Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']
ja też lubię gratisy i ciągle wysyłam maile do rożnych firm żeby mi cos posłali :evil_lol:[/quote]

hehe:) ja nie bo nie mam meili ich:P hehe:P

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) ja nie bo nie mam meili ich:P hehe:P[/quote]

[URL]http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3408915[/URL]

poczytaj to sobie :) i powysyłaj maile :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']pomóóóóżcie : (

muszę zrobić na jutro prezentację o zdrowym trybie odżywiania sie... na chemię xDD[/quote]

a jak to ma wyglądać? prezentacje w power poincie czy jaka?

Posted

[quote name='smallpati']a jak to ma wyglądać? prezentacje w power poincie czy jaka?[/quote]

ano...
mam już początek, o białkach, węglowodanach i tłuszczach, generalnie wszystko stąd biorę [URL="http://www.zdrowieodchudzanie.pl/tluszcze-zrodlo-energii.php"]klik[/URL], tylko muszę przerabiać bo pani wymaga źródła:roll: i to mnie dobija, szczególnie że mam sam tekst a nie mam power pointa, który dopiero się ściąga :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']dużo jest stron o zdrowej żywności więc ściemniaj, podawaj adresy stron gdzie tylko coś o tym pisze i tak wszędzie będzie o tym samym praktycznie :evil_lol:[/quote]

ale to jest siekiera i mi, za nazwisko, na pewno wszystko sprawdzi : P

Posted

[quote name='Tinka:)']ale to jest siekiera i mi, za nazwisko, na pewno wszystko sprawdzi : P[/quote]

uu coś o tym wiem ;) mnie żadna nauczycielka w lic nie lubiła :evil_lol::evil_lol:

no więc musisz szukać stron o zdrowej żywności :roll:

Posted

[quote name='smallpati']uu coś o tym wiem ;) mnie żadna nauczycielka w lic nie lubiła :evil_lol::evil_lol:

no więc musisz szukać stron o zdrowej żywności :roll:[/quote]

no to mam :evil_lol:

tylko jeszcze przerobić a mi już oczy wypadają.

Posted

[quote name='Tinka:)']no to mam :evil_lol:

tylko jeszcze przerobić a mi już oczy wypadają.[/quote]

heh zamieniaj zdanie albo chociaż wyrazy żeby nie było tak samo ;)
na kiedy to masz?

Posted

[quote name='smallpati']heh zamieniaj zdanie albo chociaż wyrazy żeby nie było tak samo ;)
na kiedy to masz?[/quote]

na jutro :angryy:

a tego cholernego office'a ściągam już 4 raz i za każdym mi się internet wyłącza:angryy:

Posted

[quote name='Tinka:)']na jutro :angryy:

a tego cholernego office'a ściągam już 4 raz i za każdym mi się internet wyłącza:angryy:[/quote]

uuu na ostatnią chwile, kiepsko

Nie masz emula czy czegoś żeby ściągnąć ?

Posted

[quote name='smallpati']uuu na ostatnią chwile, kiepsko

Nie masz emula czy czegoś żeby ściągnąć ?[/quote]

jak mam emula to mi co chwila komp się wyłącza, często nie chce się potem z powrotem włączyć.

Posted

[quote name='Tinka:)']nie trzeba, byłam dzisiaj u lekarza :shake:

niedobór żelaza to anemia?:roll:[/quote]

uu biedaku :( to chyba jeszcze nie anemia, zależy jak duży masz niedobór
kup witaminki, najlepiej samo żelazo a nie takie łaczone (20 witamin w jednej tabletce) i będzie dobrze ;)

[quote name='gops']nie e ja tez mam niedobor zelaza :evil_lol:

a hellow small :eviltong:[/quote]

heloł :p

Nawiedziło mnie dziś, od godziny 13 rysuje, nabazgrałam 5 rysunków (2 łby koni, 2 łby astów i 2 husky w zaprzęgu w biegu ) pokaże wam w czwartek bo nie mam jak wrzucić na kompa teraz :roll:

Posted

[quote name='smallpati']uu biedaku :( to chyba jeszcze nie anemia, zależy jak duży masz niedobór
kup witaminki, najlepiej samo żelazo a nie takie łaczone (20 witamin w jednej tabletce) i będzie dobrze ;)
[/quote]

dopiero jutro mam badanie krwi, dzisiaj byłam u lekarza tylko i powiedział mi, że to najprawdopodobniej to.
[quote name='smallpati']
Nawiedziło mnie dziś, od godziny 13 rysuje, nabazgrałam 5 rysunków (2 łby koni, 2 łby astów i 2 husky w zaprzęgu w biegu ) pokaże wam w czwartek bo nie mam jak wrzucić na kompa teraz :roll:[/quote]
ja zaczęłam pastelami oczko kota i poleciałam na kompa :evil_lol::evil_lol:
ja ostatnio wogle nie rysuję :shake: albo pies, albo szkoła, albo treningi i nie ma kiedy...

[B][SIZE=7][COLOR=Magenta]
GRATULUJĘ 100 strony!:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/B]