tez na pierwsze zajecia do psiego przedszkola, moze poznam tam kogos kto bedzie chetny ;) Quote
Recommended Posts