Unbelievable Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 już miałam krzyczeć na ciebie co ty taka martwa : P Quote
NightQueen Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='Tinka:)']już miałam krzyczeć na ciebie co ty taka martwa : P[/quote] tak mnie kochasz że nie możesz żyć beze mnie :diabloti::evil_lol: niestety dziś już sobie idę do łóżeczka nynać ;) DOBRANOC :p Quote
Unbelievable Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='smallpati']tak mnie kochasz że nie możesz żyć beze mnie :diabloti::evil_lol: niestety dziś już sobie idę do łóżeczka nynać ;) DOBRANOC :p[/quote] no ba :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: nynać?:razz: baj:cool1: : P Quote
Tepes Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [COLOR=Blue]Nie no ona jest śliczna:loveu: A ten uśmiech:) [/COLOR] Quote
Unbelievable Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Cześć dałniarze :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Hej:) ale Moli fajnie wygląda jak chlipie ta wodę;) ale jestem w szoku, jakos mało gadulstwa u was ostatnio;) hehe;) Quote
betty_labrador Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 czesc Patiku :loveu: widzisz tak dawno tu nie zagladalam ze az zapomnialas o mnie :> pozdrawiam :) Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Nie no ona jest śliczna:loveu: A ten uśmiech:) [/COLOR][/quote] uśmiech ma świetny, wiecznie taka zadowolona chodzi :evil_lol: [quote name='Tinka:)']Cześć dałniarze :loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] hej kretynko :diabloti::evil_lol: [quote name='Anka_ZG']Hej:) ale Moli fajnie wygląda jak chlipie ta wodę;) ale jestem w szoku, jakos mało gadulstwa u was ostatnio;) hehe;)[/quote] Chora jestem i nie mam siły na gadanie :roll: Katar, kaszel, gardło i ból głowy :placz: ide zaraz do apteki, nafaszeruje się lekami żeby mi przeszło [quote name='betty_labrador']czesc Patiku :loveu: widzisz tak dawno tu nie zagladalam ze az zapomnialas o mnie :> pozdrawiam :)[/quote] nie zapomniałam tylko zrobiłam sobie L4 :evil_lol: [quote name='gops']witanko :multi::multi:[/quote] no heloł ;) Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='smallpati'] nie zapomniałam tylko zrobiłam sobie L4 :evil_lol: [/QUOTE] to znaczy co? :evil_lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='betty_labrador']to znaczy co? :evil_lol::diabloti:[/quote] to że mam urlop chorobowy :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='smallpati']to że mam urlop chorobowy :evil_lol:[/QUOTE] ah i wszystko jasne :) nie znalam tego skrotu :diabloti: a Moli ma urlop spacerowo-przymusowy :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Moli to ma przymusowy urlop :evil_lol::evil_lol: za dużo godzin w pracy wykorzystała więc musi teraz siedzieć w domu :eviltong: Quote
Cheritka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='smallpati']Moli to ma przymusowy urlop :evil_lol::evil_lol: za dużo godzin w pracy wykorzystała więc musi teraz siedzieć w domu :eviltong:[/quote] A Ty też masz urlop :angryy:, i siedzisz w domu :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Cheritka']A Ty też masz urlop :angryy:, i siedzisz w domu :evil_lol:[/quote] mam urlop bo chora jestem i nie mam siły dojść nawet do ubikacji :placz: Quote
Avaloth Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ona ładnie wygląda nawet jak 'chlipie wodę' :loveu::evil_lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ja też chora tyle, że to alergiczne i chodzę, kicham, kaszlę, mówić nie mogę, uszy mnie bolą, głowa mnie boli ale szkoła ważniejsza... i idę pielić ogródek właśnie. Quote
gops Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 oj wszyscy teraz choruja..bo kwiatki pyla :roll: a ja niemam uczulenia i zdrowa jestem :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no wlasnie, wiele osob teraz chorych :roll: leczcie sie dziewczynki :) Quote
NightQueen Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='chester07']ona ładnie wygląda nawet jak 'chlipie wodę' :loveu::evil_lol::loveu:[/quote] ona jest teraz brzydka bo ją wstrętnie wygoliłam na piersi :roll: i czekam aż odrośnie, nie pokaże wam zdjęć jak ją zepsułam :eviltong::evil_lol: [quote name='Tinka:)']ja też chora tyle, że to alergiczne i chodzę, kicham, kaszlę, mówić nie mogę, uszy mnie bolą, głowa mnie boli ale szkoła ważniejsza... i idę pielić ogródek właśnie.[/quote] uuu to głupi pomysł siedzieć w ogrodzie gdzie wszystko kwitnie i gdzie jest skoszona trawa :roll: jak się ciesze że mi przeszło chociaż z tą alergią :multi: [quote name='gops']oj wszyscy teraz choruja..bo kwiatki pyla :roll: a ja niemam uczulenia i zdrowa jestem :eviltong:[/quote] kiedyś ludziom nic nie było, a dzieciaki biegały w zimie w trampkach a teraz, głupie koszenie trawy i odpada połowa przez alergie :shake: [quote name='betty_labrador']no wlasnie, wiele osob teraz chorych :roll: leczcie sie dziewczynki :)[/quote] leczę sie leczę, ale kiepsko mi idzie, a raczej nie idzie :roll: Mola jest rozwalana od wewnątrz przez niewyżytą energię :-( chodzi i dostaje głupawek a ja nie mam siły :-( Quote
betty_labrador Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 tak samo z Tosca, niewyzyta czeka na dlugi spacer :roll: Quote
Unbelievable Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='smallpati'] uuu to głupi pomysł siedzieć w ogrodzie gdzie wszystko kwitnie i gdzie jest skoszona trawa :roll: jak się ciesze że mi przeszło chociaż z tą alergią :multi: [/quote] i chodzić po polach żeby psa wybiegać:evil_lol: taak, to jest właśnie moja chęć siedzenia w domu : P oj ciesz się, ciesz :evil_lol: i zdrowiej cholero : P Quote
Avaloth Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 e kłamiesz, jej się nie da zepsuć :D ale pokaż ją i tak :eviltong: Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 oj zdrowiej szybko :roll: to ja juz wole zime przynajmniej nic nie pyli ;) Quote
betty_labrador Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']ona jest teraz brzydka bo ją wstrętnie wygoliłam na piersi :roll: i czekam aż odrośnie, nie pokaże wam zdjęć jak ją zepsułam :eviltong::evil_lol: [/QUOTE] jestes wstretna dla swojego psa :diabloti: , wyzywasz sie na niej za swoja chorobe :evil_lol::eviltong: :lol: Quote
Recommended Posts