Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']OOoo to nowość żeby się nokia sama wyłączała :evil_lol: mi nigdy się nic z tel nie zrobiło, a moje tel. zyją w warunkach ekstremalnych :diabloti: Kiedyś nawet mój spanielek pomylił sobie moją białą nokie z jego zabawką gazetą i wybiegł z nią na zewnątrz, zabawił się w muldanie i podrzucanie, a tel i tak przeżył wstrząsy i ślinę :evil_lol:
[/QUOTE]
sama siebie cytnę : P

[QUOTE]haha, moja stara ulubiona 5300 tak nie miała, ale za to zasięgu nigdzie nie ma, i rozmowę można było prowadzić 5s [/QUOTE]
:diabloti:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']nie zakupoholiczka :eviltong: raczej lubię technologię i bajery :loveu::evil_lol:

Ja miałam całe życie nokie, ale góra dwa lata, bo zmieniam telefony, ale zawsze byłam zadowolona, jedną nawet wyprałam w pralce i nadal działała :diabloti::evil_lol: po za tym bateria jest super w nokiach :loveu: nie ma to jak nokia

Nie lubię guziczków w SE W910i

giełda w Pl jest, jak wgrasz do tel. specjalny program to będzie się dało sprawdzać :eviltong:

wole rysikiem niż paluchami odciski zostawiać, ja nie znoszę jak mam upalcowany tel :evil_lol: po za tym mam tipsy wiec to pewne utrudnienie :eviltong: wole rysik[/quote]

ja całe życie byłam fanem noki, trochę ich miałam:evil_lol: lubię zmieniać telefony:cool3: ale od jakiegoś miesiąca mam SE k770i i jestem pod wrażeniem:-o według mnie lepiej się sprawdza od noki. tak, że nawet dokupiłam drugi telefon w200i tylko po to by mieć dwa SE ze względu na to, że są zupełnie inne kombinacje klawiszy np. w pisaniu sms-ów , a mam dwie sieci więc potrzebuje dwóch telefonów:cool3:
nigdy w życiu więcej motoroli i samsunga:shake:
telefon mam ogólnie od 6 lat i zawsze na mix-a ... a telefonów przewinęło się ze ..... trzydzieści jak nie więcej:evil_lol:

Posted

OOoo to nowość żeby się nokia sama wyłączała :evil_lol: mi nigdy się nic z tel nie zrobiło, a moje tel. zyją w warunkach ekstremalnych :diabloti: Kiedyś nawet mój spanielek pomylił sobie moją białą nokie z jego zabawką gazetą i wybiegł z nią na zewnątrz, zabawił się w muldanie i podrzucanie, a tel i tak przeżył wstrząsy i ślinę :evil_lol:

[QUOTE] a mam dwie sieci więc potrzebuje dwóch telefonów:cool3:[/QUOTE]

Ha! a mój tel. ma dwa wejścia na karty sim, tak że korzystasz jednocześnie z dwóch kart :eviltong:

Posted

[QUOTE]Ja mam LG i jakoś nie narzekam :cool1:[/QUOTE]

Ja miałam przez pewien czas Lg shine siostry, ale ten tel. to porażka, jak dzwoni to w ogóle go nie słychać, dźwięk ma tragiczny, to tego bateria słaba :razz: jedyny plus to lusterko :evil_lol:
Znajomi z swoich Lg też nie byli zadowoleni i wszyscy pozamieniali telefony na inne

posty skaczą i się gubię :razz:

Posted

Ja tam kupuje telefon bo mi sie spodoba nie wazne co w nim jest :D

teraz mam taki bo ma motyw roslinny ktory swieci :D

[IMG]http://www.welectronics.com/gsm/Samsung/E420_black.jpg[/IMG]

mam go rok i niechce innego chociaz TZ upierał ze mi kupi i dopóki nie zobacze jakiegos ktory w pierwszej chwili mi sie podoba to go nie wyienie

Posted

[quote name='smallpati']OOoo to nowość żeby się nokia sama wyłączała :evil_lol: mi nigdy się nic z tel nie zrobiło, a moje tel. zyją w warunkach ekstremalnych :diabloti: Kiedyś nawet mój spanielek pomylił sobie moją białą nokie z jego zabawką gazetą i wybiegł z nią na zewnątrz, zabawił się w muldanie i podrzucanie, a tel i tak przeżył wstrząsy i ślinę :evil_lol:

[/quote]

Mój pies starą nokie 3510i używał do aportowania:D i działała:evil_lol: i nawet śladów zębów nie było, folia na wyświetlaczu:evil_lol:
ale to juz dobre cztery lata temu:cool3:

Posted

[QUOTE]Ja tam kupuje telefon bo mi sie spodoba nie wazne co w nim jest :-D[/QUOTE]

ja jestem bardziej wymagająca co do tel bo telefon ma być ładny, funkcjonalny i mieć dużo bajerów :evil_lol: (to też się tyczy samochodów i facetów :eviltong:)

[QUOTE]Mój pies starą nokie 3510i używał do aportowania[/QUOTE]

ave nokia :loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A facet to jakie moze miec bajery (oprócz oczywiscie funkcji "perfekcyjna Pani domu")?[/quote]

od razu widać że ty tylko na wygląd patrzysz :shake::evil_lol:
oczywiście że może mieć bajery :cool3: np. opcja "kierowca na zawołanie" lub "bankomat", czy nawet "opcja milczenie" :eviltong: już nie wspomnę o bajerach między nogami :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']to ostatnie to moc wibry :D[/quote]

to to już w każdym facecie jest dostępne :evil_lol:

Ja lubię jeszcze facetów z super odtwarzaczem MP3 :evil_lol: no i w muskularnej obudowie :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']od razu widać że ty tylko na wygląd patrzysz :shake::evil_lol:
oczywiście że może mieć bajery :cool3: np. opcja "kierowca na zawołanie" lub "bankomat", czy nawet "opcja milczenie" :eviltong: już nie wspomnę o bajerach między nogami :diabloti::evil_lol:[/quote]

padam:mdleje:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Small .... masz wyobraźnie...

albo dużo testowałaś:eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']hahahah small, jakie opisy- całkiem realistyczne :diabloti: trochę manipulacji i wszystko pod ręką :eviltong:[/quote]
bo z chłopem to jak z telefonem, jak przestaje funkcjonować to rzucasz o ścinę albo wymieniasz na lepszy model :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']od razu widać że ty tylko na wygląd patrzysz :shake::evil_lol:
oczywiście że może mieć bajery :cool3: np. opcja "kierowca na zawołanie" lub "bankomat", czy nawet "opcja milczenie" :eviltong: już nie wspomnę o bajerach między nogami :diabloti::evil_lol:[/quote]
:roflt::roflt:
Ja mam motorole już trzeci rok i jest w porządku a też dużo przeszła:evil_lol:

Posted

[quote name='infers1995']Ile ona ma już prezentów?:diabloti:[/quote]
a kto by to zliczył :evil_lol:
w każdym bądź razie choinka będzie stała na prezentach Moli zamiast na podłodze :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']no mój był na gwarancji :loveu: :diabloti:

haha, moja stara:loveu: ulubiona :loveu: 5300:loveu: tak nie miała, ale za to zasięgu nigdzie nie ma, i rozmowę można było prowadzić 5s :diabloti:[/quote]

Był i nic? :razz:

Pokaż nam wszystkie moliśkowe prezenty. :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']hahaha tak, faceta trzeba wymienic na nowy model :P :eviltong:

Eee Bephar? to slaba firma :/ :diabloti: takie badziwie tanie jej kupujesz? nie pieniące sie? :evil_lol: po ktorym jest łupież? :eviltong:[/quote]

no właśnie kupiłam na próbę, nie miałam tego nigdy, przedtem Dr seida ciągle używałam

Posted

[quote name='smallpati']no właśnie kupiłam na próbę, nie miałam tego nigdy, przedtem Dr seida ciągle używałam[/quote]

e daj spokoj :P badziew total. Juz dr. Seidla lepszy :) i nie kupuj Gottlieba.
co moge polecic z tych dostepnych to KW, Champion jest super(do wyboru-sierść długa,gładka, siersc szorstka i siersc jak chow-chow i dla yorków(jak stwierdzil moj szef-szampony dla potargańców :evil_lol: bo nie ma dla krotkowlosych :P).