Ewuskaa__ Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Czy ktoś podawał swojemu pupilowi taką czekoladę? Co o tym myślicie? Zastanawiam się czy warto taką czekoladę kupić, czy jest bezpieczna? Chyba jest skoro pisze, że dla psa? link: [URL]http://www.abckarma.pl/o/4692/trixie-czekolada-biala-dla-psa-100g-2972.html[/URL] 1 Quote
gryf80 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 ja kiedyś kupowałam kakaową,smakołyk jak każdy inny...może być Quote
barbarasz49 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Jest tyle różnych smakołyków dla psa,że czekoladę nawet psią lepiej sobie odpuścić. Quote
Berta2002 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Sama się zastanawiałam nad zakupem dla psiny, ale nie byłam pewna... Może to czekolada bez kakao i bez cukru... NWM-w sklepach stacjonarnych zobacz na opakowaniu jak jest w składzie kakao, to nie bierz, a jak cukier, to wg. uznania Quote
cayenka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Chyba wolę podawać psu smakołyki naturalne, typu żwacze, wątrobę suszoną niż specjalną czekoladę dla psów. Wielu moich klientów przychodząc pyta się o czekoladki dla psów - nie mam ich w ofercie, a rozmawiając z klientami staram się zaproponować to co zdrowsze. Swoją drogą ciekawa jestem składu, jak pojadę do hurtowni chyba przyjrzę się bliżej tym czekoladkom :) Quote
AnnaBrazylianka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 ja nie podaję swoim psom żadnych słodyczy, nawet specjalnych - uważam, że jak psa sie nie uczy takiego jedzenia to potem go nie potrzebuje Quote
Ares_biz_pl Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 A ja tak szczerze mówiąc nie miałem z nią styczności więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Czy możecie podać skład tej psiej czekolady? Ciekawi mnie na czym ona w ogóle bazuje. Quote
Paula4494 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Tak - jeśli jest zrobiona dla psa to chyba nie po to żeby go ukatrupić. Sama kupiłam czekoladę mleczną i białą z Trixie dla swojego psa. Quote
Ares_biz_pl Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 I jak wrażenia,pies zjadał z apetytem? Jestem naprawdę ciekaw i w dalszym ciągu nie mamy podanego składu,a przecież to głównie nim powinniśmy się kierować podczas kupna smakołyków dla naszego psa. Quote
koreczekewusia Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Hej ja właśnie zaprzestałam podawać mojemu psiakowi ciasteczka czekoladowe dokładnie chodzi o ten produkt AdBi Cokosy czekoladowe dlatego, że psina się nimi zatruła mianowicie chodzi o skład; masa kakaowa. Pani w sklepie zoologicznym zapewniała mnie, że nie ma tego składnika w ciastkach ale okazało się to zupełnym kłamstwem, mój psiak teraz jest na odtruwaniu i czekaniu co dalej. Przestrzegam przed tymi ciastkami jeżeli nie chcecie narazić swojego pupila na cierpienia. Żałuję, że zaufałam na słowo tej pani w sklepie, no ale stało się, teraz czekam jak to się skończy. Ciastka wylądowały w koszu i koniec z kupnem produktów na słowo. Quote
Recommended Posts