Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']już miałam krzyczeć na ciebie co ty taka martwa : P[/quote]

tak mnie kochasz że nie możesz żyć beze mnie :diabloti::evil_lol:

niestety dziś już sobie idę do łóżeczka nynać ;)
DOBRANOC :p

Posted

[quote name='smallpati']tak mnie kochasz że nie możesz żyć beze mnie :diabloti::evil_lol:

niestety dziś już sobie idę do łóżeczka nynać ;)
DOBRANOC :p[/quote]
no ba :loveu::loveu::loveu: :evil_lol:

nynać?:razz:
baj:cool1: : P

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Nie no ona jest śliczna:loveu:
A ten uśmiech:)
[/COLOR][/quote]

uśmiech ma świetny, wiecznie taka zadowolona chodzi :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']Cześć dałniarze :loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]

hej kretynko :diabloti::evil_lol:

[quote name='Anka_ZG']Hej:)
ale Moli fajnie wygląda jak chlipie ta wodę;)
ale jestem w szoku, jakos mało gadulstwa u was ostatnio;) hehe;)[/quote]

Chora jestem i nie mam siły na gadanie :roll: Katar, kaszel, gardło i ból głowy :placz: ide zaraz do apteki, nafaszeruje się lekami żeby mi przeszło

[quote name='betty_labrador']czesc Patiku :loveu: widzisz tak dawno tu nie zagladalam ze az zapomnialas o mnie :>

pozdrawiam :)[/quote]

nie zapomniałam tylko zrobiłam sobie L4 :evil_lol:

[quote name='gops']witanko :multi::multi:[/quote]

no heloł ;)

Posted

[quote name='smallpati']Moli to ma przymusowy urlop :evil_lol::evil_lol: za dużo godzin w pracy wykorzystała więc musi teraz siedzieć w domu :eviltong:[/quote]

A Ty też masz urlop :angryy:,
i siedzisz w domu :evil_lol:

Posted

[quote name='chester07']ona ładnie wygląda nawet jak 'chlipie wodę' :loveu::evil_lol::loveu:[/quote]

ona jest teraz brzydka bo ją wstrętnie wygoliłam na piersi :roll: i czekam aż odrośnie, nie pokaże wam zdjęć jak ją zepsułam :eviltong::evil_lol:

[quote name='Tinka:)']ja też chora tyle, że to alergiczne i chodzę, kicham, kaszlę, mówić nie mogę, uszy mnie bolą, głowa mnie boli ale szkoła ważniejsza... i idę pielić ogródek właśnie.[/quote]

uuu to głupi pomysł siedzieć w ogrodzie gdzie wszystko kwitnie i gdzie jest skoszona trawa :roll:
jak się ciesze że mi przeszło chociaż z tą alergią :multi:

[quote name='gops']oj wszyscy teraz choruja..bo kwiatki pyla :roll: a ja niemam uczulenia i zdrowa jestem :eviltong:[/quote]

kiedyś ludziom nic nie było, a dzieciaki biegały w zimie w trampkach a teraz, głupie koszenie trawy i odpada połowa przez alergie :shake:

[quote name='betty_labrador']no wlasnie, wiele osob teraz chorych :roll:

leczcie sie dziewczynki :)[/quote]

leczę sie leczę, ale kiepsko mi idzie, a raczej nie idzie :roll: Mola jest rozwalana od wewnątrz przez niewyżytą energię :-( chodzi i dostaje głupawek a ja nie mam siły :-(

Posted

[quote name='smallpati']
uuu to głupi pomysł siedzieć w ogrodzie gdzie wszystko kwitnie i gdzie jest skoszona trawa :roll:
jak się ciesze że mi przeszło chociaż z tą alergią :multi:
[/quote]
i chodzić po polach żeby psa wybiegać:evil_lol: taak, to jest właśnie moja chęć siedzenia w domu : P

oj ciesz się, ciesz :evil_lol: i zdrowiej cholero : P

Posted

[quote name='smallpati']ona jest teraz brzydka bo ją wstrętnie wygoliłam na piersi :roll: i czekam aż odrośnie, nie pokaże wam zdjęć jak ją zepsułam :eviltong::evil_lol:
[/QUOTE]

jestes wstretna dla swojego psa :diabloti: , wyzywasz sie na niej za swoja chorobe :evil_lol::eviltong: :lol: