Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']zapraszam :diabloti:
[URL]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_2547.jpg[/URL] :cool3::cool3:[/QUOTE]

Jeju jest taka śliczna :loveu:
Ale mam powiedziała, że jeszcze jedna obroża i mnie z domu wywyali.. Zobaczymy :evil_lol:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='whiteterrier']Jeju jest taka śliczna :loveu:
Ale mam powiedziała, że jeszcze jedna obroża i mnie z domu wywyali.. Zobaczymy :evil_lol:[/QUOTE]

eee tam :diabloti: nie wywali cię za obroże :eviltong:

Posted

[quote name='NightQueen']
po 6 latach zbieractwa obroży w końcu mi się znudziło :evil_lol:

ooo a co to za szczeniak będzie?

[CENTER]
[/CENTER]
[/QUOTE]
Mam nadzieję, że mi się nie długo znudzi :diabloti:

stanęło na grzywku pp, choć miało być coś całkiem innego :evil_lol: kobieta zmienną jest :diabloti:

Posted

[quote name='whiteterrier']Jeśli ogarnę kasę a ona jeszcze będzie to chętnie kupie :D
Za ile przesyłka?[/QUOTE]

o takie rzeczy to już na PW pytać :diabloti::eviltong:

[quote name='C&B']Mam nadzieję, że mi się nie długo znudzi :diabloti:

stanęło na grzywku pp, choć miało być coś całkiem innego :evil_lol: kobieta zmienną jest :diabloti:[/QUOTE]

ooo super :loveu:
kiedy masz go odebrać i jaka hodowla?

Posted

[quote name='NightQueen']
ooo super :loveu:
kiedy masz go odebrać i jaka hodowla?[/QUOTE]
Odbieram jakoś w kwietniu mam nadzieję :diabloti: a z hodowlą się ujawnię za jakiś nie długi czas, jak już wszystko będzie bardziej pewne ;)
A do tego czasu nazbieram całą skrzynkę obroży i smyczy :evil_lol: szczyla na świecie jeszcze nie ma, a ma już 4 obroże, 4 smycze :siara:

Posted

[quote name='C&B']Odbieram jakoś w kwietniu mam nadzieję :diabloti: a z hodowlą się ujawnię za jakiś nie długi czas, jak już wszystko będzie bardziej pewne ;)
A do tego czasu nazbieram całą skrzynkę obroży i smyczy :evil_lol: szczyla na świecie jeszcze nie ma, a ma już 4 obroże, 4 smycze :siara:[/QUOTE]

no to czekam niecierpliwie na wiadomości, zdradź tylko - pies czy suka?
Jakbym w tym momencie czekała na szczeniaka to pewnie też bym zamówiła coś nowego :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']no to czekam niecierpliwie na wiadomości, zdradź tylko - pies czy suka?
Jakbym w tym momencie czekała na szczeniaka to pewnie też bym zamówiła coś nowego :diabloti:[/QUOTE]
suka :cool3: pies się obsikuje :diabloti:
ja teraz czekam na 2 smycze, a juz myślę nad nowym kompletem :mdleje:ma też Konga, pyszczki i gryzaczki :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']suka :cool3: pies się obsikuje :diabloti:
ja teraz czekam na 2 smycze, a juz myślę nad nowym kompletem :mdleje:ma też Konga, pyszczki i gryzaczki :diabloti:[/QUOTE]

suki najlepsze :loveu: nigdy więcej żadnego psa (a miałam 3) :diabloti:
wariatka :evil_lol: a M. nie dostanie na razie nic i nie ubolewa z tego powodu :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']suki najlepsze :loveu: nigdy więcej żadnego psa (a miałam 3) :diabloti:
wariatka :evil_lol: a M. nie dostanie na razie nic i nie ubolewa z tego powodu :diabloti:[/QUOTE]
ja psa jeszcze nie miałam, ale planuję kiedyś tam :evil_lol:
Wiesz z jakim bólem serca oddałam szarpaczek dla Chruma, bo zgubił dziś swoją jedyną zabawkę? :diabloti: Szapraczek oczywiście był dla grzywcia :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']ja psa jeszcze nie miałam, ale planuję kiedyś tam :evil_lol:
Wiesz z jakim bólem serca oddałam szarpaczek dla Chruma, bo zgubił dziś swoją jedyną zabawkę? :diabloti: Szapraczek oczywiście był dla grzywcia :evil_lol:[/QUOTE]

o jej... tragedia narodowa :evil_lol::evil_lol:
[CENTER][IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_2674.jpg[/IMG] [IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_2673.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='NightQueen']o jej... tragedia narodowa :evil_lol::evil_lol:
[CENTER]
[/CENTER]
[/QUOTE]
no wiem :diabloti:

Moli jakoś tak korzystniej wygląda jak jest rozmyta :lol::loveu:

Posted

[quote name='NightQueen']że niby co :mad: jak zniekształcona to ładniejsza :evil_lol:[/QUOTE]
taki tam żarcik :diabloti: Moli jest śliczną suczką, prawie jak Chrumiś: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG[/URL] :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']taki tam żarcik :diabloti: Moli jest śliczną suczką, prawie jak Chrumiś: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG[/URL] :diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt:
faktycznie prawie to samo :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']taki tam żarcik :diabloti: Moli jest śliczną suczką, prawie jak Chrumiś: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG[/URL] :diabloti:[/QUOTE]
Biedna Moli, tak jej pewnie dawno nikt nie pocisnął :shake::evil_lol:

kocham Chruma:loveu::loveu: czemu ostatnio wszyscy grzywki kupują. Fajne są, ale bez przesady :D pudelsy lepsze

Posted

nie wszystkie grzywy są fajne :diabloti: dlatego biorę po rodzicach, którzy mi odpowiadają, mniejsze ryzyko na trafienie nie fajnego grzywka :diabloti:

A Chrumiś jest piękna i proszę się z niej nie śmiać :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Avaloth']Biedna Moli, tak jej pewnie dawno nikt nie pocisnął :shake::evil_lol:

kocham Chruma:loveu::loveu: czemu ostatnio wszyscy grzywki kupują. Fajne są, ale bez przesady :D pudelsy lepsze[/QUOTE]

Moli jakoś to przeżyje :evil_lol:
No był bum na grzywki, też miałam fazę grzywacz, na szczęście mi przeszła, tzn. dalej mi się podobają ale z charakteru mi nie pasują, bo są takie nijakie :evil_lol: za to pudle ubóstwiam - koniecznie duży i morelowy bądź czarny :loveu:

[quote name='C&B']nie wszystkie grzywy są fajne :diabloti: dlatego biorę po rodzicach, którzy mi odpowiadają, mniejsze ryzyko na trafienie nie fajnego grzywka :diabloti:

A Chrumiś jest piękna i proszę się z niej nie śmiać :loveu::loveu:[/QUOTE]

noo to fakt że nie wszystkie są fajne i o ile pp są przeważnie ładnie to w przypadku łysych trafiają się takie mega brzydkie osobniki :diabloti::evil_lol: zwłaszcza kiedy są łyse i mają ciemny kolor skóry :diabloti: a charakter hmm dla mnie to żaden charakter bo one są takie Molindowe :evil_lol: a że M. mam w domu to jakbym miała cuś brać to byłoby to cuś innego ;)

ja ją uwielbiam poważnie, lubię brzydkie psy :evil_lol: sama mam brzydkiego w domu :eviltong: one są tak paskudne że aż ładne haha

Posted

Brzydkie psy są spoko, tylko po prostu nie należy długo na nie patrzeć :diabloti:

Tak, nie które łyse grzywy to potwory wręcz :evil_lol: dlatego nigdy łysy! :diabloti: a pp będzie miał jakaś oryginalną fryzurkę :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Brzydkie psy są spoko, tylko po prostu nie należy długo na nie patrzeć :diabloti:

Tak, nie które łyse grzywy to potwory wręcz :evil_lol: dlatego nigdy łysy! :diabloti: a pp będzie miał jakaś oryginalną fryzurkę :diabloti:[/QUOTE]
zbyt długie patrzenie grozi totalnym obrzydzeniem :diabloti:

dużo jest potworów, a co mnie dziwi te najbrzydsze mają największe osiągnięcia wystawowe :evil_lol:
U grzywaczy jest ten plus że nie ma wzorcowych fryzur jak u innych ras, czyli tniesz jak ci sie podoba ;)

Posted

dlatego nauczyłam się, że na Chruma się na paczy i idzie wtedy znieść jego wyjątkową urodę :diabloti:

Moje i tak na wystawach szaleć nie będzie :diabloti: po co wystawiać skoro i tak wyglądają brzydkie psy? :diabloti: a kasę można wydać na coś fajnego :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']dlatego nauczyłam się, że na Chruma się na paczy i idzie wtedy znieść jego wyjątkową urodę :diabloti:

Moje i tak na wystawach szaleć nie będzie :diabloti: po co wystawiać skoro i tak wyglądają brzydkie psy? :diabloti: a kasę można wydać na coś fajnego :evil_lol:[/QUOTE]

Ja czasami sobie tak myślę że fajnie by było jeździć na wystawy, ale zaraz zdaje sobie sprawę że i tak bym nie jeździła bo by mi się przecież nie chciało :evil_lol:
na coś fajnego? w sensie 50 obrożę, 4 konga i 23 szarpak :diabloti: