betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (a czy ja coś mówie? :siara: :eviltong: ) ale jak widac dobry programik :> półzaciskową? z napisem DINGO? :evilbat: Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 no właśnie działa bardzo kiepsko :angryy: nie, mamy zwykłą na klips, z napisem red dingo :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='smallpati']no właśnie działa bardzo kiepsko :angryy: nie, mamy zwykłą na klips, z napisem red dingo :diabloti:[/QUOTE] ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja [COLOR=Gray][B]POKORY[/B][/COLOR] :shake: ) Quote
ariss Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ten kot jest świetny! [URL]http://img293.imageshack.us/img293/6546/dsc1086.jpg[/URL] aż mi się zachciało swojego:evil_lol: mi się marzy rudzielec:loveu: Quote
Rinuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [I][B]Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti: haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: ps.widziałam te zdjęcia koni,ta laska ma photobloga....piękne zdjęcia robi i strasznie jej zazdroszczę tych koni. [/B][/I] Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='betty_labrador']ale oni sie chwala swoja firma :P LOGO musi byc widoczne na kilometr :eviltong: ( niestety... nie maja [COLOR=Gray][B]POKORY[/B][/COLOR] :shake: )[/QUOTE] w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti: [quote name='ariss']ten kot jest świetny! [URL]http://img293.imageshack.us/img293/6546/dsc1086.jpg[/URL] aż mi się zachciało swojego:evil_lol: mi się marzy rudzielec:loveu:[/QUOTE] ta kotka :diabloti: Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką [quote name='Rinuś'][I][B]Moli to prawie nie widac na tych jasnych fotach :diabloti::diabloti: haaa teraz wstawiaj oryginalne foty a nie jakieś przerobione :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/I][/QUOTE] taaa totalnie się zlewa z tłem :diabloti: ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='smallpati']w ogóle :mad: totalny brak pokory, ja nie wiem co to się dzieje z tym światem :diabloti: ale to są zdjęcia bez przeróbek :diabloti: przecież żem pisała, że program mam do dupy i jedyne co to zdjęcia pomniejszyłam, dlatego są jakie są :eviltong:[/QUOTE] świat schodzi na nieodfilcowane psy :P a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? ) Quote
NightQueen Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [QUOTE] a Ty wywolujesz z Rawu? czy robisz w JPG? (bo masz lustro jak sie nie myle? ) [/QUOTE]w JPG tak mam lustrzankę :) [QUOTE]świat schodzi na nieodfilcowane psy :P[/QUOTE]na szczęście, od odfilcowania mamy Graya :D [CENTER] chcecie Gracje, to macie Gracje :diabloti: [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/269/dsc0614y.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
ariss Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='smallpati'] ta kotka :diabloti: Nie czekaj tylko bierz :evil_lol: Gracja jest schroniskową kotką [/QUOTE] Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol: ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='ariss']Kot to Kot:diabloti: ale jak Ci to robi wielką różnicę to mogę mówić że kotka:evil_lol: ja bym chciała bardzo, ale mam jeszcze resztki zdrowego rozsądku:roll:[/QUOTE] Generalnie nie lubię jak ktoś myli płeć moich zwierząt, bądź moją choć po loginie nie trudno się domyśleć, ale na potrzeby naszych rozmów mogę przyjąć że Gracja to kot :diabloti::evil_lol: Zdrowy rozsądek? ja też mam zdrowy rozsądek dlatego zabrałam kotkę do mojej siostry i tam mieszka a nie u mnie, gdyż na dłuższą metę kontakt Moli - inne zwierze futerkowe nie byłoby zbyt rozsądny :evil_lol: a że tam ostatnio nocuje częściej niż w swoim domu to już inna sprawa :diabloti: [quote name='tonacja']bardzo ładna galeria! ;)[/QUOTE] dziękuje :p Quote
ariss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti: nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='ariss']no dobra to ja będę mówić Gracja, że wiesz niby taki kompromis:evil_lol::diabloti: nie mam siostry:placz: jestem rozpuszczoną jedynaczką:diabloti:[/QUOTE] niech będzie, przyjmuje kompromis :evil_lol: Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti: Quote
ariss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='smallpati'] Od razu wiedziałam, toż to na odległość widać że jesteś rozpuszczona :diabloti:[/QUOTE] a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti: wstaw no jakieś fotki:eviltong: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='ariss']a wiesz jak mi z tym dobrze:loveu::diabloti: wstaw no jakieś fotki:eviltong:[/QUOTE] czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu: no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti: Quote
ariss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='smallpati']czasami tez bym chciała być jedynaczką :cool1: ale czasami są chwile, jak ta gdzie nie było do kogo wepchać Gracji :diabloti: gdzie rodzeństwo się przydaje :evil_lol: Sprawdza się także w roli kierowcy, nie wspominając o zakupach :loveu: no właśnie dopiero co pisałam że rozpuszczona a tu już widać przykłada :mad::diabloti: dopiero co zdjęcia były a ty już prosisz o kolejne :evil_lol: muszę cię poinformować, że w tej galerii zdjęcia - to czy są, w głównej mierze zależą od mojego chcenia czy niechcenia :diabloti:[/QUOTE] ja rozpuszczona Ty leń- tośmy się dobrały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='ariss']ja rozpuszczona Ty leń- tośmy się dobrały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] powiem tak jak to mówi moja babićka - fur wypas :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Zdjęcia robione wczoraj późno w nocy przy tragicznym świetle, a moja lampa jest słaba, wypadałoby dorobić się nowej :roll: także zdjęcia jakościowo (zresztą jak wszystkie moje) kwiczą :eviltong: [CENTER] [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/4249/25111902.png[/IMG] latający dziobak [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/3852/89625999.png[/IMG] [/CENTER] Quote
Rinuś Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [I][B]Tylko nie guziczek,tylko nie mój lukrowany guziczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Vitka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Hej! Sto lat mnie tu nie było ;p [url]http://img293.imageshack.us/img293/269/dsc0614y.jpg[/url] Śliczności!!! :) Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [B]Rinuś [/B]gdzie ty tu widzisz ciastko? :diabloti:[B] Vitka[/B] no faktycznie długo Cię nie było :mad: ale witamy ponownie :p [B]ariss [/B]dziobaka kupiłam u siebie w dziadowskim zoologu :evil_lol: fajny dźwięk wydaje[B] :p[/B] Quote
ariss Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a są takie troszkę większe dziobaki, bo możliwe że mi się przyda, jak będę zaczynać kolekcjonować zabawki dla małych pokraków. Quote
NightQueen Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Nie, były tylko ten jeden rozmiar. Plus taki że fajna guma jest, młoda ma ją rok i nie rozpruła, a ona ogólnie niszczy zabawki. O tak, koniecznie musisz zrobić pokój zabaw :diabloti: ja te zabawki polecam [URL]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8829360&gr_id=28081[/URL] Quote
betty_labrador Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ja mialam takiego dziobaka w sprzedaży :) Quote
Recommended Posts