Izuuus Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [url]http://img27.imageshack.us/img27/4884/dsc0109ar0.jpg[/url] śliczna Moli :loveu: Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 dziękuje [CENTER][SIZE=4][B]Właśnie zostałam po raz pierwszy ciotką :loveu: moja siostra urodziła mi chrześniaka przed chwilą :loveu::loveu::multi::multi::multi: [/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
Ania :) Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='smallpati'] [CENTER][SIZE=4][B]Właśnie zostałam po raz pierwszy ciotką :loveu: moja siostra urodziła mi chrześniaka przed chwilą :loveu::loveu::multi::multi::multi: [/B][/SIZE] [/CENTER] [/quote] [CENTER][I]Gratuluję. ! :multi: :cool3:[/I] [/CENTER] Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Nie wiadomo jak będzie miał na imię, bo te imiona które się podobają mojej siostrze, nie podobają się jej mężowi :eviltong: Zdjęć też póki co nie mam, moja siostra miała cesarkę więc dochodzi do siebie, nie odbierają telefonów na razie, była całkiem znieczulona i uśpiona także troszkę to potrwa ;) Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [CENTER][SIZE=4][B][COLOR=Red]:multi::multi::multi:Gratulacje:multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] jak będzie miał na imię? I pokazuj nam jego zdjęcie jak będziesz miała:) Quote
Aga&Ganja Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [CENTER][B][U][SIZE=5][COLOR=darkorchid]No to gratuluję Cioteczko![/COLOR][/SIZE][/U][/B] :multi::cool3::loveu:[/CENTER] Quote
infers Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='smallpati']dziękuje [CENTER][SIZE=4][B]Właśnie zostałam po raz pierwszy ciotką :loveu: moja siostra urodziła mi chrześniaka przed chwilą :loveu::loveu::multi::multi::multi: [/B][/SIZE] [/CENTER][/QUOTE] Ciocia Pati:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 wow gratuluje Twej siostrze patiku :) :muti; superrrr :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pati powiedz mi czy mały ma na imię Kacper?:razz: bo widzę w twoim opisie na nk:D I ile ważyło to cudo?:loveu: Quote
NightQueen Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 dziękuje wam ;) Tak maluch będzie miał na imię Kacper, tzn już ma :evil_lol: Ale to oczywiście nie była przemyślana decyzja, po prostu nei mogli się zdecydować na imię, a lekarz poprosił Grześka (męża mojej siostry) o podanie jakiegoś do papierów i ten z głupoty powiedział Kacper, no i tak już zostanie :evil_lol: Mały ważył 3600 i miał 54 cm wzrostu, duży chłopak z niego :loveu: ma ciemne włosy, uffff :eviltong: ulżyło nam bo bałyśmy się że będzie blondynem po tatusiu, a my z siostrą preferujemy ciemnych :p posłali mi zdjęcia, śliczny jest, taki malutki i pucaty, nos ma jak moja siostra :loveu: ale co jest dziwne ma dziurkę na brodzie (jak John Travolta :loveu:) :crazyeye::crazyeye: dziwne jest to że ani moja siostra ani jej mąz nie mają takiego czegoś :evil_lol::evil_lol: ale bez obaw to na pewno nie sąsiada ani listonosza hehe W ogóle to dziś jest 27, czyli urodził się tego samego dnia co chrzestna (czyt. ja :cool3:) tylko ze ja w październiku a on w lutym, bosze oby tylko nei poszedł w moje ślady :eviltong: Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 hehe ale ważne że ma imię i nie jest bez imienny:eviltong::evil_lol: Ja mam dalszego kuzyna Kacpra:D słodki dzieciak:eviltong: o to duży:D hehe blondyni tez fajni:razz: nie wiem czego chcecie:evil_lol: jednak brunet czy ciemny tez super:D dobrze ze nie jest rudy:evil_lol::eviltong: pokazuj zdjęcia jesli możesz :) Oby sie nie wdał w ciotkę:evil_lol::diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dasz fotki Kacperka? :diabloti::cool3: Quote
infers Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ciocia Pati pewnie oblewa narodziny siostrzeńca:diabloti: Quote
NightQueen Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Mam zdjęcia na telefonie ;) jutro jadę do niego do szpitala z Nikonem to mu cos pstryknę i wam pokaże, o ile mnie wpuszczą na oddział :roll: Quote
NightQueen Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Widziałam dziś Kacpra :loveu: taka kuleczka malutka :loveu: I wygadałyście :mad: jest podobny do mnie, o proszę ... F*** YOU :diabloti::mdleje::mdleje: [CENTER][IMG]http://images42.fotosik.pl/70/12f5a6ca14f4ca5b.jpg[/IMG] [/CENTER] :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='smallpati']Widziałam dziś Kacpra :loveu: taka kuleczka malutka :loveu: I wygadałyście :mad: jest podobny do mnie, o proszę ... F*** YOU :diabloti::mdleje::mdleje: [CENTER] [/CENTER] :evil_lol::evil_lol:[/quote] taki maly a juz go takich rzeczy uczysz! zreszta nic dziwnego-skoro wdal sie w Ciebie :cool3: :eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ale słodki:loveu::loveu: GRATULACJE!! na pewnie masz więcej zdjęć:mad: Quote
Sweet Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 haha Pati to zdjęcie jest boskie:loveu: Kacperek jest uroczy:loveu::loveu: Ale z tym podobieństwem do ciebie to mu współczuje:evil_lol: i takiej ciotki jak ty tez mu współczuje :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='betty_labrador']taki maly a juz go takich rzeczy uczysz! zreszta nic dziwnego-skoro wdal sie w Ciebie :cool3: :eviltong:[/quote] No właśnie go jeszcze nic nie nauczyłam, dopiero musimy popracować nad właściwym palcem :evil_lol: ale widać że chłopak ma charakter :evil_lol: Pyskował :diabloti: [IMG]http://images50.fotosik.pl/73/aea78003efffff20.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote]ale słodki:loveu::loveu: GRATULACJE!! na pewnie masz więcej zdjęć:mad:[/quote]dziękuje :p Jest naprawdę śliczny, taki malutki :loveu: w życiu nie widziałam 2 dniowego dziecka na żywo, nie myślałam że one są takie maleńkie, niby 3600 wagi ale w ogóle ani tego nie widać ani nie czuć, lekki jak piórko jest :loveu: zdjęć mam troszkę, bo mi nie pozwolili więcej pstrykać :mad: [quote] haha Pati to zdjęcie jest boskie:loveu: Kacperek jest uroczy:loveu::loveu: Ale z tym podobieństwem do ciebie to mu współczuje:evil_lol: i takiej ciotki jak ty tez mu współczuje :evil_lol:[/quote]ja ci dam współczuje :mad::evil_lol: my będziemy idealną parą, ja go wszystkiego nauczę :diabloti:;) Kacper już więcej zdjęć nie chciał :cool3: [IMG]http://images48.fotosik.pl/74/6a2ba2c6fc09de1c.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='smallpati']ja ci dam współczuje :mad::evil_lol: my będziemy idealną parą, ja go wszystkiego nauczę :diabloti:;)[/quote] hehe:evil_lol: żartowałam:eviltong: Taką ciotkę każdy by chciał mieć:evil_lol::loveu: ale ty już go lepiej nie ucz niczego lepiej żeby wyrósł na porządnego chłopaka:eviltong: bo po twoich naukach to nie wiadomo co z niego wyrośnie i jak się razem dobierzecie to strach wyjść na ulice:evil_lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [QUOTE]hehe:evil_lol: żartowałam:eviltong: Taką ciotkę każdy by chciał mieć:evil_lol::loveu: ale ty już go lepiej nie ucz niczego lepiej żeby wyrósł na porządnego chłopaka:eviltong: bo po twoich naukach to nie wiadomo co z niego wyrośnie i jak się razem dobierzecie to strach wyjść na ulice:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] jakoś śmiem wątpić, żeby każdy taką chciał :evil_lol: zwłaszcza z perspektywy mamusi :eviltong: bo mamy nie lubią jak ich dzieciaki klną, za to ja lubię uczyć tego dzieciaki :diabloti: Oj no no no :mad: już jednego malucha wychowałam od 5 miesiąca ma teraz 10 lat i jest idealny :loveu: i o dziwo grzeczny :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [url]http://images48.fotosik.pl/74/6a2ba2c6fc09de1c.jpg[/url] pewnie sie zsiusiał na Twoj widok-wystarszył sie bidak :mad: :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='smallpati']jakoś śmiem wątpić, żeby każdy taką chciał :evil_lol: zwłaszcza z perspektywy mamusi :eviltong: bo mamy nie lubią jak ich dzieciaki klną, za to ja lubię uczyć tego dzieciaki :diabloti: Oj no no no :mad: już jednego malucha wychowałam od 5 miesiąca ma teraz 10 lat i jest idealny :loveu: i o dziwo grzeczny :evil_lol:[/quote] e tam wiesz ciotka jak ciotka:evil_lol: Ważne żeby dziecko lubiło ciocie a nie mama:eviltong::eviltong: No to całe szczęście może Kacperkowi tez uda sie wyrosnąć na grzecznego:cool3: Quote
Russellka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 cześć Pati :loveu: Ale dawno u was nie byłam. Żadam nowych zdjęć Moleczki. :mad: Quote
Recommended Posts