betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Cheritka']To i ja ide spać, bo nikt do mnie nie zagląda :-(:-(:placz:[/QUOTE] bidactwo :glaszcze: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [url]http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNDU1Mzg2&f=100_0776.jpg[/url] jaki slodziak :iloveyou: Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='betty_labrador']sila perswazji i tyle!! :P[/quote] u moich nie ma czegoś takiego jak siła perswazji jeśli chodzi o sprzątanie :razz: ale jeśli o psy to jest jak najbardziej :diabloti::evil_lol: [quote name='Cheritka']Gadacie i gadacie a Molinki niee ma :shake:[/quote] Molinki zdjęcia były niedawno, nowych nie mam :roll: [quote name='betty_labrador']Molinka spi!!!!![/quote] racja [quote name='betty_labrador']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [URL]http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNDU1Mzg2&f=100_0776.jpg[/URL] jaki slodziak :iloveyou:[/quote] luzak a nie słodziak :eviltong: Oglądałam wczoraj Lejdis :loveu: Zarąbisty film (do 2 go oglądałam :cool1:), a teraz jestem nie wyspana, wróciłam z Molcią, dziewczyna wysisiana więc ide spac dalej :diabloti: Quote
Tepes Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [COLOR=Blue]Witam:) O matko ile tu gadania a gdzie fotki?:D [/COLOR] Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='smallpati']u moich nie ma czegoś takiego jak siła perswazji jeśli chodzi o sprzątanie :razz: ale jeśli o psy to jest jak najbardziej :diabloti::evil_lol: [/quote] wazniejsze ze w sprawie psa dziala, bo inaczej pies by ucierpial!! [quote name='smallpati']Oglądałam wczoraj Lejdis :loveu: Zarąbisty film (do 2 go oglądałam :cool1:), a teraz jestem nie wyspana, wróciłam z Molcią, dziewczyna wysisiana więc ide spac dalej :diabloti:[/QUOTE] ja tez ogaldalam ale w kinie i to jakos na poczatku roku, tez mi sie podobalo! kolorowych snow dziennych :cool3: Quote
Skibka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Moli where are you?? Pokaż nam się! Bo już dawno Cię nie było!! :-( Czekamy na foty!! Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='betty_labrador']wazniejsze ze w sprawie psa dziala, bo inaczej pies by ucierpial!! ja tez ogaldalam ale w kinie i to jakos na poczatku roku, tez mi sie podobalo! kolorowych snow dziennych :cool3:[/quote] hehe może nie ucierpiał bo oni dbają o psa, na pewno nie jadłby karmy za 20zł pół kilo :razz:, nie miałaby obroży i nie byłaby tak wypielęgnowana jak jest teraz, ale źle by jej nie było. Chociaż gdyby nie moja upartość jeśli chodzi o psy to by jej wcale nie było. Bo moi rodzice wyznają zasadę "pieski super byle nie u nas w domu" :roll:, na nieszczęście dla nich, ich córka wyznaje przeciwną zasadę :diabloti::evil_lol: Lejdis to fajny film, niby taki żeński testosteron, ale dla mnie testosteron był tragiczny [quote name='Skibka']Moli where are you?? Pokaż nam się! Bo już dawno Cię nie było!! :-( Czekamy na foty!![/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam:) O matko ile tu gadania a gdzie fotki?:D [/COLOR][/quote] fotki, fotki, ciągle fotki :evil_lol: zrobiłam na szybko fotkę. [CENTER][B]Sjesta poobiednia :eviltong: [IMG]http://images33.fotosik.pl/280/867587c6a9749b1bmed.jpg[/IMG] [/B][/CENTER] Quote
