Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']

[CENTER][SIZE=4][B]Właśnie zostałam po raz pierwszy ciotką :loveu: moja siostra urodziła mi chrześniaka przed chwilą :loveu::loveu::multi::multi::multi:
[/B][/SIZE] [/CENTER]
[/quote]

[CENTER][I]Gratuluję. ! :multi: :cool3:[/I]
[/CENTER]

Posted

Nie wiadomo jak będzie miał na imię, bo te imiona które się podobają mojej siostrze, nie podobają się jej mężowi :eviltong:

Zdjęć też póki co nie mam, moja siostra miała cesarkę więc dochodzi do siebie, nie odbierają telefonów na razie, była całkiem znieczulona i uśpiona także troszkę to potrwa ;)

Posted

[CENTER][SIZE=4][B][COLOR=Red]:multi::multi::multi:Gratulacje:multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/SIZE]
[/CENTER]

jak będzie miał na imię?
I pokazuj nam jego zdjęcie jak będziesz miała:)

Posted

[quote name='smallpati']dziękuje

[CENTER][SIZE=4][B]Właśnie zostałam po raz pierwszy ciotką :loveu: moja siostra urodziła mi chrześniaka przed chwilą :loveu::loveu::multi::multi::multi:
[/B][/SIZE] [/CENTER][/QUOTE]

Ciocia Pati:evil_lol:

Posted

dziękuje wam ;)

Tak maluch będzie miał na imię Kacper, tzn już ma :evil_lol: Ale to oczywiście nie była przemyślana decyzja, po prostu nei mogli się zdecydować na imię, a lekarz poprosił Grześka (męża mojej siostry) o podanie jakiegoś do papierów i ten z głupoty powiedział Kacper, no i tak już zostanie :evil_lol:
Mały ważył 3600 i miał 54 cm wzrostu, duży chłopak z niego :loveu: ma ciemne włosy, uffff :eviltong: ulżyło nam bo bałyśmy się że będzie blondynem po tatusiu, a my z siostrą preferujemy ciemnych :p posłali mi zdjęcia, śliczny jest, taki malutki i pucaty, nos ma jak moja siostra :loveu: ale co jest dziwne ma dziurkę na brodzie (jak John Travolta :loveu:) :crazyeye::crazyeye: dziwne jest to że ani moja siostra ani jej mąz nie mają takiego czegoś :evil_lol::evil_lol: ale bez obaw to na pewno nie sąsiada ani listonosza hehe W ogóle to dziś jest 27, czyli urodził się tego samego dnia co chrzestna (czyt. ja :cool3:) tylko ze ja w październiku a on w lutym, bosze oby tylko nei poszedł w moje ślady :eviltong:

Posted

hehe ale ważne że ma imię i nie jest bez imienny:eviltong::evil_lol:
Ja mam dalszego kuzyna Kacpra:D słodki dzieciak:eviltong:
o to duży:D
hehe blondyni tez fajni:razz: nie wiem czego chcecie:evil_lol: jednak brunet czy ciemny tez super:D dobrze ze nie jest rudy:evil_lol::eviltong:
pokazuj zdjęcia jesli możesz :)
Oby sie nie wdał w ciotkę:evil_lol::diabloti:

Posted

Widziałam dziś Kacpra :loveu: taka kuleczka malutka :loveu:

I wygadałyście :mad: jest podobny do mnie, o proszę ...

F*** YOU :diabloti::mdleje::mdleje:

[CENTER][IMG]http://images42.fotosik.pl/70/12f5a6ca14f4ca5b.jpg[/IMG]
[/CENTER]

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Widziałam dziś Kacpra :loveu: taka kuleczka malutka :loveu:

I wygadałyście :mad: jest podobny do mnie, o proszę ...

F*** YOU :diabloti::mdleje::mdleje:

[CENTER]
[/CENTER]

:evil_lol::evil_lol:[/quote]

taki maly a juz go takich rzeczy uczysz! zreszta nic dziwnego-skoro wdal sie w Ciebie :cool3: :eviltong:

Posted

haha Pati to zdjęcie jest boskie:loveu:
Kacperek jest uroczy:loveu::loveu:
Ale z tym podobieństwem do ciebie to mu współczuje:evil_lol: i takiej ciotki jak ty tez mu współczuje :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']taki maly a juz go takich rzeczy uczysz! zreszta nic dziwnego-skoro wdal sie w Ciebie :cool3: :eviltong:[/quote]
No właśnie go jeszcze nic nie nauczyłam, dopiero musimy popracować nad właściwym palcem :evil_lol: ale widać że chłopak ma charakter :evil_lol:

Pyskował :diabloti:

[IMG]http://images50.fotosik.pl/73/aea78003efffff20.jpg[/IMG]

Posted

[quote]ale słodki:loveu::loveu: GRATULACJE!!
na pewnie masz więcej zdjęć:mad:[/quote]dziękuje :p Jest naprawdę śliczny, taki malutki :loveu: w życiu nie widziałam 2 dniowego dziecka na żywo, nie myślałam że one są takie maleńkie, niby 3600 wagi ale w ogóle ani tego nie widać ani nie czuć, lekki jak piórko jest :loveu:

zdjęć mam troszkę, bo mi nie pozwolili więcej pstrykać :mad:

[quote] haha Pati to zdjęcie jest boskie:loveu:
Kacperek jest uroczy:loveu::loveu:
Ale z tym podobieństwem do ciebie to mu współczuje:evil_lol: i takiej ciotki jak ty tez mu współczuje :evil_lol:[/quote]ja ci dam współczuje :mad::evil_lol: my będziemy idealną parą, ja go wszystkiego nauczę :diabloti:;)

Kacper już więcej zdjęć nie chciał :cool3:

[IMG]http://images48.fotosik.pl/74/6a2ba2c6fc09de1c.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='smallpati']ja ci dam współczuje :mad::evil_lol: my będziemy idealną parą, ja go wszystkiego nauczę :diabloti:;)[/quote]

hehe:evil_lol:
żartowałam:eviltong:
Taką ciotkę każdy by chciał mieć:evil_lol::loveu:
ale ty już go lepiej nie ucz niczego lepiej żeby wyrósł na porządnego chłopaka:eviltong: bo po twoich naukach to nie wiadomo co z niego wyrośnie i jak się razem dobierzecie to strach wyjść na ulice:evil_lol::diabloti:

Posted

[QUOTE]hehe:evil_lol:
żartowałam:eviltong:
Taką ciotkę każdy by chciał mieć:evil_lol::loveu:
ale ty już go lepiej nie ucz niczego lepiej żeby wyrósł na porządnego chłopaka:eviltong: bo po twoich naukach to nie wiadomo co z niego wyrośnie i jak się razem dobierzecie to strach wyjść na ulice:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

jakoś śmiem wątpić, żeby każdy taką chciał :evil_lol: zwłaszcza z perspektywy mamusi :eviltong: bo mamy nie lubią jak ich dzieciaki klną, za to ja lubię uczyć tego dzieciaki :diabloti:
Oj no no no :mad: już jednego malucha wychowałam od 5 miesiąca ma teraz 10 lat i jest idealny :loveu: i o dziwo grzeczny :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']jakoś śmiem wątpić, żeby każdy taką chciał :evil_lol: zwłaszcza z perspektywy mamusi :eviltong: bo mamy nie lubią jak ich dzieciaki klną, za to ja lubię uczyć tego dzieciaki :diabloti:
Oj no no no :mad: już jednego malucha wychowałam od 5 miesiąca ma teraz 10 lat i jest idealny :loveu: i o dziwo grzeczny :evil_lol:[/quote]

e tam wiesz ciotka jak ciotka:evil_lol:
Ważne żeby dziecko lubiło ciocie a nie mama:eviltong::eviltong:
No to całe szczęście może Kacperkowi tez uda sie wyrosnąć na grzecznego:cool3: