Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']ja tak tylko jak mnie ktoś zezłości ;)
Jak sam login wskazuje Patrycja jestem :p mi również miło

już odwiedzam[/quote]

ach no tak, nawet nie pomyślałam. Ale nie ma się co dziwić, w końcu już po 1. :lol: ;-)

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']heh
ja to dopiero myśleć zaczynam o tej porze :evil_lol:[/quote]

to tak jak ja, ostatnie moje tygodnie to coraz pozniej chodze spac, wczoraj szłam o 5:cool3: a wstałam o 13:cool3:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']to tak jak ja, ostatnie moje tygodnie to coraz pozniej chodze spac, wczoraj szłam o 5:cool3: a wstałam o 13:cool3:[/quote]

dlaczego tak późno? cierpisz na jakąś bezsenność? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='smallpati']ja też późno albo raczej wcześnie rano chodzę spać :evil_lol: wczoraj o 3 poszłam i spałam do 14 :eviltong:[/quote]

ja wczoraj poszłam spać po 1 <chyba> i spałam do 12. :cool3:

Posted

[quote name='aleb'][B]Pati[/B] ty już nic gadaj. Jesteś śliczną dziewczyną i koniec kropka. :cool3: A do siostry to jesteś strasznie podobna ;)[/quote]

albo siostra do niej... :cool3::cool3:

Posted

ja do siostry bo ona pierwsza była ;)

Siedzę właśnie z farbą na głowie :evil_lol: eksperymentuje z koleżanką, miałam iśc do fryzjera ale stwierdziłyśmy że wymyślimy nowy kolor farby no i teraz czekam, ciekawe co z tego będzie :cool3:

Posted

[quote name='aleb']A jak ci wyjdzie różowy? :diabloti:[/quote]
nie przesadzajmy, co najwyżej wściekły pomarańcz bo to jasna farba :diabloti::evil_lol:
miałam już kiedyś różowe i fioletowe włosy :eviltong: ale nie całe tylko pasemka

Posted

[quote name='smallpati']nie przesadzajmy, co najwyżej wściekły pomarańcz bo to jasna farba :diabloti::evil_lol:
miałam już kiedyś różowe i fioletowe włosy :eviltong: ale nie całe tylko pasemka[/quote]

mi się podobają takie eksperymenty... różowe, fioletowe... MM! :cool3:
tylko kurczę, jestem za młoda! :angryy: