Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']no właśnie działa bardzo kiepsko :angryy:

nie, mamy zwykłą na klips, z napisem red dingo :diabloti:[/QUOTE]

ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja [COLOR=Gray][B]POKORY[/B][/COLOR] :shake: )

Posted

ten kot jest świetny!
[URL]http://img293.imageshack.us/img293/6546/dsc1086.jpg[/URL]

aż mi się zachciało swojego:evil_lol: mi się marzy rudzielec:loveu:

Posted

[I][B]Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti:

haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:

ps.widziałam te zdjęcia koni,ta laska ma photobloga....piękne zdjęcia robi i strasznie jej zazdroszczę tych koni.
[/B][/I]

Posted

[quote name='betty_labrador']ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja [COLOR=Gray][B]POKORY[/B][/COLOR] :shake: )[/QUOTE]

w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti:

[quote name='ariss']ten kot jest świetny!
[URL]http://img293.imageshack.us/img293/6546/dsc1086.jpg[/URL]

aż mi się zachciało swojego:evil_lol: mi się marzy rudzielec:loveu:[/QUOTE]

ta kotka :diabloti:
Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką

[quote name='Rinuś'][I][B]Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti:

haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/I][/QUOTE]

taaa totalnie się zlewa z tłem :diabloti:

ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti:

ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong:[/QUOTE]

świat schodzi na nieodfilcowane psy :P

a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? )

Posted

[QUOTE]
a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? ) [/QUOTE]w JPG
tak mam lustrzankę :)

[QUOTE]świat schodzi na nieodfilcowane psy :P[/QUOTE]na szczęście, od odfilcowania mamy Graya :D

[CENTER]
chcecie Gracje, to macie Gracje :diabloti:

[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/269/dsc0614y.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='smallpati']

ta kotka :diabloti:
Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką

[/QUOTE]

Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol:

ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll:

Posted

[quote name='ariss']Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol:

ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll:[/QUOTE]

Generalnie nie lubię jak ktoś myli płeć moich zwierząt, bądź moją choć po loginie nie trudno się domyśleć, ale na potrzeby naszych rozmów mogę przyjąć że Gracja to kot :diabloti::evil_lol:

Zdrowy rozsądek? ja też mam zdrowy rozsądek dlatego zabrałam kotkę do mojej siostry i tam mieszka a nie u mnie, gdyż na dłuższą metę kontakt Moli - inne zwierze futerkowe nie byłoby zbyt rozsądny :evil_lol: a że tam ostatnio nocuje częściej niż w swoim domu to już inna sprawa :diabloti:

[quote name='tonacja']bardzo ładna galeria! ;)[/QUOTE]

dziękuje :p

Posted

no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti:

nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti:

nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti:[/QUOTE]

niech będzie, przyjmuje kompromis :evil_lol:

Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']

Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti:[/QUOTE]

a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti:

wstaw no jakieś fotki:eviltong:

Posted

[quote name='ariss']a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti:

wstaw no jakieś fotki:eviltong:[/QUOTE]

czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu:

no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu:

no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti:[/QUOTE]

ja rozpuszczona Ty leń- tośmy się dobrały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zdjęcia robione wczoraj późno w nocy przy tragicznym świetle, a moja lampa jest słaba, wypadałoby dorobić się nowej :roll: także zdjęcia jakościowo (zresztą jak wszystkie moje) kwiczą :eviltong:

[CENTER]

[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/4249/25111902.png[/IMG]

latający dziobak

[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/3852/89625999.png[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[B]Rinuś [/B]gdzie ty tu widzisz ciastko? :diabloti:[B]

Vitka[/B] no faktycznie długo Cię nie było :mad: ale witamy ponownie :p

[B]ariss [/B]dziobaka kupiłam u siebie w dziadowskim zoologu :evil_lol: fajny dźwięk wydaje[B] :p[/B]

Posted

Nie, były tylko ten jeden rozmiar. Plus taki że fajna guma jest, młoda ma ją rok i nie rozpruła, a ona ogólnie niszczy zabawki.

O tak, koniecznie musisz zrobić pokój zabaw :diabloti:

ja te zabawki polecam [URL]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8829360&gr_id=28081[/URL]