Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']mi się nie spodobał

No tak - tylko Ada beczy po zobaczeniu plotkary :diabloti::evil_lol:
[/QUOTE]

No trudno:P ale jest fajny:P nie znasz się:eviltong:

No bo to było takie romantyczne i takie smutne :-(:eviltong:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']ale żeby ryczeć ? :evil_lol:[/QUOTE]

No tak :P ja zawsze w takich momentach rycze:evil_lol: bo mi było żal Chucka i Blair :P

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

Całkiem możliwe:evil_lol: co prawda nie jest to stwierdzone oficjalnie ale kto wie:diabloti:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]Ada jest niestabilno emocjonalnie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue]powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]powiem Ci jak skończa studia psychologiczne:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti:

Posted

[URL]http://imageshack.us/m/638/2407/dsc0056jq.jpg[/URL] jaka mina urocza [URL="http://imageshack.us/m/638/2407/dsc0056jq.jpg"]:loveu:[/URL]

Aduś, jak już wyjdę za milionera (najlepiej Iana:loveu:) to Ci zafunduję leczenie:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='NightQueen']destabilizację emocjonalną można już chyba przypisać do jakiejś choroby co? :diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti:

[quote name='NightQueen']dobra, dla dobra Ady wszystko :diabloti: oby jej się ta destabilizacja nie pogorszyła, bo zacznie opłakiwać problemy emocjonalne Marysi z Pierwszej Miłości :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

haha:P nie oglądam Pierwszej Miłości więc mi to nie grozi:P

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]o matko to, to juz bydzie koniec świata i NIC ani NIKT nie do rady ja uratować:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

haha;D już za późno na ratunek:evil_lol:

[quote name='NightQueen']jest szansa że medycyna się rozwinie i wynajdą na to lek :diabloti:[/QUOTE]

Nie wiem kiedy:P chyba za milion lat:diabloti:

[quote name='Avaloth']
Aduś, jak już wyjdę za milionera (najlepiej Iana:loveu:) to Ci zafunduję leczenie:diabloti::loveu:[/QUOTE]

Wiedziałam, że chociaż na kogoś mogę liczyć:loveu:

Posted

[quote name='Sweet']Pewnie można ale nie wiem do jakiej :evil_lol: Pati trzeba było iść na jakąś medycynę czy coś a nie na to na co poszłaś:diabloti:

[/QUOTE]
[COLOR=blue]no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol:
to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D[/COLOR]

Posted

[quote name='NightQueen']ale ona głupia pipa stała i milczała :diabloti:
ja wywróżyłam w kartach ich wspólną przyszłość :evil_lol: ale i tak mnie zdenerwowali[/QUOTE]

no skoro czak jej nie chciał to co miała powiedzieć? :evil_lol:
e tam, przynajmniej jest ciekawie :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no godom Ci jo ida na psychologia bo to w głowie Ci siedzi:evil_lol:
to za 5 lot czy tam ile sie zgłoś do mie:D[/COLOR][/QUOTE]

No w sumie tak:D
Dobra zapamiętam :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ale jak prze ze mie pogorszy sie Twój stan to już bardzo mi przykro:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
Ada ja bym do niej nie szła, ona Ci tu grozi w podtekście :evil_lol:

chyba jednak zacznę od tej Plotkary xd albo wiem, co ma mniej odcinków ?

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ale jak prze ze mie pogorszy sie Twój stan to już bardzo mi przykro:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

Haha:P chyba twój się pogorszy przeze mnie:evil_lol: Będę twoim najgorszym przypadkiem:diabloti:

[quote name='Avaloth']Ada ja bym do niej nie szła, ona Ci tu grozi w podtekście :evil_lol:

chyba jednak zacznę od tej Plotkary xd albo wiem, co ma mniej odcinków ?[/QUOTE]

Chyba muszę to jeszcze przemyśleć:P ale mam 5 lat:P

A z czego wybierasz? plotkara ma dużo:P

Posted

[quote name='Avaloth']Ada ja bym do niej nie szła, ona Ci tu grozi w podtekście :evil_lol:

[/QUOTE]

[COLOR=blue] oj tam oj tam:diabloti:[/COLOR]

Posted

Boskie te jej wyglupy z pilka :loveu:
Co do kurczakow to u nas bylo tak samo - Figowa pozbawiala ich pior ale tylko na naszym terenie :diabloti:
A jak sasiad mi warczal ze pies mu goni kury to mu powiedzialam ze ok, nie bede psem szczuc jesli bedzie codziennie chodzil i zbieral kurze koopy na naszym ogrodzie :diabloti: Odczepil sie :evil_lol:

Posted

Zdjęcia Molly z piłką- super! Sama radość:diabloti:

A co do seriali to ja się chyba znowu za TVD wezmę od początku :loveu: Brak mi kilku twarzy :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']no skoro czak jej nie chciał to co miała powiedzieć? :evil_lol:
e tam, przynajmniej jest ciekawie :diabloti:[/QUOTE]

zawsze tyle gada a teraz jej pomysłu brakło? toż to Blair jest ;)

no tak, ale podirytowało mnie to nieco :evil_lol:
[SIZE=1]nie ma to jak żyć serialami :diabloti: Tż jest po prostu w 7 niebie jak zaczynam oglądać, bo nigdy na jednym odcinku się nie kończy, zawsze leci całodniowa seria :evil_lol:
[/SIZE]
[quote name='Avaloth']

chyba jednak zacznę od tej Plotkary xd albo wiem, co ma mniej odcinków ?[/QUOTE]

zapomniałam zrecenzować jeszcze jeden serial, otóż oglądam jeszcze :diabloti: Życie na fali - the o.c :loveu::loveu: też młodzi, też szkoła, romanse, kłótnie, intrygi :loveu: niestety ma tylko 4 sezony :placz:

[quote name=':: FiGa ::']Boskie te jej wyglupy z pilka :loveu:
Co do kurczakow to u nas bylo tak samo - Figowa pozbawiala ich pior ale tylko na naszym terenie :diabloti:
A jak sasiad mi warczal ze pies mu goni kury to mu powiedzialam ze ok, nie bede psem szczuc jesli bedzie codziennie chodzil i zbieral kurze koopy na naszym ogrodzie :diabloti: Odczepil sie :evil_lol:[/QUOTE]

hehe :evil_lol::evil_lol: jak nasi sąsiedzi będą się czepiać to też im złożę taką propozycję, ale dodam do tego odkupowanie trawy, bo już 3 razy była sadzona w pewnych miejscach, ale kury wyżarły nasiona :angryy:

[quote name='Kashdog']Zdjęcia Molly z piłką- super! Sama radość:diabloti:

A co do seriali to ja się chyba znowu za TVD wezmę od początku :loveu: Brak mi kilku twarzy :diabloti:[/QUOTE]

ja na szczęście mam jeszcze inne seriale w zastępstwie do oglądania :loveu: no i za niedługo startuje Czysta krew, a po za tym wychodzi w kinach dużo fajnych nowości :loveu: także mam co robić

Posted

[LIST]
[*]jakaś kropka się zrobiła i nie chce się usunąc xd

[*][QUOTE]zapomniałam zrecenzować jeszcze jeden serial, otóż oglądam jeszcze :diabloti: Życie na fali - the o.c :loveu::loveu: też młodzi, też szkoła, romanse, kłótnie, intrygi :loveu: niestety ma tylko 4 sezony :placz:[/QUOTE]
haha pozdro :evil_lol: tóż to swego czasu nie leciało codziennie rano w wakacje ? chyba nie pomyliłam tytułów ?

[/LIST]

Posted

[quote name='Avaloth']
[LIST]
[*]jakaś kropka się zrobiła i nie chce się usunąc xd
[*]
haha pozdro :evil_lol: tóż to swego czasu nie leciało codziennie rano w wakacje ? chyba nie pomyliłam tytułów ?
[/LIST]
[/QUOTE]

leciało, leciało ale serial bardzo lubię i polecam :loveu:

idę dziś do cyrku :diabloti::evil_lol: