flytoys Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Moje psy uwielbiają ruch, szaleństwo i aportowanie, nie przepadają jednak za zimą. Zeby energia ich zanadto nie roznosiła, zorganizowaliśmy im niewielkim kosztem plac zabaw, na który wstawiamy dodatkowe elementy, wg bieżącego uznania i możliwości. Efekty oceńcie sami: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ocNm9afssmE[/URL] Pochwalcie się zabawkami i placami zabaw wg własnego pomysłu! Z chęcią poszukam inspiracji do nowych "wyzwań" ;) 1 Quote
kamałoli Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Świetny! :) My jeszcze pracujemy nad swoim :) Quote
Mary&Shena Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ja mam zamiar skompletować, jak będę miała, to wstawię zdjęcia :) Swoją drogą, bardzo wesołe toyki :) A do domowych zalicza się też "ogrodowy" w lato, czy tylko w domu ? Quote
flytoys Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 Pewnie, że ogrodowy plac zabaw się zalicza! :multi: Najlepiej budowany samodzielnie! Quote
Mary&Shena Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 No to po Wielkanocy powinnam mieć z psami już częściowo skompletowany ;) Quote
Poemat2014 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 No tak samodzielnie i będzie miał dobre fundamenty:) Quote
Mary&Shena Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Na razie mamy stacjonatę, slalom i tunel, a wszystko z Biedronki :) Postaram się niedługo wstawić więcej zdjęć. Quote
Recommended Posts