Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beba napisał(a):
jeśli nikt nie ma domku to może znajdzie się chociaż ktoś kto posiada jakąś starą dużą niepotrzebną budę albo jakieś deski z których można by budę dla Miska zrobić

masz jakis pomysl gdzie ja postawić?

Posted

Napisał beba
jeśli nikt nie ma domku to może znajdzie się chociaż ktoś kto posiada jakąś starą dużą niepotrzebną budę albo jakieś deski z których można by budę dla Miska zrobić
masz jakis pomysl gdzie ja postawić? __________________

no właśnie gdzie ja postawic ???/

Posted

Najprawdopodobniej ,po niedzielnych konsultacjach, uda mi się umieścić Miśka u moich rodziców :) więc buda zapewne stanęła by u nich. Dałam dużo ogłoszeń może ktoś będzie miał do sprzedania jakąś niedrogą bude. Coś trzeba wymyślić bo szkoda tego psiaka

Posted

jak tam po niedzielnych konsulatcjach -negocjacjach :multi::multi::multi: czy nasz misio ma juz domek u twoich rodziców :multi::multi::multi:zakochali sie w psiaku :multi::multi::multi:

Posted

właśnie trwa naprawa ogrodzenia i jak dobrze pójdzie Misio w sobotę będzie miał domek, problemem ciągle jednak pozostaje buda ale myślę że i to uda sie załatwić juz nawet mam odpowiedz na jedno ogłoszenie w wolnej chwili muszę wybrac sie do Wesołej bo tam maja jakaś niedroga bude do sprzedania tylko jeszcze nie wiem w jakim stanie no i czy Misio sie w niej zmiesci

Posted

od wczoraj Misio ma domek u moich rodziców na razie bez budy ale mysle ze i buda sie znajdzie :)

i oczywiście Misia wymiziam :)

• 2 weeks later...