ANETTTA Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ładny ten misio domek domek :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
kasiaprodex Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 beba napisał(a):jeśli nikt nie ma domku to może znajdzie się chociaż ktoś kto posiada jakąś starą dużą niepotrzebną budę albo jakieś deski z których można by budę dla Miska zrobić masz jakis pomysl gdzie ja postawić? Quote
ANETTTA Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Napisał beba jeśli nikt nie ma domku to może znajdzie się chociaż ktoś kto posiada jakąś starą dużą niepotrzebną budę albo jakieś deski z których można by budę dla Miska zrobić masz jakis pomysl gdzie ja postawić? __________________ __________________ no właśnie gdzie ja postawic ???/ Quote
beba Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Najprawdopodobniej ,po niedzielnych konsultacjach, uda mi się umieścić Miśka u moich rodziców :) więc buda zapewne stanęła by u nich. Dałam dużo ogłoszeń może ktoś będzie miał do sprzedania jakąś niedrogą bude. Coś trzeba wymyślić bo szkoda tego psiaka Quote
ANETTTA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 jak tam po niedzielnych konsulatcjach -negocjacjach :multi::multi::multi: czy nasz misio ma juz domek u twoich rodziców :multi::multi::multi:zakochali sie w psiaku :multi::multi::multi: Quote
beba Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 właśnie trwa naprawa ogrodzenia i jak dobrze pójdzie Misio w sobotę będzie miał domek, problemem ciągle jednak pozostaje buda ale myślę że i to uda sie załatwić juz nawet mam odpowiedz na jedno ogłoszenie w wolnej chwili muszę wybrac sie do Wesołej bo tam maja jakaś niedroga bude do sprzedania tylko jeszcze nie wiem w jakim stanie no i czy Misio sie w niej zmiesci Quote
ANETTTA Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 nic dziwnego ciesze się bardzo .....ze ma domek aczy tu czy tu to pytam z ciekawości pozdrowienia dla rodziców i miska mizianko Quote
beba Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 od wczoraj Misio ma domek u moich rodziców na razie bez budy ale mysle ze i buda sie znajdzie :) i oczywiście Misia wymiziam :) Quote
ANETTTA Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ja nie widze fotek :placz::placz:ale super ze tak szybko znalażł sie ten domek Quote
beba Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 oj dzisiaj po pracy zrobię małą sesje Misiowi :) i postaram się jak najszybciej wstawić zdjęcia :) Quote
beba Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Nareszcie udało mi się wstawic zdjęcie no moze nie najlepszej jakości ale zawsze cos Misio w nowym domku Quote
ANETTTA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 HEH JAKI ON SZCZESLIWY////:multi::multi::multi::multi::multi:A MY RAZEM Z NIM I Z WAMI Quote
Recommended Posts