Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']mi się nie spodobał No tak - tylko Ada beczy po zobaczeniu plotkary :diabloti::evil_lol: [/QUOTE] No trudno:P ale jest fajny:P nie znasz się:eviltong: No bo to było takie romantyczne i takie smutne :-(:eviltong: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Sweet'] No bo to było takie romantyczne i takie smutne :-(:eviltong:[/QUOTE] ale żeby ryczeć ? :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']ale żeby ryczeć ? :evil_lol:[/QUOTE] No tak :P ja zawsze w takich momentach rycze:evil_lol: bo mi było żal Chucka i Blair :P [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Całkiem możliwe:evil_lol: co prawda nie jest to stwierdzone oficjalnie ale kto wie:diabloti: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Lucky.']łał. dużo zdjęć. lubię to. :P[/QUOTE] aż za dużo zaczynam się siebie bać :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [URL]http://imageshack.us/m/638/2407/dsc0056jq.jpg[/URL] jaka mina urocza [URL="http://imageshack.us/m/638/2407/dsc0056jq.jpg"]:loveu:[/URL] Aduś, jak już wyjdę za milionera (najlepiej Iana:loveu:) to Ci zafunduję leczenie:diabloti::loveu: Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti: [quote name='NightQueen']dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] haha:P nie oglądam Pierwszej Miłości więc mi to nie grozi:P [quote name='Tepes'][COLOR=blue]o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] haha;D już za późno na ratunek:evil_lol: [quote name='NightQueen']jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem kiedy:P chyba za milion lat:diabloti: [quote name='Avaloth'] Aduś, jak już wyjdę za milionera (najlepiej Iana:loveu:) to Ci zafunduję leczenie:diabloti::loveu:[/QUOTE] Wiedziałam, że chociaż na kogoś mogę liczyć:loveu: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Sweet']Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti: [/QUOTE] [COLOR=blue]no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol: to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D[/COLOR] Quote
Unbelievable Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='NightQueen']ale ona głupia pipa stała i milczała :diabloti: ja wywróżyłam w kartach ich wspólną przyszłość :evil_lol: ale i tak mnie zdenerwowali[/QUOTE] no skoro czak jej nie chciał to co miała powiedzieć? :evil_lol: e tam, przynajmniej jest ciekawie :diabloti: Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol: to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D[/COLOR][/QUOTE] No w sumie tak:D Dobra zapamiętam :diabloti: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]ale jak prze ze mie pogorszy sie Twój stan to już bardzo mi przykro:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ale jak prze ze mie pogorszy sie Twój stan to już bardzo mi przykro:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Ada ja bym do niej nie szła, ona Ci tu grozi w podtekście :evil_lol: chyba jednak zacznę od tej Plotkary xd albo wiem, co ma mniej odcinków ? Quote
Sweet Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ale jak prze ze mie pogorszy sie Twój stan to już bardzo mi przykro:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Haha:P chyba twój się pogorszy przeze mnie:evil_lol: Będę twoim najgorszym przypadkiem:diabloti: [quote name='Avaloth']Ada ja bym do niej nie szła, ona Ci tu grozi w podtekście :evil_lol: chyba jednak zacznę od tej Plotkary xd albo wiem, co ma mniej odcinków ?[/QUOTE] Chyba muszę to jeszcze przemyśleć:P ale mam 5 lat:P A z czego wybierasz? plotkara ma dużo:P Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Avaloth']Ada ja bym do niej nie szła, ona Ci tu grozi w podtekście :evil_lol: [/QUOTE] [COLOR=blue] oj tam oj tam:diabloti:[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Boskie te jej wyglupy z pilka :loveu: Co do kurczakow to u nas bylo tak samo - Figowa pozbawiala ich pior ale tylko na naszym terenie :diabloti: A jak sasiad mi warczal ze pies mu goni kury to mu powiedzialam ze ok, nie bede psem szczuc jesli bedzie codziennie chodzil i zbieral kurze koopy na naszym ogrodzie :diabloti: Odczepil sie :evil_lol: Quote
Kashdog Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zdjęcia Molly z piłką- super! Sama radość:diabloti: A co do seriali to ja się chyba znowu za TVD wezmę od początku :loveu: Brak mi kilku twarzy :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Unbelievable']no skoro czak jej nie chciał to co miała powiedzieć? :evil_lol: e tam, przynajmniej jest ciekawie :diabloti:[/QUOTE] zawsze tyle gada a teraz jej pomysłu brakło? toż to Blair jest ;) no tak, ale podirytowało mnie to nieco :evil_lol: [SIZE=1]nie ma to jak żyć serialami :diabloti: Tż jest po prostu w 7 niebie jak zaczynam oglądać, bo nigdy na jednym odcinku się nie kończy, zawsze leci całodniowa seria :evil_lol: [/SIZE] [quote name='Avaloth'] chyba jednak zacznę od tej Plotkary xd albo wiem, co ma mniej odcinków ?[/QUOTE] zapomniałam zrecenzować jeszcze jeden serial, otóż oglądam jeszcze :diabloti: Życie na fali - the o.c :loveu::loveu: też młodzi, też szkoła, romanse, kłótnie, intrygi :loveu: niestety ma tylko 4 sezony :placz: [quote name=':: FiGa ::']Boskie te jej wyglupy z pilka :loveu: Co do kurczakow to u nas bylo tak samo - Figowa pozbawiala ich pior ale tylko na naszym terenie :diabloti: A jak sasiad mi warczal ze pies mu goni kury to mu powiedzialam ze ok, nie bede psem szczuc jesli bedzie codziennie chodzil i zbieral kurze koopy na naszym ogrodzie :diabloti: Odczepil sie :evil_lol:[/QUOTE] hehe :evil_lol::evil_lol: jak nasi sąsiedzi będą się czepiać to też im złożę taką propozycję, ale dodam do tego odkupowanie trawy, bo już 3 razy była sadzona w pewnych miejscach, ale kury wyżarły nasiona :angryy: [quote name='Kashdog']Zdjęcia Molly z piłką- super! Sama radość:diabloti: A co do seriali to ja się chyba znowu za TVD wezmę od początku :loveu: Brak mi kilku twarzy :diabloti:[/QUOTE] ja na szczęście mam jeszcze inne seriale w zastępstwie do oglądania :loveu: no i za niedługo startuje Czysta krew, a po za tym wychodzi w kinach dużo fajnych nowości :loveu: także mam co robić Quote
Avaloth Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [LIST] [*]jakaś kropka się zrobiła i nie chce się usunąc xd [*][QUOTE]zapomniałam zrecenzować jeszcze jeden serial, otóż oglądam jeszcze :diabloti: Życie na fali - the o.c :loveu::loveu: też młodzi, też szkoła, romanse, kłótnie, intrygi :loveu: niestety ma tylko 4 sezony :placz:[/QUOTE] haha pozdro :evil_lol: tóż to swego czasu nie leciało codziennie rano w wakacje ? chyba nie pomyliłam tytułów ? [/LIST] Quote
NightQueen Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Avaloth'] [LIST] [*]jakaś kropka się zrobiła i nie chce się usunąc xd [*] haha pozdro :evil_lol: tóż to swego czasu nie leciało codziennie rano w wakacje ? chyba nie pomyliłam tytułów ? [/LIST] [/QUOTE] leciało, leciało ale serial bardzo lubię i polecam :loveu: idę dziś do cyrku :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts