Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]eh to ino całowanie w książce robili jescze co innego OKROPNIEJSZEGO:evil_lol:
sądza, że klan to dobry pomysł:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

poczekaj na resztę odcinków, pewnie się bzykną :evil_lol: z tym że to akurat mi nie przeszkadza bo Eric rucha wsio co się da :diabloti: pamiętasz jak ładnie "bawił się" z Yvetta :diabloti:
[B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Missy+Doty-230740"] [/URL] [/B]

Mam nową serialową miłość - Alcide'a :loveu:
[B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Joe+Manganiello-45639"] [/URL] [/B]

[quote name='Unbelievable']Że tak się wtrącę, nie slogan tylko slang, slogan to co innego :diabloti: a i ja gwary śląskiej nienawidzę, mój TZ to ślązak i nie pozwalam mu tak do mnie gadać. To jest forum ogólnopolskie, i nie wszyscy są w stanie zrozumieć to co piszesz Tepes, mi większości twoich postów nawet czytać się nie chce. Zważ na to że nie jesteś tu sama i nie wszyscy są ze śląska.[/QUOTE]

wiem co to jest slogan, slang, gwara itp., bywa że jak szybko chcę coś napisać to się gdzieś walnę, zdarza się tak jak literówki

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=blue]no slogan to może być reklamowy np mój błąd;)
no to już nie moja wina, ze nienawidzisz gwary, i zaś bez przesady nie pisza tak że nie idzie tego WCALE zrozumieć jakbych Ci tu zarzuciła czymś
czysto śląskim to byś dopiero wtedy nie wiedziała;) to nikt Ci nie każe ich czytać
jest mi tak dużo łatwi bo urodziłach sie na śląsku i od zawsze tak godom i owszem zdaja se z tego sprawa, że dużo osób na forum nie jest ze śląska,
tak samo jak w życiu prywatnym i tyż godom i jakoś nikt zaś tak nie płacze, ze NIC nie rozumi

[/COLOR][quote name='NightQueen']poczekaj na resztę odcinków, pewnie się bzykną :evil_lol: z tym że to akurat mi nie przeszkadza bo Eric rucha wsio co się da :diabloti: pamiętasz jak ładnie "bawił się" z Yvetta :diabloti:
[B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Missy+Doty-230740"] [/URL] [/B]

Mam nową serialową miłość - Alcide'a :loveu:
[B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Joe+Manganiello-45639"] [/URL] [/B]

[/QUOTE]
[COLOR=blue]to chyba nie byda mogła tego oglądać:evil_lol:
no ja ale to było zupełnie inne jak był sobą a jak to TEROZ bydzie wyglądało o nie:evil_lol:

ee za Alcidem jakoś nie przepadom[/COLOR]

Posted

[quote name='NightQueen']

wiem co to jest slogan, slang, gwara itp., bywa że jak szybko chcę coś napisać to się gdzieś walnę, zdarza się tak jak literówki[/QUOTE]
tak samo jak te niewychodzone :evil_lol:
[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no slogan to może być reklamowy np mój błąd;)
no to już nie moja wina, ze nienawidzisz gwary, i zaś bez przesady nie pisza tak że nie idzie tego WCALE zrozumieć jakbych Ci tu zarzuciła czymś
czysto śląskim to byś dopiero wtedy nie wiedziała;) to nikt Ci nie każe ich czytać
jest mi tak dużo łatwi bo urodziłach sie na śląsku i od zawsze tak godom i owszem zdaja se z tego sprawa, że dużo osób na forum nie jest ze śląska,
tak samo jak w życiu prywatnym i tyż godom i jakoś nikt zaś tak nie płacze, ze NIC nie rozumi

[/COLOR][/QUOTE]

ależ ja rozumiem wszystko co piszesz, musiałam do tego przywyknąć, czysto śląską gwarę też znam i potrafię w większości zrozumieć o co chodzi, tudzież się domyślać :diabloti: ale jakoś nikt inny nie ma problemów z przestawieniem się na zwykły polski język, ty też wcześniej pisałaś normalnie i co, nagle zapomniałaś? ;) mi się to po prostu źle czyta i tyle, dlatego też nie czytam

Posted

[quote name='Unbelievable']tak samo jak te niewychodzone :evil_lol:

ależ ja rozumiem wszystko co piszesz, musiałam do tego przywyknąć, czysto śląską gwarę też znam i potrafię w większości zrozumieć o co chodzi, tudzież się domyślać :diabloti: ale jakoś nikt inny nie ma problemów z przestawieniem się na zwykły polski język, ty też wcześniej pisałaś normalnie i co, nagle zapomniałaś? ;) mi się to po prostu źle czyta i tyle, dlatego też nie czytam[/QUOTE]
[COLOR=blue]na początku pisałach normalnie bo nie wiedziałach czy ludziom takie coś odpowiado w końcu zaczełach pisać po śląsku i tyz jest dobrze to czemu mom pisać
po polsku jak po "mojemu" jest mi dużo lepi i wygodni;) i w gruncie rzeczy jak przeszłach na ślaśki to przedtem było pytanioe czy to NIE PRZESZKADZO nie usłyszałach sprzeciwu
no i godom;)[/COLOR]

Posted

[quote name='NightQueen']:mad::mad: łądnie to się tak wpychać przed kolejkę :evil_lol:[/QUOTE]
I tak tu powiedzieć coś tajnego:evil_lol: Zaraz jakiegoś bana dostane i dopiero będzie.. : (

Po Polsku czy po śląsku, ważne, że sie rozumie.. Gorzej by było jak by tu ktoś pisał w jakimś innym języku, haha:D Wtedy to by był większy problem:lol::p

Patrycja i jak tam idą testy? :cool3:
Ja tam wewnętrznym za bardzo sie nie przejmowałam, i zrobiłam 2 byki:evil_lol:
Ale do teoretycznego było gorzej, mało co i dowód bym złamała:lol: A 0 błędów, i czym to sie było tak przejmować potem sobie myślałam..:p

Posted

[quote name='Unbelievable']tak samo jak te niewychodzone :evil_lol:
[/QUOTE]

dokładnie :evil_lol:

[quote name='DomixX']I tak tu powiedzieć coś tajnego:evil_lol: Zaraz jakiegoś bana dostane i dopiero będzie.. : (

Po Polsku czy po śląsku, ważne, że sie rozumie.. Gorzej by było jak by tu ktoś pisał w jakimś innym języku, haha:D Wtedy to by był większy problem:lol::p

Patrycja i jak tam idą testy? :cool3:
Ja tam wewnętrznym za bardzo sie nie przejmowałam, i zrobiłam 2 byki:evil_lol:
Ale do teoretycznego było gorzej, mało co i dowód bym złamała:lol: A 0 błędów, i czym to sie było tak przejmować potem sobie myślałam..:p[/QUOTE]

zaraz cię podkabluje :diabloti:
A spoko nawet, w sumie nie uczę się ich bo mi się chce :evil_lol: wolę seriale oglądnąć seriale :eviltong: ale robię je na logikę i idzie mi nie źle, więc zdaje egzamin z płyty :p także myślę że jutro się wybiorę na wewnętrzny. Ja ogólnie jestem człowiekiem ktory się nie przejmuje praktycznie niczym, więc i ten egzamin mam w nosie :evil_lol:
Teoria w sumie to nic takiego, niby gorsza jazda, chociaż tego się też nie boje jakoś specjalnie :p

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]
[/COLOR][COLOR=blue]to chyba nie byda mogła tego oglądać:evil_lol:
no ja ale to było zupełnie inne jak był sobą a jak to TEROZ bydzie wyglądało o nie:evil_lol:

ee za Alcidem jakoś nie przepadom[/COLOR][/QUOTE]

hahah :evil_lol: to przerzućmy się razem na klan :eviltong:
A no fakt, kiedyś to robił dla zabawy, a nie miłości, i tą pierwszą opcję zdecydowanie wolałam bardziej :diabloti:

Alcide fajny :loveu: ale cóż mogę powiedzieć - kręcą mnie wilczki :diabloti::evil_lol:

[CENTER]Babcia mówi do wnuka - Jasiu patrz ! Pająk je biedronkę
- Babciu a co to jest Dronka? :diabloti::evil_lol:
[/CENTER]

[CENTER][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3661/sansre2x.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

hahah :evil_lol: to przerzućmy się razem na klan :eviltong:

Alcide fajny :loveu: ale cóż mogę powiedzieć - kręcą mnie wilczki :diabloti::evil_lol:

[CENTER]Babcia mówi do wnuka - Jasiu patrz ! Pająk je biedronkę
- Babciu a co to jest Dronka? :diabloti::evil_lol:
[/CENTER]

[CENTERhttp://img231.imageshack.us/img231/3661/sansre2x.jpg
[/CENTER][/QUOTE]
[COLOR="blue"]no właśnie i o to chodzi! Eryczek i zabawianie sie w celu ukozania uczuć to jest straaaaszne:evil_lol:
mówisz, że wilczki Cie kręcom czy jo sie mom obawiać czegoś?:diabloti:
haha świetne to z biedronką:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no właśnie i o to chodzi! Eryczek i zabawianie sie w celu ukozania uczuć to jest straaaaszne:evil_lol:
mówisz, że wilczki Cie kręcom czy jo sie mom obawiać czegoś?:diabloti:
haha świetne to z biedronką:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

na zła jestem na niego, taka ciota jest i tyle :shake: mam nadzieje że mi z Demona z Pamiętników takiego trampka nie zrobią bo wtedy nic tylko się pociąć :evil_lol:

ooo spokojnie zoofilką nie zostanę :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]mi sie Pamiętniki nie podobają wcale a Iana nie trawia z Lostu
uf to dobrze:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

ami tak, choć są przesłodzone, ale już do tego przywykłam, a Iana uwielbiam :loveu: zawsze się ma w serialu postać męską nr. 1 i on to jest taki nr 1 w Pamiętnikach :evil_lol:

Pogoda mnie dobija :shake: M. ma radochę bo może się w kałużach kąpać, ja mam już nieco mniejszą radochę jak mam ją ciągle myć, po każdym spacerze

[CENTER]Jakieś stare zdjęcia, żeby mi nie zarzucono ze tu się tylko gada :p

[IMG]http://img546.imageshack.us/img546/2658/dsc0963i.jpg[/IMG]

[IMG]http://img838.imageshack.us/img838/7961/dsc0970q.jpg[/IMG]

[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/6871/dsc0984nc.jpg[/IMG]

[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/1139/dsc0989h.jpg[/IMG]

[/CENTER]

Posted

[quote name='DomixX']Co tu taka c i s z a ? :-o Nieprawdopodobne..
[URL]http://img97.imageshack.us/img97/1139/dsc0989h.jpg[/URL] :loveu: Kochana
Daj też myszaste :p[/QUOTE]

Uczczone zostało ciszą moje zdawanie egzaminu wewnętrznego :diabloti::evil_lol:

Nie mam nowych zdjęć ogonów, kusi żeby zrobić jakieś ale nie chce mi się :eviltong:

Posted

Już po czy jeszcze przed? Pisz jak Ci poszło.

O i zdjęcia myszatych chcemy, duużo :) Wszystkich, a w szczególności 'moich', tej nowej łaciatej( jak jej było?) i Afery xd I muszę Ci się przyznać że zapomniałam jak się nazywała odmiana łaciata, pamiętam tylko że taka jak była Zafira to był carpet bodajże.

Posted

[quote name='Avaloth']Już po czy jeszcze przed? Pisz jak Ci poszło.

O i zdjęcia myszatych chcemy, duużo :) Wszystkich, a w szczególności 'moich', tej nowej łaciatej( jak jej było?) i Afery xd I muszę Ci się przyznać że zapomniałam jak się nazywała odmiana łaciata, pamiętam tylko że taka jak była Zafira to był carpet bodajże.[/QUOTE]

Po :diabloti:
Jak było? śmiesznie :evil_lol:
Podeszłam do komputera, wypełniłam test, zdałam, oczywiście jestem niecierpliwa więc stwierdziłam że sama wyłączę program :stupid: i ... zawiesiłam komputer :siara: Jak? nie wiem, bo na nim nic się nie dało zrobić tylko odpowiadać na pytania. Pani sekretarka powiedziała że pierwszy raz się jej zdarzyło by ktoś zawiesił komputer :diabloti::diabloti: ale miła była, nie zbeształa mnie ;) ale za to musiałam rozwiązać jeszcze raz test i dałam ponownie :evil_lol: także we wtorek mam pierwszą (w tej szkole :eviltong:) jazdę ;)

Zorina i jest ona lhsa cinnamon tan banded ;)
i w życiu nie miałam żadnego dywanu wśród mysz :diabloti::diabloti: (carpet) :roflt: Zafira była long hair champagne [B]capped :eviltong:[/B]

Posted

[quote name='NightQueen']Po :diabloti:
Jak było? śmiesznie :evil_lol:
Podeszłam do komputera, wypełniłam test, zdałam, oczywiście jestem niecierpliwa więc stwierdziłam że sama wyłączę program :stupid: i ... zawiesiłam komputer :siara: Jak? nie wiem, bo na nim nic się nie dało zrobić tylko odpowiadać na pytania. Pani sekretarka powiedziała że pierwszy raz się jej zdarzyło by ktoś zawiesił komputer :diabloti::diabloti: ale miła była, nie zbeształa mnie ;) ale za to musiałam rozwiązać jeszcze raz test i dałam ponownie :evil_lol: także we wtorek mam pierwszą (w tej szkole :eviltong:) jazdę ;)

Zorina i jest ona lhsa cinnamon tan banded ;)
i w życiu nie miałam żadnego dywanu wśród mysz :diabloti::diabloti: (carpet) :roflt: Zafira była long hair champagne [B]capped :eviltong:[/B][/QUOTE]
Gratuluję :evil_lol: A to Ty tak masz, ja zdaję teorie w trakcie albo po jazdach dopiero. Więc jeszcze nie zdawałam.
Hłahła, jestem geniuszem :D a właśnie sobie kojarzyłam, że jakoś jak dywan :roflt: Prawie trafiłam no :evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']Gratuluję :evil_lol: A to Ty tak masz, ja zdaję teorie w trakcie albo po jazdach dopiero. Więc jeszcze nie zdawałam.
Hłahła, jestem geniuszem :D a właśnie sobie kojarzyłam, że jakoś jak dywan :roflt: Prawie trafiłam no :evil_lol:[/QUOTE]

dzięki :evil_lol:
Wiesz co to był egzamin wewnętrzny czyli w ośrodku, zdaje się go przed jazdami, nie zdasz - nie jeździsz. Normalną teorię też będę zdawać niestety :p

Ty weź się za hodowle myszy, może jakieś nowe odmiany wyselekcjonujesz :diabloti::evil_lol:

[quote name='Maalwi']Dzień dobry!
Molly jest super, jaka to rasa?[/QUOTE]

Witamy, Witamy
kundel bury ;) po mamie shih tzu i tacie nn :p

Posted

kundel bury ;) po mamie shih tzu i tacie nn :p[/QUOTE]
a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol:
przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti:

Posted

[quote name='gops']a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol:
przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti:[/QUOTE]

nadzieja matką głupich :evil_lol:

co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong:

Tak niestety jest wysterylizowana :placz:

Posted

[quote name='NightQueen']nadzieja matką głupich :evil_lol:

co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong:

Tak niestety jest wysterylizowana :placz:[/QUOTE]

Przeszczep macicy jej zrób i stwórz nową rasę;)
Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę.

Posted

[quote name='gops']a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol:
przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti:[/QUOTE]
Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol:
Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki..

Posted

[quote name='Kasi i Lena'][B]Przeszczep macicy[/B] jej zrób i stwórz nową rasę;)
Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę.[/QUOTE]

:crazyeye: toś wymyśliła :evil_lol: pytanie tylko kto oferowałby się na dawcę? :diabloti:
dokładnie z westa ma tylko fryzurę ;) jak była długowłosa (patrz początki galerii) to bardziej przypominała, nie zmienia to faktu że jest i tak i tak brzydka :diabloti: ale i tak bez niej żyć nie mogę :loveu:

[quote name='Avaloth']Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol:
Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki..[/QUOTE]

mój plan się nie powiódł :evil_lol:
Ja też sobie nie mogę tego wybaczyć, ale logicznie myśląc to czym miałabym ją kryć? :diabloti: westem? yorkiem? i tak szczeniaki by nie były takie jak ona, aczkolwiek po szczeniakach długo nie widać co z nich wyrośnie więc mogłabym kit wciskać potencjalnym nabywcą :evil_lol:

M. miała kleszcza i to w takim niewygodnym miejscu pod pachą że nie mogłam go wyciągnąć, a był już spory, byłyśmy u wetki po ratunek :p

Posted

To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti:
Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti:
Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol:[/QUOTE]

to jest myśl :cool3: może bym nową rasę wynalazła :diabloti: