NightQueen Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]eh to ino całowanie w książce robili jescze co innego OKROPNIEJSZEGO:evil_lol: sądza, że klan to dobry pomysł:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] poczekaj na resztę odcinków, pewnie się bzykną :evil_lol: z tym że to akurat mi nie przeszkadza bo Eric rucha wsio co się da :diabloti: pamiętasz jak ładnie "bawił się" z Yvetta :diabloti: [B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Missy+Doty-230740"] [/URL] [/B] Mam nową serialową miłość - Alcide'a :loveu: [B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Joe+Manganiello-45639"] [/URL] [/B] [quote name='Unbelievable']Że tak się wtrącę, nie slogan tylko slang, slogan to co innego :diabloti: a i ja gwary śląskiej nienawidzę, mój TZ to ślązak i nie pozwalam mu tak do mnie gadać. To jest forum ogólnopolskie, i nie wszyscy są w stanie zrozumieć to co piszesz Tepes, mi większości twoich postów nawet czytać się nie chce. Zważ na to że nie jesteś tu sama i nie wszyscy są ze śląska.[/QUOTE] wiem co to jest slogan, slang, gwara itp., bywa że jak szybko chcę coś napisać to się gdzieś walnę, zdarza się tak jak literówki Quote
Tepes Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [COLOR=blue]no slogan to może być reklamowy np mój błąd;) no to już nie moja wina, ze nienawidzisz gwary, i zaś bez przesady nie pisza tak że nie idzie tego WCALE zrozumieć jakbych Ci tu zarzuciła czymś czysto śląskim to byś dopiero wtedy nie wiedziała;) to nikt Ci nie każe ich czytać jest mi tak dużo łatwi bo urodziłach sie na śląsku i od zawsze tak godom i owszem zdaja se z tego sprawa, że dużo osób na forum nie jest ze śląska, tak samo jak w życiu prywatnym i tyż godom i jakoś nikt zaś tak nie płacze, ze NIC nie rozumi [/COLOR][quote name='NightQueen']poczekaj na resztę odcinków, pewnie się bzykną :evil_lol: z tym że to akurat mi nie przeszkadza bo Eric rucha wsio co się da :diabloti: pamiętasz jak ładnie "bawił się" z Yvetta :diabloti: [B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Missy+Doty-230740"] [/URL] [/B] Mam nową serialową miłość - Alcide'a :loveu: [B][URL="http://www.filmweb.pl/person/Joe+Manganiello-45639"] [/URL] [/B] [/QUOTE] [COLOR=blue]to chyba nie byda mogła tego oglądać:evil_lol: no ja ale to było zupełnie inne jak był sobą a jak to TEROZ bydzie wyglądało o nie:evil_lol: ee za Alcidem jakoś nie przepadom[/COLOR] Quote
Unbelievable Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='NightQueen'] wiem co to jest slogan, slang, gwara itp., bywa że jak szybko chcę coś napisać to się gdzieś walnę, zdarza się tak jak literówki[/QUOTE] tak samo jak te niewychodzone :evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no slogan to może być reklamowy np mój błąd;) no to już nie moja wina, ze nienawidzisz gwary, i zaś bez przesady nie pisza tak że nie idzie tego WCALE zrozumieć jakbych Ci tu zarzuciła czymś czysto śląskim to byś dopiero wtedy nie wiedziała;) to nikt Ci nie każe ich czytać jest mi tak dużo łatwi bo urodziłach sie na śląsku i od zawsze tak godom i owszem zdaja se z tego sprawa, że dużo osób na forum nie jest ze śląska, tak samo jak w życiu prywatnym i tyż godom i jakoś nikt zaś tak nie płacze, ze NIC nie rozumi [/COLOR][/QUOTE] ależ ja rozumiem wszystko co piszesz, musiałam do tego przywyknąć, czysto śląską gwarę też znam i potrafię w większości zrozumieć o co chodzi, tudzież się domyślać :diabloti: ale jakoś nikt inny nie ma problemów z przestawieniem się na zwykły polski język, ty też wcześniej pisałaś normalnie i co, nagle zapomniałaś? ;) mi się to po prostu źle czyta i tyle, dlatego też nie czytam Quote
Tepes Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Unbelievable']tak samo jak te niewychodzone :evil_lol: ależ ja rozumiem wszystko co piszesz, musiałam do tego przywyknąć, czysto śląską gwarę też znam i potrafię w większości zrozumieć o co chodzi, tudzież się domyślać :diabloti: ale jakoś nikt inny nie ma problemów z przestawieniem się na zwykły polski język, ty też wcześniej pisałaś normalnie i co, nagle zapomniałaś? ;) mi się to po prostu źle czyta i tyle, dlatego też nie czytam[/QUOTE] [COLOR=blue]na początku pisałach normalnie bo nie wiedziałach czy ludziom takie coś odpowiado w końcu zaczełach pisać po śląsku i tyz jest dobrze to czemu mom pisać po polsku jak po "mojemu" jest mi dużo lepi i wygodni;) i w gruncie rzeczy jak przeszłach na ślaśki to przedtem było pytanioe czy to NIE PRZESZKADZO nie usłyszałach sprzeciwu no i godom;)[/COLOR] Quote
DomixX Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='NightQueen']:mad::mad: łądnie to się tak wpychać przed kolejkę :evil_lol:[/QUOTE] I tak tu powiedzieć coś tajnego:evil_lol: Zaraz jakiegoś bana dostane i dopiero będzie.. : ( Po Polsku czy po śląsku, ważne, że sie rozumie.. Gorzej by było jak by tu ktoś pisał w jakimś innym języku, haha:D Wtedy to by był większy problem:lol::p Patrycja i jak tam idą testy? :cool3: Ja tam wewnętrznym za bardzo sie nie przejmowałam, i zrobiłam 2 byki:evil_lol: Ale do teoretycznego było gorzej, mało co i dowód bym złamała:lol: A 0 błędów, i czym to sie było tak przejmować potem sobie myślałam..:p Quote
NightQueen Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Unbelievable']tak samo jak te niewychodzone :evil_lol: [/QUOTE] dokładnie :evil_lol: [quote name='DomixX']I tak tu powiedzieć coś tajnego:evil_lol: Zaraz jakiegoś bana dostane i dopiero będzie.. : ( Po Polsku czy po śląsku, ważne, że sie rozumie.. Gorzej by było jak by tu ktoś pisał w jakimś innym języku, haha:D Wtedy to by był większy problem:lol::p Patrycja i jak tam idą testy? :cool3: Ja tam wewnętrznym za bardzo sie nie przejmowałam, i zrobiłam 2 byki:evil_lol: Ale do teoretycznego było gorzej, mało co i dowód bym złamała:lol: A 0 błędów, i czym to sie było tak przejmować potem sobie myślałam..:p[/QUOTE] zaraz cię podkabluje :diabloti: A spoko nawet, w sumie nie uczę się ich bo mi się chce :evil_lol: wolę seriale oglądnąć seriale :eviltong: ale robię je na logikę i idzie mi nie źle, więc zdaje egzamin z płyty :p także myślę że jutro się wybiorę na wewnętrzny. Ja ogólnie jestem człowiekiem ktory się nie przejmuje praktycznie niczym, więc i ten egzamin mam w nosie :evil_lol: Teoria w sumie to nic takiego, niby gorsza jazda, chociaż tego się też nie boje jakoś specjalnie :p [quote name='Tepes'][COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=blue]to chyba nie byda mogła tego oglądać:evil_lol: no ja ale to było zupełnie inne jak był sobą a jak to TEROZ bydzie wyglądało o nie:evil_lol: ee za Alcidem jakoś nie przepadom[/COLOR][/QUOTE] hahah :evil_lol: to przerzućmy się razem na klan :eviltong: A no fakt, kiedyś to robił dla zabawy, a nie miłości, i tą pierwszą opcję zdecydowanie wolałam bardziej :diabloti: Alcide fajny :loveu: ale cóż mogę powiedzieć - kręcą mnie wilczki :diabloti::evil_lol: [CENTER]Babcia mówi do wnuka - Jasiu patrz ! Pająk je biedronkę - Babciu a co to jest Dronka? :diabloti::evil_lol: [/CENTER] [CENTER][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3661/sansre2x.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Tepes Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='NightQueen'] hahah :evil_lol: to przerzućmy się razem na klan :eviltong: Alcide fajny :loveu: ale cóż mogę powiedzieć - kręcą mnie wilczki :diabloti::evil_lol: [CENTER]Babcia mówi do wnuka - Jasiu patrz ! Pająk je biedronkę - Babciu a co to jest Dronka? :diabloti::evil_lol: [/CENTER] [CENTERhttp://img231.imageshack.us/img231/3661/sansre2x.jpg [/CENTER][/QUOTE] [COLOR="blue"]no właśnie i o to chodzi! Eryczek i zabawianie sie w celu ukozania uczuć to jest straaaaszne:evil_lol: mówisz, że wilczki Cie kręcom czy jo sie mom obawiać czegoś?:diabloti: haha świetne to z biedronką:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no właśnie i o to chodzi! Eryczek i zabawianie sie w celu ukozania uczuć to jest straaaaszne:evil_lol: mówisz, że wilczki Cie kręcom czy jo sie mom obawiać czegoś?:diabloti: haha świetne to z biedronką:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] na zła jestem na niego, taka ciota jest i tyle :shake: mam nadzieje że mi z Demona z Pamiętników takiego trampka nie zrobią bo wtedy nic tylko się pociąć :evil_lol: ooo spokojnie zoofilką nie zostanę :diabloti::eviltong: Quote
Tepes Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [COLOR="blue"]mi sie Pamiętniki nie podobają wcale a Iana nie trawia z Lostu uf to dobrze:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]mi sie Pamiętniki nie podobają wcale a Iana nie trawia z Lostu uf to dobrze:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ami tak, choć są przesłodzone, ale już do tego przywykłam, a Iana uwielbiam :loveu: zawsze się ma w serialu postać męską nr. 1 i on to jest taki nr 1 w Pamiętnikach :evil_lol: Pogoda mnie dobija :shake: M. ma radochę bo może się w kałużach kąpać, ja mam już nieco mniejszą radochę jak mam ją ciągle myć, po każdym spacerze [CENTER]Jakieś stare zdjęcia, żeby mi nie zarzucono ze tu się tylko gada :p [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/2658/dsc0963i.jpg[/IMG] [IMG]http://img838.imageshack.us/img838/7961/dsc0970q.jpg[/IMG] [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/6871/dsc0984nc.jpg[/IMG] [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/1139/dsc0989h.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
DomixX Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Co tu taka c i s z a ? :-o Nieprawdopodobne.. [url]http://img97.imageshack.us/img97/1139/dsc0989h.jpg[/url] :loveu: Kochana Daj też myszaste :p Quote
NightQueen Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='DomixX']Co tu taka c i s z a ? :-o Nieprawdopodobne.. [URL]http://img97.imageshack.us/img97/1139/dsc0989h.jpg[/URL] :loveu: Kochana Daj też myszaste :p[/QUOTE] Uczczone zostało ciszą moje zdawanie egzaminu wewnętrznego :diabloti::evil_lol: Nie mam nowych zdjęć ogonów, kusi żeby zrobić jakieś ale nie chce mi się :eviltong: Quote
Avaloth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Już po czy jeszcze przed? Pisz jak Ci poszło. O i zdjęcia myszatych chcemy, duużo :) Wszystkich, a w szczególności 'moich', tej nowej łaciatej( jak jej było?) i Afery xd I muszę Ci się przyznać że zapomniałam jak się nazywała odmiana łaciata, pamiętam tylko że taka jak była Zafira to był carpet bodajże. Quote
NightQueen Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Avaloth']Już po czy jeszcze przed? Pisz jak Ci poszło. O i zdjęcia myszatych chcemy, duużo :) Wszystkich, a w szczególności 'moich', tej nowej łaciatej( jak jej było?) i Afery xd I muszę Ci się przyznać że zapomniałam jak się nazywała odmiana łaciata, pamiętam tylko że taka jak była Zafira to był carpet bodajże.[/QUOTE] Po :diabloti: Jak było? śmiesznie :evil_lol: Podeszłam do komputera, wypełniłam test, zdałam, oczywiście jestem niecierpliwa więc stwierdziłam że sama wyłączę program :stupid: i ... zawiesiłam komputer :siara: Jak? nie wiem, bo na nim nic się nie dało zrobić tylko odpowiadać na pytania. Pani sekretarka powiedziała że pierwszy raz się jej zdarzyło by ktoś zawiesił komputer :diabloti::diabloti: ale miła była, nie zbeształa mnie ;) ale za to musiałam rozwiązać jeszcze raz test i dałam ponownie :evil_lol: także we wtorek mam pierwszą (w tej szkole :eviltong:) jazdę ;) Zorina i jest ona lhsa cinnamon tan banded ;) i w życiu nie miałam żadnego dywanu wśród mysz :diabloti::diabloti: (carpet) :roflt: Zafira była long hair champagne [B]capped :eviltong:[/B] Quote
Avaloth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='NightQueen']Po :diabloti: Jak było? śmiesznie :evil_lol: Podeszłam do komputera, wypełniłam test, zdałam, oczywiście jestem niecierpliwa więc stwierdziłam że sama wyłączę program :stupid: i ... zawiesiłam komputer :siara: Jak? nie wiem, bo na nim nic się nie dało zrobić tylko odpowiadać na pytania. Pani sekretarka powiedziała że pierwszy raz się jej zdarzyło by ktoś zawiesił komputer :diabloti::diabloti: ale miła była, nie zbeształa mnie ;) ale za to musiałam rozwiązać jeszcze raz test i dałam ponownie :evil_lol: także we wtorek mam pierwszą (w tej szkole :eviltong:) jazdę ;) Zorina i jest ona lhsa cinnamon tan banded ;) i w życiu nie miałam żadnego dywanu wśród mysz :diabloti::diabloti: (carpet) :roflt: Zafira była long hair champagne [B]capped :eviltong:[/B][/QUOTE] Gratuluję :evil_lol: A to Ty tak masz, ja zdaję teorie w trakcie albo po jazdach dopiero. Więc jeszcze nie zdawałam. Hłahła, jestem geniuszem :D a właśnie sobie kojarzyłam, że jakoś jak dywan :roflt: Prawie trafiłam no :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='Avaloth']Gratuluję :evil_lol: A to Ty tak masz, ja zdaję teorie w trakcie albo po jazdach dopiero. Więc jeszcze nie zdawałam. Hłahła, jestem geniuszem :D a właśnie sobie kojarzyłam, że jakoś jak dywan :roflt: Prawie trafiłam no :evil_lol:[/QUOTE] dzięki :evil_lol: Wiesz co to był egzamin wewnętrzny czyli w ośrodku, zdaje się go przed jazdami, nie zdasz - nie jeździsz. Normalną teorię też będę zdawać niestety :p Ty weź się za hodowle myszy, może jakieś nowe odmiany wyselekcjonujesz :diabloti::evil_lol: [quote name='Maalwi']Dzień dobry! Molly jest super, jaka to rasa?[/QUOTE] Witamy, Witamy kundel bury ;) po mamie shih tzu i tacie nn :p Quote
gops Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='NightQueen'] kundel bury ;) po mamie shih tzu i tacie nn :p[/QUOTE] a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol: przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='gops']a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol: przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti:[/QUOTE] nadzieja matką głupich :evil_lol: co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong: Tak niestety jest wysterylizowana :placz: Quote
Kasi i Lena Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='NightQueen']nadzieja matką głupich :evil_lol: co poradzę że M. nie wygląda jak kundel ;)może zacznę ją zapuszczać i nie będę golić to wtedy będzie wyglądać gorzej :eviltong: Tak niestety jest wysterylizowana :placz:[/QUOTE] Przeszczep macicy jej zrób i stwórz nową rasę;) Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę. Quote
Avaloth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='gops']a miałaś nadzieję że jak przeniesiesz galerie do kundelków to nie będzie pytań :evil_lol: przecież widać że to jakaś rasa :eviltong: Moli wysterylizowana? zobacz jak mogłabyś zarobić na nowej rasie shitzwest :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol: Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki.. Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='Kasi i Lena'][B]Przeszczep macicy[/B] jej zrób i stwórz nową rasę;) Moli zupełnie kundla nie przypomina. Ja w niej widzę trochę westa ale to pewnie przez fryzurkę.[/QUOTE] :crazyeye: toś wymyśliła :evil_lol: pytanie tylko kto oferowałby się na dawcę? :diabloti: dokładnie z westa ma tylko fryzurę ;) jak była długowłosa (patrz początki galerii) to bardziej przypominała, nie zmienia to faktu że jest i tak i tak brzydka :diabloti: ale i tak bez niej żyć nie mogę :loveu: [quote name='Avaloth']Dokładnie to chciałam powiedzieć :evil_lol: Swoją drogą Patrycjo, ja Ci nigdy nie wybaczę tego że ciachnęłaś Moli, taką szansę na biznes zmarnować :placz: Już widzę te latające, obronne słit shitzowate sceniacki..[/QUOTE] mój plan się nie powiódł :evil_lol: Ja też sobie nie mogę tego wybaczyć, ale logicznie myśląc to czym miałabym ją kryć? :diabloti: westem? yorkiem? i tak szczeniaki by nie były takie jak ona, aczkolwiek po szczeniakach długo nie widać co z nich wyrośnie więc mogłabym kit wciskać potencjalnym nabywcą :evil_lol: M. miała kleszcza i to w takim niewygodnym miejscu pod pachą że nie mogłam go wyciągnąć, a był już spory, byłyśmy u wetki po ratunek :p Quote
Sweet Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti: Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='Sweet']To wtedy byś ją kryła na zmianę yorkiem, westem i shihtzu(nie wiem jak to się pisze :P ) i zobaczyłabyś z czego ładniejsze szczeniaczki :diabloti: Pati popełniłaś najgorszy błąd w życiu :evil_lol:[/QUOTE] to jest myśl :cool3: może bym nową rasę wynalazła :diabloti: Quote
dog193 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Najpierw musiałabyś skrzyżować yorka i shih tzu, wybrać z miotu najładniejszego pieska i nim pokryć Moli :D Quote
Recommended Posts