Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem.
Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']e daj spokoj :P badziew total. Juz dr. Seidla lepszy :) i nie kupuj Gottlieba.
co moge polecic z tych dostepnych to KW, Champion jest super(do wyboru-sierść długa,gładka, siersc szorstka i siersc jak chow-chow i dla yorków(jak stwierdzil moj szef-szampony dla potargańców :evil_lol: bo nie ma dla krotkowlosych :P).[/quote]

Ja już długo stosuję Iv San Bernard. I jest ok. :razz:

small, chodziło mi o zdjęcie. Jakoś lepiej to zobaczyć, niż tylko przeczytać. :razz:

Posted

beaphear używałam na początku czyli dawno temu i nie specjalnie mi przypadł nawet zapachu nie miał ładnego..:roll:
teraz używam Bea natur Daktari i uważam ze jest fajny:)

co u molci??

Posted

[quote name='smallpati']hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem.
Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol:[/quote]

wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :)

Posted

[quote name='betty_labrador']wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :)[/quote]

pożyjemy, zobaczymy ;)

Wywalcie mnie z dogo, bo muszę iśc spać a nie mogę się oderwać od klawiatury :evil_lol:

Posted

:evil_lol:[quote name='smallpati']zobaczymy, okaże się co to będzie za szampon

Jak nie zapomnę to zrobię jutro zdjęcia jej prezentów, bo jeszcze nie są zapakowane ;)

Moli obecnie wietrzy sobie pisie i chrapie :evil_lol:[/quote]
No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty,
to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote]No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty,
to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol:[/quote]spakowane więc już nie znajdzie :diabloti:
[B]
Tinka:)[/B] z tym że ja nie chce białego psa :evil_lol: więc wybielacza nie kupię. A tak w ogóle to odwidziały mi się białe i jasne psy, w życiu już bym nie chciała, jak widzę jak Moli ciągle chodzi uciorana to mam dość :razz:

[B]Russellka[/B] nie miałam czasu zdjęć robić, bo trzeba było okna umyć i ogólnie posprzatac, ale teraz mam jakieś i zaraz pokaże ;)

[B]Kibaa[/B] prezęty to ja już w listopadzie miałam :evil_lol:

Zaniedbałam galerię ale nie miałam czasu na zdjęcia itd. ale teraz nadrobię :evil_lol:

[IMG]http://images42.fotosik.pl/42/83f9ea18dcb5483d.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/42/37769cfebd00618d.jpg[/IMG]

szpony jak u niedźwiedzia :evil_lol:

[IMG]http://images32.fotosik.pl/422/5b0ab2aa17919ca5.jpg[/IMG]

[IMG]http://images41.fotosik.pl/42/4d9ad1b24e18d3dc.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Kasia&Rika'][URL]http://images41.fotosik.pl/42/4d9ad1b24e18d3dc.jpg[/URL] wspaniałe:loveu:[/quote]

po popstrykaniu jej zdjęć Moli się zdenerwowała i poszła do drugiego pokoju spać :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']
Tinka:)[/B] z tym że ja nie chce białego psa :evil_lol: więc wybielacza nie kupię. A tak w ogóle to odwidziały mi się białe i jasne psy, w życiu już bym nie chciała, jak widzę jak Moli ciągle chodzi uciorana to mam dość :razz:
[/QUOTE]
kochana, taki szampon usuwa zażółcenia i zabrudzenia z jasnej i białej sierści, a nie wybiela do białego : P ja nakładam na całego Grama taki szampon i jest dalej biały gdzie ma być biały i czarny gdzie czarny :diabloti: poza tym krótkowłosy pies, jak mój- wystarczy żeby wyschnął i już jest czysty(względnie) ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']kochana, taki szampon usuwa zażółcenia i zabrudzenia z jasnej i białej sierści, a nie wybiela do białego : P ja nakładam na całego Grama taki szampon i jest dalej biały gdzie ma być biały i czarny gdzie czarny :diabloti: poza tym krótkowłosy pies, jak mój- wystarczy żeby wyschnął i już jest czysty(względnie) ;)[/quote]

wiem do czego sa te szampony, ale one są dla białych ras, jakbym chciała dla Moli szampon pod kolor sierści to brałabym z moreli, bo nie chcę jej za bardzo rozjaśnić, a te szampony do białego dają jednak taki efekt ;)
No tak krótki włos to ułatwienie, ale ja jednak lubię kudłacze :loveu: ale biada tym którzy mają maltany czy inne rasy białe i kudłate :evil_lol: swoją drogą niskopodłogowośc to też wada w brzydką pogodę :eviltong:

Moli potrafi wskakiwać na polecenie na plecy :crazyeye: a nigdy jej tego nie uczyłam, ona ma chyba szeroko rozwinięte pojęcie słowa "hop" :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']wiem do czego sa te szampony, ale one są dla białych ras, jakbym chciała dla Moli szampon pod kolor sierści to brałabym z moreli, bo nie chcę jej za bardzo rozjaśnić, a te szampony do białego dają jednak taki efekt ;)
No tak krótki włos to ułatwienie, ale ja jednak lubię kudłacze :loveu: ale biada tym którzy mają maltany czy inne rasy białe i kudłate :evil_lol: swoją drogą niskopodłogowośc to też wada w brzydką pogodę :eviltong:

Moli potrafi wskakiwać na polecenie na plecy :crazyeye: a nigdy jej tego nie uczyłam, ona ma chyba szeroko rozwinięte pojęcie słowa "hop" :evil_lol:[/QUOTE]
a widziałaś szampon do moreli? :diabloti:

oj tak, jak ja czasem widzę na przejściu panią z dwoma pekińczykami... :mdleje:

nie bój się, moli nie jest aż tak bardzo inteligientna :diabloti: gram też skacze na wszystko przy ''hop'' : P

Posted

[QUOTE]a widziałaś szampon do moreli? :diabloti:[/QUOTE]

do moreli nie :eviltong: ale do maści morelowej i owszem :evil_lol:

[QUOTE]oj tak, jak ja czasem widzę na przejściu panią z dwoma pekińczykami... :mdleje:[/QUOTE]

białe? :cool3::evil_lol:

[QUOTE]
nie bój się, moli nie jest aż tak bardzo inteligientna :diabloti: gram też skacze na wszystko przy ''hop'' : P [/QUOTE]

nie o to chodzi że ona wszędzie wskakuje, ona nie skacze na niestabilne rzeczy, tym bardziej ruszające się :evil_lol: w ogóle to jak ona śmie mi po plecach skakać :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']U ciebie to zawsze takie śliczne fotki :loveu:[/quote]
ładne :crazyeye::crazyeye: to są gnioty, byle jakie, dałam żebyście nie gadali że nic nie daje :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']do moreli nie :eviltong: ale do maści morelowej i owszem :evil_lol:

białe? :cool3::evil_lol:

nie o to chodzi że ona wszędzie wskakuje, ona nie skacze na niestabilne rzeczy, tym bardziej ruszające się :evil_lol: w ogóle to jak ona śmie mi po plecach skakać :mad::evil_lol:[/QUOTE]
:diabloti:

rude :diabloti:

mi też nie śmiał :diabloti: ale na wszystko inne wskakuje, nawet jak z czegoś spadnie to się nie boi ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']nie bój się, moli nie jest aż tak bardzo inteligientna :diabloti: gram też skacze na wszystko przy ''hop'' : P[/QUOTE]
Jesteś okrutna... :diabloti: