NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem. Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol: Quote
psiulka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='betty_labrador']e daj spokoj :P badziew total. Juz dr. Seidla lepszy :) i nie kupuj Gottlieba. co moge polecic z tych dostepnych to KW, Champion jest super(do wyboru-sierść długa,gładka, siersc szorstka i siersc jak chow-chow i dla yorków(jak stwierdzil moj szef-szampony dla potargańców :evil_lol: bo nie ma dla krotkowlosych :P).[/quote] Ja już długo stosuję Iv San Bernard. I jest ok. :razz: small, chodziło mi o zdjęcie. Jakoś lepiej to zobaczyć, niż tylko przeczytać. :razz: Quote
Sweet Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 beaphear używałam na początku czyli dawno temu i nie specjalnie mi przypadł nawet zapachu nie miał ładnego..:roll: teraz używam Bea natur Daktari i uważam ze jest fajny:) co u molci?? Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 zobaczymy, okaże się co to będzie za szampon Jak nie zapomnę to zrobię jutro zdjęcia jej prezentów, bo jeszcze nie są zapakowane ;) Moli obecnie wietrzy sobie pisie i chrapie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='smallpati']hmm :roll: zobaczę jak się sprawdzi, jak będzie nie fajny to zamówię inny następnym razem. Generalnie ja kąpie rzadko Moli więc z szamponami ma mało kontaktu :evil_lol: siersc ma taką jaką ma dzięki żarciu a nie kosmetykom, no ale zobaczymy ;) Ja kąpie ją w ostateczności w szamponie, za to prawie codziennie muszę płukać ją wodą po spacerach :evil_lol:[/quote] wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :) Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='betty_labrador']wiesz ja nie chce nic gadac bo niektorzy sa zadowoleni z bephara czy tam gottlieba ;) tylko mowie jak jest jakosciowo :)[/quote] pożyjemy, zobaczymy ;) Wywalcie mnie z dogo, bo muszę iśc spać a nie mogę się oderwać od klawiatury :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='smallpati']pożyjemy, zobaczymy ;) Wywalcie mnie z dogo, bo muszę iśc spać a nie mogę się oderwać od klawiatury :evil_lol:[/quote] idz stad!! (powiedzialabym dobitniej ale dzis dzien bez przekleństw) :evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :evil_lol:[quote name='smallpati']zobaczymy, okaże się co to będzie za szampon Jak nie zapomnę to zrobię jutro zdjęcia jej prezentów, bo jeszcze nie są zapakowane ;) Moli obecnie wietrzy sobie pisie i chrapie :evil_lol:[/quote] No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty, to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 A ja Gramcia kąpię dr. seidlem, teraz dla wrażliwych, wcześniej champion i champion jest lepszy ;) plus hry do białego na biełe miejsca, i zbieram same pochwały za piękną, błyszczącą sierść :cool3: Quote
Russellka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cześć Patiku :multi: Co słychać u jakże uroczej Moli? :cool3: I gdzie są fotencje? :loveu: Quote
Kibaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jak idzie psie życie Molce.? :razz: A tobie jak ludzkie.? :lol: :cool3: Pokupowałaś prezenty.? ;) Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote]No to pakuj, bo jak Molinka zwietrzy prezenty, to nie będziesz miała co pakować :eviltong::evil_lol:[/quote]spakowane więc już nie znajdzie :diabloti: [B] Tinka:)[/B] z tym że ja nie chce białego psa :evil_lol: więc wybielacza nie kupię. A tak w ogóle to odwidziały mi się białe i jasne psy, w życiu już bym nie chciała, jak widzę jak Moli ciągle chodzi uciorana to mam dość :razz: [B]Russellka[/B] nie miałam czasu zdjęć robić, bo trzeba było okna umyć i ogólnie posprzatac, ale teraz mam jakieś i zaraz pokaże ;) [B]Kibaa[/B] prezęty to ja już w listopadzie miałam :evil_lol: Zaniedbałam galerię ale nie miałam czasu na zdjęcia itd. ale teraz nadrobię :evil_lol: [IMG]http://images42.fotosik.pl/42/83f9ea18dcb5483d.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/42/37769cfebd00618d.jpg[/IMG] szpony jak u niedźwiedzia :evil_lol: [IMG]http://images32.fotosik.pl/422/5b0ab2aa17919ca5.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/42/4d9ad1b24e18d3dc.jpg[/IMG] Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ble brzydka kosc :D[/quote] Moli też nie smakuje ;) Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Kasia&Rika'][URL]http://images41.fotosik.pl/42/4d9ad1b24e18d3dc.jpg[/URL] wspaniałe:loveu:[/quote] po popstrykaniu jej zdjęć Moli się zdenerwowała i poszła do drugiego pokoju spać :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='smallpati'] Tinka:)[/B] z tym że ja nie chce białego psa :evil_lol: więc wybielacza nie kupię. A tak w ogóle to odwidziały mi się białe i jasne psy, w życiu już bym nie chciała, jak widzę jak Moli ciągle chodzi uciorana to mam dość :razz: [/QUOTE] kochana, taki szampon usuwa zażółcenia i zabrudzenia z jasnej i białej sierści, a nie wybiela do białego : P ja nakładam na całego Grama taki szampon i jest dalej biały gdzie ma być biały i czarny gdzie czarny :diabloti: poza tym krótkowłosy pies, jak mój- wystarczy żeby wyschnął i już jest czysty(względnie) ;) Quote
Kasia&Rika Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [url]http://images41.fotosik.pl/42/4d9ad1b24e18d3dc.jpg[/url] wspaniałe:loveu: Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Tinka:)']kochana, taki szampon usuwa zażółcenia i zabrudzenia z jasnej i białej sierści, a nie wybiela do białego : P ja nakładam na całego Grama taki szampon i jest dalej biały gdzie ma być biały i czarny gdzie czarny :diabloti: poza tym krótkowłosy pies, jak mój- wystarczy żeby wyschnął i już jest czysty(względnie) ;)[/quote] wiem do czego sa te szampony, ale one są dla białych ras, jakbym chciała dla Moli szampon pod kolor sierści to brałabym z moreli, bo nie chcę jej za bardzo rozjaśnić, a te szampony do białego dają jednak taki efekt ;) No tak krótki włos to ułatwienie, ale ja jednak lubię kudłacze :loveu: ale biada tym którzy mają maltany czy inne rasy białe i kudłate :evil_lol: swoją drogą niskopodłogowośc to też wada w brzydką pogodę :eviltong: Moli potrafi wskakiwać na polecenie na plecy :crazyeye: a nigdy jej tego nie uczyłam, ona ma chyba szeroko rozwinięte pojęcie słowa "hop" :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='smallpati']wiem do czego sa te szampony, ale one są dla białych ras, jakbym chciała dla Moli szampon pod kolor sierści to brałabym z moreli, bo nie chcę jej za bardzo rozjaśnić, a te szampony do białego dają jednak taki efekt ;) No tak krótki włos to ułatwienie, ale ja jednak lubię kudłacze :loveu: ale biada tym którzy mają maltany czy inne rasy białe i kudłate :evil_lol: swoją drogą niskopodłogowośc to też wada w brzydką pogodę :eviltong: Moli potrafi wskakiwać na polecenie na plecy :crazyeye: a nigdy jej tego nie uczyłam, ona ma chyba szeroko rozwinięte pojęcie słowa "hop" :evil_lol:[/QUOTE] a widziałaś szampon do moreli? :diabloti: oj tak, jak ja czasem widzę na przejściu panią z dwoma pekińczykami... :mdleje: nie bój się, moli nie jest aż tak bardzo inteligientna :diabloti: gram też skacze na wszystko przy ''hop'' : P Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [QUOTE]a widziałaś szampon do moreli? :diabloti:[/QUOTE] do moreli nie :eviltong: ale do maści morelowej i owszem :evil_lol: [QUOTE]oj tak, jak ja czasem widzę na przejściu panią z dwoma pekińczykami... :mdleje:[/QUOTE] białe? :cool3::evil_lol: [QUOTE] nie bój się, moli nie jest aż tak bardzo inteligientna :diabloti: gram też skacze na wszystko przy ''hop'' : P [/QUOTE] nie o to chodzi że ona wszędzie wskakuje, ona nie skacze na niestabilne rzeczy, tym bardziej ruszające się :evil_lol: w ogóle to jak ona śmie mi po plecach skakać :mad::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 U ciebie to zawsze takie śliczne fotki :loveu: Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']U ciebie to zawsze takie śliczne fotki :loveu:[/quote] ładne :crazyeye::crazyeye: to są gnioty, byle jakie, dałam żebyście nie gadali że nic nie daje :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='smallpati']do moreli nie :eviltong: ale do maści morelowej i owszem :evil_lol: białe? :cool3::evil_lol: nie o to chodzi że ona wszędzie wskakuje, ona nie skacze na niestabilne rzeczy, tym bardziej ruszające się :evil_lol: w ogóle to jak ona śmie mi po plecach skakać :mad::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: rude :diabloti: mi też nie śmiał :diabloti: ale na wszystko inne wskakuje, nawet jak z czegoś spadnie to się nie boi ;) Quote
BBeta Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Tinka:)']nie bój się, moli nie jest aż tak bardzo inteligientna :diabloti: gram też skacze na wszystko przy ''hop'' : P[/QUOTE] Jesteś okrutna... :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='BBeta']Jesteś okrutna... :diabloti:[/QUOTE] nie da się ukryć :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts