PositiveThought Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 cze szystkim :loveu: ale rozkmina nad maszynerią :razz: Dusiak jest zawsze przez labki tratowany :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='chester07']ale komunie zaliczyłaś :eviltong: a Molli z sobą nie wzięłaś? :evil_lol:[/quote] Na komunii super było (po za małymi defektami :angryy:) Nie pozwolili mi zabrać moli, rodzice nie pozwolili bo stwierdzili że na komunie się psów nie zabiera :razz: no i wcale psów nie było :angryy::angryy: [quote name='PositiveThought']cze szystkim :loveu: ale rozkmina nad maszynerią :razz: Dusiak jest zawsze przez labki tratowany :evil_lol:[/quote] cześć ci :evil_lol: labki chyba lubią zgniatać małe pieski :angryy::mad: Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 chyba zawsze jakaś mała wpadka jest :eviltong: trzeba było Molli wrzucić w sukienkę i w koszyczku z nią iść :evil_lol: Quote
BBeta Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='smallpati']nic się nie bój, dopracuje metodę :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Mam nadzieje, czekam na efekty :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='chester07']chyba zawsze jakaś mała wpadka jest :eviltong: trzeba było Molli wrzucić w sukienkę i w koszyczku z nią iść :evil_lol:[/quote] następnym razem ją przemycę :evil_lol::evil_lol: mała jest to wszędzie można ją wsadzić, do torebki ją wsadzę i pójdę na komunie :eviltong: [quote name='BBeta']Mam nadzieje, czekam na efekty :diabloti:[/quote] hehe :evil_lol: liczysz na zdjęcia? :diabloti: jeżeli tylko będę mogła otworzyć oczy (ostatnio nie byłam w stanie :evil_lol:) rzęsy mają 12mm :cool3: to sobie pstryknę zdjęcie :p Quote
PositiveThought Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 wy się nie śmiejcie, u nas była taka babcia, ktora sie uparła i przychodziła z pieskiem pod kościoł, słuchać mszy z głośników na zewnątrz :shake: ten pies zawsze szczekał podczas jakiś pieśni... Quote
BBeta Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='smallpati']hehe :evil_lol: liczysz na zdjęcia? :diabloti: jeżeli tylko będę mogła otworzyć oczy (ostatnio nie byłam w stanie :evil_lol:) rzęsy mają 12mm :cool3: to sobie pstryknę zdjęcie :p[/QUOTE] Za krótkie :shake: Taką długość można zwykłym tuszem false lash effect uzyskać :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 no widzisz, żaden problem :evil_lol: mogłabyś ja też puścić do dzieci, by się wtopiła w tłum i przyjęła Komunię :D nie pojadłaby sobie za bardzo, ale zawsze coś :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='PositiveThought']wy się nie śmiejcie, u nas była taka babcia, ktora sie uparła i przychodziła z pieskiem pod kościoł, słuchać mszy z głośników na zewnątrz :shake: ten pies zawsze szczekał podczas jakiś pieśni...[/quote] hehe nie źle :evil_lol: da mnie to psy mógłby na legalu wchodzić do kościoła, może wtedy i ja chodziłabym częściej niż raz na rok :diabloti::evil_lol: [quote name='BBeta']Za krótkie :shake: Taką długość można zwykłym tuszem false lash effect uzyskać :diabloti:[/quote] nie są krótkie dla mnie, to zależy od położenia oka, ja mam zapadnięte dość więc 12mm to całkiem sporo, a po za tym nie zapomnij że ja je chciałam mieć do chodzenia a nie tylko do zdjęć więc nie mogę przesadzać :evil_lol: false lash effect? tusz z avonu? nie trawie żadnych tuszy z avonu. Nie znoszę tej firmy, dla mnie jest tandetna, a jedyne co mają dobre to sypkie cienie do powiek [quote name='chester07']no widzisz, żaden problem :evil_lol: mogłabyś ja też puścić do dzieci, by się wtopiła w tłum i przyjęła Komunię :D nie pojadłaby sobie za bardzo, ale zawsze coś :eviltong:[/quote] pewnie, za rok mam następną komunie to może ją przemycę :eviltong: Quote
Avaloth Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 a jak :D a jak włosy na klacie, odrosły ? :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='chester07']a jak :D a jak włosy na klacie, odrosły ? :eviltong:[/quote] jeszcze nie odrosły ale wygląda znacznie lepiej :evil_lol: ostatnio sąsiadka myślała że ją tak szelki obdarły że aż wyłysiała, musiałam sie tłumaczyć jak ją zepsułam :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='smallpati'] labki chyba lubią zgniatać małe pieski :angryy::mad:[/quote] zaprzeczam- bardziej Gram ''gniecie'' Lenę niż ona jego :evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 GRATULACJE MOLLY !!!!!!!!!!!!!! pierwsza vice-miss BRAWO!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']zaprzeczam- bardziej Gram ''gniecie'' Lenę niż ona jego :evil_lol::evil_lol:[/quote] zdarzają się też i takie przypadki :evil_lol: [quote name='Mudik']GRATULACJE MOLLY !!!!!!!!!!!!!! pierwsza vice-miss BRAWO!!!:multi::multi::multi::multi:[/quote] Dla mnie ten konkurs, tzn wybieranie miss przez 2 osoby to niesprawiedliwe, bo w głosach wyszło że np. Moli i Vega (emadzilka) mają po tyle samo głosów i stały na 1 miejscu, a Vega w ogóle nie wygrała żadnego miejsca, Luna która wygrała miała mało głosów od dogomaniaków :roll: to niesprawiedliwe, po prostu miss wygrał pies który się podobał jury, na to wychodzi że to nie miss dogomanii a miss szpilki i zaby88 (chyba nie pomyliłam nicku). Nie wypowiadam się lepiej na ten temat już :shake: Quote
BBeta Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']false lash effect? tusz z avonu? nie trawie żadnych tuszy z avonu. Nie znoszę tej firmy, dla mnie jest tandetna, a jedyne co mają dobre to sypkie cienie do powiek[/QUOTE] Niekoniecznie z avonu. Każdy tusz jest dobry tylko trzeba umieć go używać :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='BBeta']Niekoniecznie z avonu. Każdy tusz jest dobry tylko trzeba umieć go używać :diabloti:[/quote] nie każdy. Ja mam kilka ulubionych, cały czas kupuje te same. Inne albo sklejają rzęsy, albo nie wydłużają, albo nie pogrubiają itp. jeśli chodzi o kosmetyki to jestem wybredna :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 pati daj jakieś zdjęcia na bannerek bo mnie się szukać nie chce : P Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']pati daj jakieś zdjęcia na bannerek bo mnie się szukać nie chce : P[/quote] możesz użyć to co jest w konkursie, to z jęzorem Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']możesz użyć to co jest w konkursie, to z jęzorem[/quote] ale jedne tylko?:razz: jeszcze jedne chcem, najlepiej żeby trawa miała odcień podobny : P Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']ale jedne tylko?:razz: jeszcze jedne chcem, najlepiej żeby trawa miała odcień podobny : P[/quote] ale wymyślasz :evil_lol: trawa podobny odcień, super tylko to zdjęcie z jęzorem jest na śniegu :eviltong: później poszukam bo nie mam czasu teraz ;) Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='smallpati']ale wymyślasz :evil_lol: trawa podobny odcień, super tylko to zdjęcie z jęzorem jest na śniegu :eviltong: później poszukam bo nie mam czasu teraz ;)[/quote] to sie wkopałam :evil_lol::evil_lol: żeby te drugie na śniegu było :cool1: Quote
NightQueen Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Tinka:)']to sie wkopałam :evil_lol::evil_lol: żeby te drugie na śniegu było :cool1:[/quote] użyj czegoś z tych zdjęć [url]http://images31.fotosik.pl/248/d91e6ef9507c84b8med.jpg[/url] [url]http://images29.fotosik.pl/211/95515d924ec1351fmed.jpg[/url] [url]http://images28.fotosik.pl/211/55309eb1868dcef7med.jpg[/url],, [url]http://images33.fotosik.pl/249/9fc2dd02dac03961med.jpg[/url] [url]http://images30.fotosik.pl/211/6cc14fca44a684d6med.jpg[/url] Quote
joanika Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Witajcie w ten piękny [U]wolny dzień[/U] :multi: Hmmm to co że Moli nie zajęła 1 miejsca jak masz tutaj "oglądalność" to po co Ci jakieśtam konkursy miss :p Ja ostatnio sobie kupiłam bardzo fajny tusz - Miss Sporty Studio Lash z plastikową szczoteczką za śmieszne pieniadze bo aż 12zł. Tinka a jest możliwość żebyś w wolnej chwili mi też jakis fajny banerek zrobiła:cool3: bo ja się męcze z wstawianiem zdjęć tzn ze sklejaniem zdjęć w jedno :shake: Quote
Unbelievable Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='joanika']Witajcie w ten piękny [U]wolny dzień[/U] :multi: Hmmm to co że Moli nie zajęła 1 miejsca jak masz tutaj "oglądalność" to po co Ci jakieśtam konkursy miss :p Ja ostatnio sobie kupiłam bardzo fajny tusz - Miss Sporty Studio Lash z plastikową szczoteczką za śmieszne pieniadze bo aż 12zł. Tinka a jest możliwość żebyś w wolnej chwili mi też jakis fajny banerek zrobiła:cool3: bo ja się męcze z wstawianiem zdjęć tzn ze sklejaniem zdjęć w jedno :shake:[/quote] a może i jest :cool3: na razie mam jeszcze 2 bannerki i dokończenie rysunku. ja też mam tusz z miss sporty, nawet nie wiem jaki, za 9zł:evil_lol: gorszy kupiłam za 20 a z lepszej firmy podobno był:razz: mam go pół roku i czas na nowy, tylko z funduszami kiepsko:cool1: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 czesc :multi: heloł :multi: witaj :multi: hejjjjj :loveu: :* Quote
Recommended Posts