Tepes Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [COLOR=Blue]Ale Molciak się wyleguje:loveu:[/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='smallpati'] [url]http://images33.fotosik.pl/280/867587c6a9749b1bmed.jpg[/url] [/quote] ależ ona jest słodziutka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='betty_labrador']bidactwo :glaszcze:[/quote] Dzięki chociaż jedna mnie koffa :-(:lol: Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='betty_labrador']ale fajny sjeston z Molci :iloveyou:[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ale Molciak się wyleguje:loveu:[/COLOR][/quote] [quote name='Anka_ZG']ależ ona jest słodziutka:loveu::loveu:[/quote] dziękuje więcej zdjęć na jakiś czas nie będzie więc cieszcie się tym :diabloti::evil_lol: [quote name='Cheritka']Dzięki chociaż jedna mnie koffa :-(:lol:[/quote] no wiesz :mad: :evil_lol: przecież was odwiedzam od czasu do czasu Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Cheritka']Dzięki chociaż jedna mnie koffa :-(:lol:[/QUOTE] no pewnie ;> to ja strzele focha jak nie bedzie zdjec o! Quote
NightQueen Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Beti przestań szantarzowac :evil_lol: Udało się :multi::multi: Do mojego schroniska trafił doberman, nikt go nie chciał :-( ogłosiłam go na dogo więc no i znalazł się dom tymczasowy :multi::loveu::loveu: Spoti prawdopodobnie w sobotę pojedzie już do nowego domku jupiiii.......... Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja szantażuje? gdzie? :P super, gratki ze sie udalo :multi: jestes wielka! (small) Quote
Cheritka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='smallpati']Beti przestań szantarzowac :evil_lol: Udało się :multi::multi: Do mojego schroniska trafił doberman, nikt go nie chciał :-( ogłosiłam go na dogo więc no i znalazł się dom tymczasowy :multi::loveu::loveu: Spoti prawdopodobnie w sobotę pojedzie już do nowego domku jupiiii..........[/quote] No prosze zdolna jesteś ja coprawda obiecałam sobie, że juz nie pomagam, bo ostatnio mi coś ludzie potem marudzą :angryy::mad: Quote
NightQueen Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='betty_labrador']ja szantażuje? gdzie? :P super, gratki ze sie udalo :multi: jestes wielka! (small)[/quote] hehe zawsze szantażujesz i to wszystkich :evil_lol: a tam wielka, pomogłam jednemu, jak pomogę 50 psiaką to możesz mi powiedziec że jestem wielka ;) [quote name='Cheritka']No prosze zdolna jesteś ja coprawda obiecałam sobie, że juz nie pomagam, bo ostatnio mi coś ludzie potem marudzą :angryy::mad:[/quote] dlaczego? ludzie zawsze gadają i gadać będę, ratujesz psiaki i to najważniejsze. Ja zostałam ostatnio wyzwana od zboczeńców, bo pewna osoba stwierdziła że pomagając zwierzakom anie ludziom jest czymś fałszywym moralnie, a tacy ludzie są zboczeńcami bo dają datki na "kundle w schroniskach" a nie na dzieci, a mówiła mi to osoba której jedyną pomocą jest wpisanie 1% podatku, kiedy mu powiedziałam żeby zamiast oskarżania innych i wyzywania od zboczeńców sam zaoferował pomoc ludziom (przecież wpisanie 1% pod wypływem reklam w tv to takie proste i zawsze można gadać że się pomogło) zamilkł i zaczął się czepiać czegoś innego :roll::shake: Quote
betty_labrador Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='smallpati'] dlaczego? ludzie zawsze gadają i gadać będę, ratujesz psiaki i to najważniejsze. Ja zostałam ostatnio wyzwana od zboczeńców, bo pewna osoba stwierdziła że pomagając zwierzakom anie ludziom jest czymś fałszywym moralnie, a tacy ludzie są zboczeńcami bo dają datki na "kundle w schroniskach" a nie na dzieci, a mówiła mi to osoba której jedyną pomocą jest wpisanie 1% podatku, kiedy mu powiedziałam żeby zamiast oskarżania innych i wyzywania od zboczeńców sam zaoferował pomoc ludziom (przecież wpisanie 1% pod wypływem reklam w tv to takie proste i zawsze można gadać że się pomogło) zamilkł i zaczął się czepiać czegoś innego :roll::shake:[/QUOTE] wez. ludzie to wymysla tysiace powodów byle sobie ulżyć i uznać siebie za najlepszych :roll: wnerwia mnie takie cos ...:angryy: Quote
NightQueen Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Kincia']Molly jak zwykle śliczna :loveu:[/quote] dziękuje ;) [quote name='betty_labrador']wez. ludzie to wymysla tysiace powodów byle sobie ulżyć i uznać siebie za najlepszych :roll: wnerwia mnie takie cos ...:angryy:[/quote] dokładnie :razz: nienawidzę takich ludzi :angryy: chociaż u mnie w domu tez mam nie lepiej bo wszyscy twierdza ze marnuje czas dla innych psów a ze swoja mało czasu spędzam :roll: a spędzam z nią praktycznie 24h/24. Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='smallpati'] chociaż u mnie w domu tez mam nie lepiej bo wszyscy twierdza ze marnuje czas dla innych psów a ze swoja mało czasu spędzam :roll: a spędzam z nią praktycznie 24h/24.[/quote] dokładnie- znajomi twierdzą to samo :cool1: Quote
NightQueen Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='Tinka:)']dokładnie- znajomi twierdzą to samo :cool1:[/quote] denerwuje mnie takie myślenie :razz: Spakowałam się dziś, ze względu że jadę w niedziele (chyba) muszę się wyprowadzić z mieszkania wcześniej, no i się pakowałam dziś :roll: tragedia, tyle rzeczy do pakowania, a brak torb,siatek i w ogóle wszystkiego :shake: Poznosiłam wszystko z kuchni i łazienki i wniosłam do pokoju, później nie mogłam się poruszać po nim bo tyle gratów było :evil_lol: pakowałam do wszystkiego co miałam, aktualnie moje siaty leżą w pokoju i w przedpokoju, jest tego masa a to jeszcze nie wszystko. Dziś ostatnią noc śpię w mieszkaniu :multi: i się cieszę z tego powodu bo nie lubie tu być w Krakowie, nie podoba mi się tu :razz: Jutro po mnie przyjadą i zabiorą te wszystkie rzeczy, tata to się przewróci jak zobaczy ile ma do noszenia :eviltong: ale co tam. Dobrze że ciuchy już wcześniej pojechały, bo by były 2 torby podróżne więcej :evil_lol: Dzwoniła moja siostra i dała mi Molcie do telefonu :loveu: pogadałam sobie z psiurą :loveu::loveu: zaczęła szczekać jak do niej mówiłam, a później lizała moją siostrę po rękach. Ona dobrze wie kto do niej mówi :multi: bo już tak kilka razy robiliśmy i się cieszy jak się ją woła do słuchawki. Kurcze ale mi przykro że muszę ją zostawiać samą tzn z tatą ale to nie to samo :-( Quote
NightQueen Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 dzisiejsza sytuacja :evil_lol: pojechaliśmy dziś na zakupy do Pszczyny, oczywiście obowiązkowo do zoologicznego, bo tam zawsze jeździmy kupować psu suszoną kiełbasę. Wchodzimy i tata woła kiełbasę, 2 laski (sprzedawana jest na sztuki). Zaraz po nas wszedł pijany facet, taki "żul" i mówi: -"poproszę 0.5 kg tej kiełbasy" ekspedientka- "Ale to kiełbasa dla psów" -"a jaka to jest?" E-"krakowska podsuszana -"to poproszę 0.5 kg" :modla::turn-l: my już nie wytrzymaliśmy ze śmiechu i wyszliśmy ze sklepu :roflt: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 heh Patik, nawet nie wiedzialas ze tak masz zagracone mieszkanie :evil_lol: a z ta kielbasa dobre :P Pijak nie świnia, wszystko zeżre :P Quote
Recommended Posts