Sweet Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati'] ja też lubię gratisy i ciągle wysyłam maile do rożnych firm żeby mi cos posłali :evil_lol:[/quote] hehe:) ja nie bo nie mam meili ich:P hehe:P Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) ja nie bo nie mam meili ich:P hehe:P[/quote] [URL]http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3408915[/URL] poczytaj to sobie :) i powysyłaj maile :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hihi:) dzieki:D:D:D[/quote] miłego czytania i wysyłania maili :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 pomóóóóżcie : ( muszę zrobić na jutro prezentację o zdrowym trybie odżywiania sie... na chemię xDD Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)']pomóóóóżcie : ( muszę zrobić na jutro prezentację o zdrowym trybie odżywiania sie... na chemię xDD[/quote] a jak to ma wyglądać? prezentacje w power poincie czy jaka? Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']a jak to ma wyglądać? prezentacje w power poincie czy jaka?[/quote] ano... mam już początek, o białkach, węglowodanach i tłuszczach, generalnie wszystko stąd biorę [URL="http://www.zdrowieodchudzanie.pl/tluszcze-zrodlo-energii.php"]klik[/URL], tylko muszę przerabiać bo pani wymaga źródła:roll: i to mnie dobija, szczególnie że mam sam tekst a nie mam power pointa, który dopiero się ściąga :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 dużo jest stron o zdrowej żywności więc ściemniaj, podawaj adresy stron gdzie tylko coś o tym pisze i tak wszędzie będzie o tym samym praktycznie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']dużo jest stron o zdrowej żywności więc ściemniaj, podawaj adresy stron gdzie tylko coś o tym pisze i tak wszędzie będzie o tym samym praktycznie :evil_lol:[/quote] ale to jest siekiera i mi, za nazwisko, na pewno wszystko sprawdzi : P Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)']ale to jest siekiera i mi, za nazwisko, na pewno wszystko sprawdzi : P[/quote] uu coś o tym wiem ;) mnie żadna nauczycielka w lic nie lubiła :evil_lol::evil_lol: no więc musisz szukać stron o zdrowej żywności :roll: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']uu coś o tym wiem ;) mnie żadna nauczycielka w lic nie lubiła :evil_lol::evil_lol: no więc musisz szukać stron o zdrowej żywności :roll:[/quote] no to mam :evil_lol: tylko jeszcze przerobić a mi już oczy wypadają. Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)']no to mam :evil_lol: tylko jeszcze przerobić a mi już oczy wypadają.[/quote] heh zamieniaj zdanie albo chociaż wyrazy żeby nie było tak samo ;) na kiedy to masz? Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']heh zamieniaj zdanie albo chociaż wyrazy żeby nie było tak samo ;) na kiedy to masz?[/quote] na jutro :angryy: a tego cholernego office'a ściągam już 4 raz i za każdym mi się internet wyłącza:angryy: Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)']na jutro :angryy: a tego cholernego office'a ściągam już 4 raz i za każdym mi się internet wyłącza:angryy:[/quote] uuu na ostatnią chwile, kiepsko Nie masz emula czy czegoś żeby ściągnąć ? Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']uuu na ostatnią chwile, kiepsko Nie masz emula czy czegoś żeby ściągnąć ?[/quote] jak mam emula to mi co chwila komp się wyłącza, często nie chce się potem z powrotem włączyć. Quote
betty_labrador Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)']pomóóóóżcie : ( muszę zrobić na jutro prezentację o zdrowym trybie odżywiania sie... na chemię xDD[/QUOTE] szybko sie obudzilas Tinka xD Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='betty_labrador']szybko sie obudzilas Tinka xD[/quote] ja tak zawsze :razz: i nie mam power pointa i nie zrobię. [SIZE=1][COLOR=LightBlue]ciii, będę chora....[/COLOR][/SIZE] Quote
betty_labrador Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 moze jakiegos waglika Ci podeslac w kopercie? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='betty_labrador']moze jakiegos waglika Ci podeslac w kopercie? :diabloti:[/quote] nie trzeba, byłam dzisiaj u lekarza :shake: niedobór żelaza to anemia?:roll: Quote
gops Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nie e ja tez mam niedobor zelaza :evil_lol: a hellow small :eviltong: Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Tinka:)']nie trzeba, byłam dzisiaj u lekarza :shake: niedobór żelaza to anemia?:roll:[/quote] uu biedaku :( to chyba jeszcze nie anemia, zależy jak duży masz niedobór kup witaminki, najlepiej samo żelazo a nie takie łaczone (20 witamin w jednej tabletce) i będzie dobrze ;) [quote name='gops']nie e ja tez mam niedobor zelaza :evil_lol: a hellow small :eviltong:[/quote] heloł :p Nawiedziło mnie dziś, od godziny 13 rysuje, nabazgrałam 5 rysunków (2 łby koni, 2 łby astów i 2 husky w zaprzęgu w biegu ) pokaże wam w czwartek bo nie mam jak wrzucić na kompa teraz :roll: Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [B][SIZE=6][COLOR=Magenta]SETNA STRONA :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
gops Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 hurrra :multi: wkoncu :evil_lol: to trza uczcic wpadamy dzisiaj na piwko :eviltong: :knajpa::pepsi::chlup::beerchug::drink1: Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='smallpati']uu biedaku :( to chyba jeszcze nie anemia, zależy jak duży masz niedobór kup witaminki, najlepiej samo żelazo a nie takie łaczone (20 witamin w jednej tabletce) i będzie dobrze ;) [/quote] dopiero jutro mam badanie krwi, dzisiaj byłam u lekarza tylko i powiedział mi, że to najprawdopodobniej to. [quote name='smallpati'] Nawiedziło mnie dziś, od godziny 13 rysuje, nabazgrałam 5 rysunków (2 łby koni, 2 łby astów i 2 husky w zaprzęgu w biegu ) pokaże wam w czwartek bo nie mam jak wrzucić na kompa teraz :roll:[/quote] ja zaczęłam pastelami oczko kota i poleciałam na kompa :evil_lol::evil_lol: ja ostatnio wogle nie rysuję :shake: albo pies, albo szkoła, albo treningi i nie ma kiedy... [B][SIZE=7][COLOR=Magenta] GRATULUJĘ 100 strony!:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No pewnie a co tam :D CHLEJEMY :drink1::beerchug::drinka::drinka::drinka::drinka: :popcorn::popcorn: :laola: stawiam wszystkim kolejkę :drink1: :knajpa: Quote
Recommended Posts