Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']dlaczego nikt do niego nie zagląda :placz:
na dogo nie ma nikogo z łodzi? :oops:[/quote]

cholera jak nie ma:mad: Iwop nie zapominaj ze oficjalnie psiak nie jest z Łodzi tylo ze Zgierza .
A poza tym w łodzkim schronie jest teraz duuuuuuzy problem bo chca sprzedawac psy rasowe i tzw niebezpieczne ( np amstaffy )po 200-300,00 zł i skrocili dni i godz pracy schronu wiec masakra

Posted

[quote name='ruda76']gucio nie jest w Łodzi a w fundacjii w Zgierzu:roll:[/quote]
Ja rozumiem i czytalam wcześniej, gdzie jest Gucio. Ale pisałaś o schronisku w Łodzi,że chcą sprzedawać rasowe pieski tak drogo. Dlatego zapytałam o Łódź:roll:

Posted

oszaleli czy co?:crazyeye: przeciez w taki sposób zmniejszaja szanse adopcji...

ja wiem, że Zgierz to to Zgierz ale na dogo nie ma wolontariuszy dokładnie ze zgierza...:oops:

Posted

Ciocie Drogie, ja tam nie chcę sie wtrącać, ale...
Gucio on czy Nestor?...
No i czy tam, gdzie on w tej chwili przebywa wiedzą, jak go nazwałyście? Zdarzały się już takie sytuacje, że dzwonił ktoś z ogłoszenia i pytał o psa, a nikt go z tego nadanego przez ciocie imienia nie kojarzył...

Posted

yona to imie robocze dogo... jak ktos zadzwoni to schronu to chyba wytłumaczy o jakiego psa chodzi... chyba tam nie ma kilku psów, które były przywiązywane do kaloryfera...:oops:

Posted

[quote name='iwop']Czy nie ma nikogo ze Zgierza albo okolic zeby do psiaka zajrzeć i porobic zdjęcia?:placz:[/quote]

zobacz na mapie dogo jest tam nawet wpisana jakas dobra dusza:evil_lol:

Posted

[quote name='iwop']pisałam priva ale się nie odezwała ta dobra dusza.:shake:[/quote]

poczekaj moze uda mi sie jakos inaczej ztymi zdjeciami:razz:

Zdjęcia zrobi pracujaca tam osoba i przesle do mnie.
Niestety ja nie potrafie wstawiac zdjęc wiec muszę je dalej komus przesłac

Posted

Piesiu pokazuj sie wszystkim!
czy mógłby ktos zrobic mu zdjęcia bo trzeba go ogłosic... na samym dogo przeciez domu nie znajdzie:shake:

Posted

niestetyb zdjec nie dostałam ale i nie mialam czasu tego kontrolowac:shake: bo odbierałam psiaka z Katowic i troche mnie to wybiło.
Dzis zadzwonie co ze zdjeciami i moze sie ruszy:razz:

Posted

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/323/guciosdn7.jpg[/IMG][/URL]

Gucio jest w typie beagle :)Trzeba go ogłosic. :oops: