whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen']zapraszam :diabloti: [URL]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_2547.jpg[/URL] :cool3::cool3:[/QUOTE] Jeju jest taka śliczna :loveu: Ale mam powiedziała, że jeszcze jedna obroża i mnie z domu wywyali.. Zobaczymy :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Jeju jest taka śliczna :loveu: Ale mam powiedziała, że jeszcze jedna obroża i mnie z domu wywyali.. Zobaczymy :evil_lol:[/QUOTE] eee tam :diabloti: nie wywali cię za obroże :eviltong: Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen']eee tam :diabloti: nie wywali cię za obroże :eviltong:[/QUOTE] Jeśli ogarnę kasę a ona jeszcze będzie to chętnie kupie :D Za ile przesyłka? Quote
C&B Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen'] po 6 latach zbieractwa obroży w końcu mi się znudziło :evil_lol: ooo a co to za szczeniak będzie? [CENTER] [/CENTER] [/QUOTE] Mam nadzieję, że mi się nie długo znudzi :diabloti: stanęło na grzywku pp, choć miało być coś całkiem innego :evil_lol: kobieta zmienną jest :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Jeśli ogarnę kasę a ona jeszcze będzie to chętnie kupie :D Za ile przesyłka?[/QUOTE] o takie rzeczy to już na PW pytać :diabloti::eviltong: [quote name='C&B']Mam nadzieję, że mi się nie długo znudzi :diabloti: stanęło na grzywku pp, choć miało być coś całkiem innego :evil_lol: kobieta zmienną jest :diabloti:[/QUOTE] ooo super :loveu: kiedy masz go odebrać i jaka hodowla? Quote
C&B Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen'] ooo super :loveu: kiedy masz go odebrać i jaka hodowla?[/QUOTE] Odbieram jakoś w kwietniu mam nadzieję :diabloti: a z hodowlą się ujawnię za jakiś nie długi czas, jak już wszystko będzie bardziej pewne ;) A do tego czasu nazbieram całą skrzynkę obroży i smyczy :evil_lol: szczyla na świecie jeszcze nie ma, a ma już 4 obroże, 4 smycze :siara: Quote
NightQueen Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='C&B']Odbieram jakoś w kwietniu mam nadzieję :diabloti: a z hodowlą się ujawnię za jakiś nie długi czas, jak już wszystko będzie bardziej pewne ;) A do tego czasu nazbieram całą skrzynkę obroży i smyczy :evil_lol: szczyla na świecie jeszcze nie ma, a ma już 4 obroże, 4 smycze :siara:[/QUOTE] no to czekam niecierpliwie na wiadomości, zdradź tylko - pies czy suka? Jakbym w tym momencie czekała na szczeniaka to pewnie też bym zamówiła coś nowego :diabloti: Quote
C&B Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen']no to czekam niecierpliwie na wiadomości, zdradź tylko - pies czy suka? Jakbym w tym momencie czekała na szczeniaka to pewnie też bym zamówiła coś nowego :diabloti:[/QUOTE] suka :cool3: pies się obsikuje :diabloti: ja teraz czekam na 2 smycze, a juz myślę nad nowym kompletem :mdleje:ma też Konga, pyszczki i gryzaczki :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='C&B']suka :cool3: pies się obsikuje :diabloti: ja teraz czekam na 2 smycze, a juz myślę nad nowym kompletem :mdleje:ma też Konga, pyszczki i gryzaczki :diabloti:[/QUOTE] suki najlepsze :loveu: nigdy więcej żadnego psa (a miałam 3) :diabloti: wariatka :evil_lol: a M. nie dostanie na razie nic i nie ubolewa z tego powodu :diabloti: Quote
C&B Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen']suki najlepsze :loveu: nigdy więcej żadnego psa (a miałam 3) :diabloti: wariatka :evil_lol: a M. nie dostanie na razie nic i nie ubolewa z tego powodu :diabloti:[/QUOTE] ja psa jeszcze nie miałam, ale planuję kiedyś tam :evil_lol: Wiesz z jakim bólem serca oddałam szarpaczek dla Chruma, bo zgubił dziś swoją jedyną zabawkę? :diabloti: Szapraczek oczywiście był dla grzywcia :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='C&B']ja psa jeszcze nie miałam, ale planuję kiedyś tam :evil_lol: Wiesz z jakim bólem serca oddałam szarpaczek dla Chruma, bo zgubił dziś swoją jedyną zabawkę? :diabloti: Szapraczek oczywiście był dla grzywcia :evil_lol:[/QUOTE] o jej... tragedia narodowa :evil_lol::evil_lol: [CENTER][IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_2674.jpg[/IMG] [IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_2673.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
C&B Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen']o jej... tragedia narodowa :evil_lol::evil_lol: [CENTER] [/CENTER] [/QUOTE] no wiem :diabloti: Moli jakoś tak korzystniej wygląda jak jest rozmyta :lol::loveu: Quote
NightQueen Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='C&B']no wiem :diabloti: Moli jakoś tak korzystniej wygląda jak jest rozmyta :lol::loveu:[/QUOTE] że niby co :mad: jak zniekształcona to ładniejsza :evil_lol: Quote
C&B Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='NightQueen']że niby co :mad: jak zniekształcona to ładniejsza :evil_lol:[/QUOTE] taki tam żarcik :diabloti: Moli jest śliczną suczką, prawie jak Chrumiś: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG[/URL] :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='C&B']taki tam żarcik :diabloti: Moli jest śliczną suczką, prawie jak Chrumiś: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG[/URL] :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt: faktycznie prawie to samo :diabloti: Quote
Avaloth Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='C&B']taki tam żarcik :diabloti: Moli jest śliczną suczką, prawie jak Chrumiś: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG[/URL] :diabloti:[/QUOTE] Biedna Moli, tak jej pewnie dawno nikt nie pocisnął :shake::evil_lol: kocham Chruma:loveu::loveu: czemu ostatnio wszyscy grzywki kupują. Fajne są, ale bez przesady :D pudelsy lepsze Quote
C&B Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 nie wszystkie grzywy są fajne :diabloti: dlatego biorę po rodzicach, którzy mi odpowiadają, mniejsze ryzyko na trafienie nie fajnego grzywka :diabloti: A Chrumiś jest piękna i proszę się z niej nie śmiać :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Avaloth']Biedna Moli, tak jej pewnie dawno nikt nie pocisnął :shake::evil_lol: kocham Chruma:loveu::loveu: czemu ostatnio wszyscy grzywki kupują. Fajne są, ale bez przesady :D pudelsy lepsze[/QUOTE] Moli jakoś to przeżyje :evil_lol: No był bum na grzywki, też miałam fazę grzywacz, na szczęście mi przeszła, tzn. dalej mi się podobają ale z charakteru mi nie pasują, bo są takie nijakie :evil_lol: za to pudle ubóstwiam - koniecznie duży i morelowy bądź czarny :loveu: [quote name='C&B']nie wszystkie grzywy są fajne :diabloti: dlatego biorę po rodzicach, którzy mi odpowiadają, mniejsze ryzyko na trafienie nie fajnego grzywka :diabloti: A Chrumiś jest piękna i proszę się z niej nie śmiać :loveu::loveu:[/QUOTE] noo to fakt że nie wszystkie są fajne i o ile pp są przeważnie ładnie to w przypadku łysych trafiają się takie mega brzydkie osobniki :diabloti::evil_lol: zwłaszcza kiedy są łyse i mają ciemny kolor skóry :diabloti: a charakter hmm dla mnie to żaden charakter bo one są takie Molindowe :evil_lol: a że M. mam w domu to jakbym miała cuś brać to byłoby to cuś innego ;) ja ją uwielbiam poważnie, lubię brzydkie psy :evil_lol: sama mam brzydkiego w domu :eviltong: one są tak paskudne że aż ładne haha Quote
C&B Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Brzydkie psy są spoko, tylko po prostu nie należy długo na nie patrzeć :diabloti: Tak, nie które łyse grzywy to potwory wręcz :evil_lol: dlatego nigdy łysy! :diabloti: a pp będzie miał jakaś oryginalną fryzurkę :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='C&B']Brzydkie psy są spoko, tylko po prostu nie należy długo na nie patrzeć :diabloti: Tak, nie które łyse grzywy to potwory wręcz :evil_lol: dlatego nigdy łysy! :diabloti: a pp będzie miał jakaś oryginalną fryzurkę :diabloti:[/QUOTE] zbyt długie patrzenie grozi totalnym obrzydzeniem :diabloti: dużo jest potworów, a co mnie dziwi te najbrzydsze mają największe osiągnięcia wystawowe :evil_lol: U grzywaczy jest ten plus że nie ma wzorcowych fryzur jak u innych ras, czyli tniesz jak ci sie podoba ;) Quote
C&B Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 dlatego nauczyłam się, że na Chruma się na paczy i idzie wtedy znieść jego wyjątkową urodę :diabloti: Moje i tak na wystawach szaleć nie będzie :diabloti: po co wystawiać skoro i tak wyglądają brzydkie psy? :diabloti: a kasę można wydać na coś fajnego :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='C&B']dlatego nauczyłam się, że na Chruma się na paczy i idzie wtedy znieść jego wyjątkową urodę :diabloti: Moje i tak na wystawach szaleć nie będzie :diabloti: po co wystawiać skoro i tak wyglądają brzydkie psy? :diabloti: a kasę można wydać na coś fajnego :evil_lol:[/QUOTE] Ja czasami sobie tak myślę że fajnie by było jeździć na wystawy, ale zaraz zdaje sobie sprawę że i tak bym nie jeździła bo by mi się przecież nie chciało :evil_lol: na coś fajnego? w sensie 50 obrożę, 4 konga i 23 szarpak :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Fajny kolor lakieru :D A ja wiem, a ja znam hodowlę xD i akurat tylko łysy rodzic mi się podoba :P Quote
Recommended Posts