Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]mi też nie śmiał :diabloti: ale na wszystko inne wskakuje, nawet jak z czegoś spadnie to się nie boi ;-)[/QUOTE]

Moli się boi nagłego huku czy spadnięcia, ale ona ogólnie jest lękliwa, ale przez to mam lepszy kontakt z nią i jest odwoływana, HA! :diabloti:

[QUOTE]Jesteś okrutna... :diabloti:[/QUOTE]
przywykłam do niej :evil_lol:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#434343]Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i trudne do spełnienia. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#434343]Niech się spełnią te duże i te małe, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#434343]te mówione głośno lub wcale. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#434343]Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#434343]tego życzę w Nowym Roku.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[URL="http://images33.fotosik.pl/427/93a2be162636f656med.jpg"][COLOR=magenta]http://images33.fotosik.pl/427/93a2be162636f656med.jpg[/COLOR][/URL]

Posted

dziękujemy za życzenia i ładną kartkę :loveu:

Nauczyłam właśnie Moli ukłonu, ciężko było bo Moli nie wie że tyłkiem można ruszać nawet, muszę jej uświadomić bardziej że posiada ruchliwy tyłek :evil_lol:
Ale o dziwo kazałam jej wejść na pudełko po butach (nie duże) i obracać się i robiła to bez problemu nie spadając z pudełka, ona jest długa i tyłu dlatego nie bardzo kontroluje a to jej wyszło.

Posted

[quote name='infers1995']Ja Leny nie moge nauczyć obrotu, jedynie na gest reaguje a na komendę głosową,nic:cool1:[/quote]

bo gest jest wyraźniejszy.Moli też woli na gesty reagować, ale w każdej komendzie np. ręka pionowo do góry to siad, ręka w dół, leżeć, ręka pozioma do góry to proś itd. ;) Ja nie widzę w tym nic złego, na głos też reaguje ale bardziej na ruchy rękami.
Aaa zapominałam że moja dziewczynka potrafi jeszcze "hop" przez noge i "dół", przechodzi pod nogą ;) a komendę "dotknij" ma opanowaną do perfekcji, dotyka nosem albo łapą jak się jej powie, nawet jak coś wysoko jest to doskakuje żeby dotknąć :loveu: za to koza nie potrafi się nauczyć skakać przez ręce, jak mam zrobione tak jakby koło, zatrzymuje się przed rękami bo mysli że ją trzymam i nie chce skakac :roll: ale jeszcze ją pomęcze :diabloti:

Posted

[COLOR=Black][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/38686.html"]smallpati[/URL][/B][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/38686.html"][COLOR=Black], [U]muszę powiedzi[/U]eć Ci, że twój pisak starzej wygląda w takich długich kłaczkach, a ją obciełaś-psiak wyglądał na żywego-młogego psa. ;)[/COLOR]
[/URL]

Posted

[quote name='smallpati']wiem, dlatego też ją obcinam ;)
jak miała długie włosy to miała pół roku a wyglądała na kilka lat, znacznie lepiej wygląda jak jest ścięta[/quote]

Tak, wygląda świetnie. Na takiego młodego, energicznego psiaka.
___
Pozdrawiam i zapraszam do galerii! :loveu:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA'][COLOR=Black][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/38686.html"]smallpati[/URL][/B][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/38686.html"][COLOR=Black], [U]muszę powiedzi[/U]eć Ci, że twój pisak starzej wygląda w takich długich kłaczkach, a ją obciełaś-psiak wyglądał na żywego-młogego psa. ;)[/COLOR]
[/URL][/quote]

wiem, dlatego też ją obcinam ;)
jak miała długie włosy to miała pół roku a wyglądała na kilka lat, znacznie lepiej wygląda jak jest ścięta

Posted

[SIZE=4][COLOR=Olive][B]"Gdy pierwsza gwiazdka zabłyśnie na niebie,
zasiądziemy do wigilijnego stołu,by spożyć świąteczne potrawy,
porozmawiać o troskach i radościach, o tym co było i co nas czeka...

...moc wigilijnych prezentów rozpromienia nasze twarze, choinka mieni się tysiącami barw...

Niech ten czas stanie się jedynym w swoim rodzaju, niech stanie się czasem pozwalającym ujrzeć szczęście w oczach bliskich nam osób..."[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Tak, wygląda świetnie. Na takiego młodego, energicznego psiaka.
___
Pozdrawiam i zapraszam do galerii! :loveu:[/quote]

odwiedzimy jak znajdze troszkę czasu :) bo przed świętami zamieszanie.
tylko link do galerii poproszę

[CENTER]
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Dziękujemy za życzenia i również życzymy wesołych świąt ;)[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

[CENTER][SIZE=2]nie objedzcie się za bardzo :evil_lol: [/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[COLOR=DarkOrchid][B][I]Karpicka, barscycka, kapecke wódecki,
co by smakowały wsysckie potrawecki.
Mrozicku, śniezycku,
miłości po zmrocku,
samego dobrego w Świeta i w Nowym Rocku! [/I][/B][/COLOR]
:)

Posted

nie spełniło się :eviltong:
oprócz czerwonego porsche oczywiście :diabloti:
po lekkim nakierowaniu rodziny :diabloti: dostałam książki :loveu: 101 psich sztuczek i atlas zagrożonych zwierząt :loveu::loveu: i bluzkę czekoladową całą w cekinach :evil_lol: i wisiorek z łańcuszkiem, skorpiona czyli mój znak zodiaku ;)

a wy co dostałyście?

Posted

widzisz-wróżka Beatka prawde Ci powie :diabloti:

no to super :) fajne te ksiazki :loveu: ten atlas zagrozonych zwierzat to taki duzy, czerwona okładka i duzo rysunkow zwierzat? ja mam taki tylko o groźnych zwierzetach :) (ale kupiony w sierpniu ;) )

no to super prezenciki dostalas.

a ja jeszcze nic, dopiero zjadlam pyszne pierogi i rybke :cool3:

Posted

Tak duży, czerwony :evil_lol: Paula Hammond ;)

Ja już po kolacji wigilijnej bezmięsnej :cool3: zero karpia, zero mięcha, jadłam głównie groch, pierogi z kapustą i uszka z grzybami :evil_lol: ale i tak jestem przejedzona :roll: brzuch mnie boli, przez to że do 18 nie jadłam nic tylko piłam wodę, a później zjadłam tyle na raz :oops:

Posted

oj tam small raz w roku mozna sobie odpuscic i jesc inaczej niz regularnie :evil_lol:

ja zjadlam troche pierogow, kotlety sojowe, rybke i grzybki w occie(nadjedzone przez myszki lesne :evil_lol:) i tez czuje sie syta. teraz tylko herbatka i ciasto.

a no i na prezencik dostalam glownie KOMPUTER :multi::multi::multi::multi: slodyczem cien do powiek, majtki :eviltong:, skarpetki, depilator haha. i ii gumke do wlosow :diabloti: