Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chester07']ale komunie zaliczyłaś :eviltong:
a Molli z sobą nie wzięłaś? :evil_lol:[/quote]

Na komunii super było (po za małymi defektami :angryy:)
Nie pozwolili mi zabrać moli, rodzice nie pozwolili bo stwierdzili że na komunie się psów nie zabiera :razz: no i wcale psów nie było :angryy::angryy:

[quote name='PositiveThought']cze szystkim :loveu:

ale rozkmina nad maszynerią :razz:

Dusiak jest zawsze przez labki tratowany :evil_lol:[/quote]

cześć ci :evil_lol:

labki chyba lubią zgniatać małe pieski :angryy::mad:

Posted

[quote name='smallpati']nic się nie bój, dopracuje metodę :diabloti::eviltong:[/QUOTE]
Mam nadzieje, czekam na efekty :diabloti:

Posted

[quote name='chester07']chyba zawsze jakaś mała wpadka jest :eviltong:
trzeba było Molli wrzucić w sukienkę i w koszyczku z nią iść :evil_lol:[/quote]

następnym razem ją przemycę :evil_lol::evil_lol:
mała jest to wszędzie można ją wsadzić, do torebki ją wsadzę i pójdę na komunie :eviltong:

[quote name='BBeta']Mam nadzieje, czekam na efekty :diabloti:[/quote]

hehe :evil_lol: liczysz na zdjęcia? :diabloti:
jeżeli tylko będę mogła otworzyć oczy (ostatnio nie byłam w stanie :evil_lol:) rzęsy mają 12mm :cool3: to sobie pstryknę zdjęcie :p

Posted

[quote name='smallpati']hehe :evil_lol: liczysz na zdjęcia? :diabloti:
jeżeli tylko będę mogła otworzyć oczy (ostatnio nie byłam w stanie :evil_lol:) rzęsy mają 12mm :cool3: to sobie pstryknę zdjęcie :p[/QUOTE]
Za krótkie :shake: Taką długość można zwykłym tuszem false lash effect uzyskać :diabloti:

Posted

no widzisz, żaden problem :evil_lol: mogłabyś ja też puścić do dzieci, by się wtopiła w tłum i przyjęła Komunię :D
nie pojadłaby sobie za bardzo, ale zawsze coś :eviltong:

Posted

[quote name='PositiveThought']wy się nie śmiejcie, u nas była taka babcia, ktora sie uparła i przychodziła z pieskiem pod kościoł, słuchać mszy z głośników na zewnątrz :shake:

ten pies zawsze szczekał podczas jakiś pieśni...[/quote]

hehe nie źle :evil_lol:
da mnie to psy mógłby na legalu wchodzić do kościoła, może wtedy i ja chodziłabym częściej niż raz na rok :diabloti::evil_lol:

[quote name='BBeta']Za krótkie :shake: Taką długość można zwykłym tuszem false lash effect uzyskać :diabloti:[/quote]

nie są krótkie dla mnie, to zależy od położenia oka, ja mam zapadnięte dość więc 12mm to całkiem sporo, a po za tym nie zapomnij że ja je chciałam mieć do chodzenia a nie tylko do zdjęć więc nie mogę przesadzać :evil_lol:

false lash effect? tusz z avonu? nie trawie żadnych tuszy z avonu. Nie znoszę tej firmy, dla mnie jest tandetna, a jedyne co mają dobre to sypkie cienie do powiek

[quote name='chester07']no widzisz, żaden problem :evil_lol: mogłabyś ja też puścić do dzieci, by się wtopiła w tłum i przyjęła Komunię :D
nie pojadłaby sobie za bardzo, ale zawsze coś :eviltong:[/quote]

pewnie, za rok mam następną komunie to może ją przemycę :eviltong:

Posted

[quote name='chester07']a jak :D

a jak włosy na klacie, odrosły ? :eviltong:[/quote]

jeszcze nie odrosły ale wygląda znacznie lepiej :evil_lol:
ostatnio sąsiadka myślała że ją tak szelki obdarły że aż wyłysiała, musiałam sie tłumaczyć jak ją zepsułam :eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']zaprzeczam- bardziej Gram ''gniecie'' Lenę niż ona jego :evil_lol::evil_lol:[/quote]

zdarzają się też i takie przypadki :evil_lol:

[quote name='Mudik']GRATULACJE MOLLY !!!!!!!!!!!!!! pierwsza vice-miss BRAWO!!!:multi::multi::multi::multi:[/quote]

Dla mnie ten konkurs, tzn wybieranie miss przez 2 osoby to niesprawiedliwe, bo w głosach wyszło że np. Moli i Vega (emadzilka) mają po tyle samo głosów i stały na 1 miejscu, a Vega w ogóle nie wygrała żadnego miejsca, Luna która wygrała miała mało głosów od dogomaniaków :roll: to niesprawiedliwe, po prostu miss wygrał pies który się podobał jury, na to wychodzi że to nie miss dogomanii a miss szpilki i zaby88 (chyba nie pomyliłam nicku). Nie wypowiadam się lepiej na ten temat już :shake:

Posted

[quote name='smallpati']false lash effect? tusz z avonu? nie trawie żadnych tuszy z avonu. Nie znoszę tej firmy, dla mnie jest tandetna, a jedyne co mają dobre to sypkie cienie do powiek[/QUOTE]
Niekoniecznie z avonu. Każdy tusz jest dobry tylko trzeba umieć go używać :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Niekoniecznie z avonu. Każdy tusz jest dobry tylko trzeba umieć go używać :diabloti:[/quote]

nie każdy. Ja mam kilka ulubionych, cały czas kupuje te same. Inne albo sklejają rzęsy, albo nie wydłużają, albo nie pogrubiają itp. jeśli chodzi o kosmetyki to jestem wybredna :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ale jedne tylko?:razz: jeszcze jedne chcem, najlepiej żeby trawa miała odcień podobny : P[/quote]

ale wymyślasz :evil_lol:
trawa podobny odcień, super tylko to zdjęcie z jęzorem jest na śniegu :eviltong:

później poszukam bo nie mam czasu teraz ;)

Posted

[quote name='smallpati']ale wymyślasz :evil_lol:
trawa podobny odcień, super tylko to zdjęcie z jęzorem jest na śniegu :eviltong:

później poszukam bo nie mam czasu teraz ;)[/quote]

to sie wkopałam :evil_lol::evil_lol:
żeby te drugie na śniegu było :cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']to sie wkopałam :evil_lol::evil_lol:
żeby te drugie na śniegu było :cool1:[/quote]

użyj czegoś z tych zdjęć

[url]http://images31.fotosik.pl/248/d91e6ef9507c84b8med.jpg[/url]
[url]http://images29.fotosik.pl/211/95515d924ec1351fmed.jpg[/url]
[url]http://images28.fotosik.pl/211/55309eb1868dcef7med.jpg[/url],,
[url]http://images33.fotosik.pl/249/9fc2dd02dac03961med.jpg[/url]
[url]http://images30.fotosik.pl/211/6cc14fca44a684d6med.jpg[/url]

Posted

Witajcie w ten piękny [U]wolny dzień[/U] :multi:
Hmmm to co że Moli nie zajęła 1 miejsca jak masz tutaj "oglądalność" to po co Ci jakieśtam konkursy miss :p
Ja ostatnio sobie kupiłam bardzo fajny tusz - Miss Sporty Studio Lash z plastikową szczoteczką za śmieszne pieniadze bo aż 12zł.
Tinka a jest możliwość żebyś w wolnej chwili mi też jakis fajny banerek zrobiła:cool3: bo ja się męcze z wstawianiem zdjęć tzn ze sklejaniem zdjęć w jedno :shake:

Posted

[quote name='joanika']Witajcie w ten piękny [U]wolny dzień[/U] :multi:
Hmmm to co że Moli nie zajęła 1 miejsca jak masz tutaj "oglądalność" to po co Ci jakieśtam konkursy miss :p
Ja ostatnio sobie kupiłam bardzo fajny tusz - Miss Sporty Studio Lash z plastikową szczoteczką za śmieszne pieniadze bo aż 12zł.
Tinka a jest możliwość żebyś w wolnej chwili mi też jakis fajny banerek zrobiła:cool3: bo ja się męcze z wstawianiem zdjęć tzn ze sklejaniem zdjęć w jedno :shake:[/quote]
a może i jest :cool3: na razie mam jeszcze 2 bannerki i dokończenie rysunku.

ja też mam tusz z miss sporty, nawet nie wiem jaki, za 9zł:evil_lol: gorszy kupiłam za 20 a z lepszej firmy podobno był:razz: mam go pół roku i czas na nowy, tylko z funduszami kiepsko:cool1: