NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='groszek83']NIEMOŻLIWE:eviltong::evil_lol:[/quote] a jednak :eviltong: Mam dzisiaj jazdę i mam nadzieję że mój instruktor wrócił do zdrowia, bo ostatnio był chory i jeździłam z jakimś bucem, tzn. nie jeździłam bo on mi dawał kierownicy tylko cały czas trzymał (akurat kierować to ja potrafię :eviltong:), sprzęgło i hamulec też sobie wciskał jak mu się podobało :angryy: i gadał do mnie jakby to była moja pierwsza lekcja :mad: tragedia Quote
infers Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pati, co można robić na chemii? Bo nic nie kumam:-P Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='infers1995']Pati, co można robić na chemii? Bo nic nie kumam:-P[/quote] na chemii mój drogi to ja sie oddawałam artystycznie (czyt. rysowałam) bądź na nią nie uczęszczałam :evil_lol: bo tez nic nie rozumiałam :eviltong: Quote
infers Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']na chemii mój drogi to ja sie oddawałam artystycznie (czyt. rysowałam) bądź na nią nie uczęszczałam :evil_lol: bo tez nic nie rozumiałam :eviltong:[/QUOTE] Rysować nie umiem, nie uczęszczać nie moge bo jak się starzy dowiedzą to łooo:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='infers1995']Rysować nie umiem, nie uczęszczać nie moge bo jak się starzy dowiedzą to łooo:diabloti:[/quote] tam rodzice, nie umiesz ich podpisu podrabiać i usprawiedliwienia sam pisać :diabloti: jeso czego ja dzieci uczę :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']tam rodzice, nie umiesz ich podpisu podrabiać i usprawiedliwienia sam pisać :diabloti: jeso czego ja dzieci uczę :evil_lol:[/QUOTE] jego mama uczy w tej szkole :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Tinka:)']jego mama uczy w tej szkole :diabloti:[/quote] to ma chłopak przerąbane :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']to ma chłopak przerąbane :evil_lol:[/QUOTE] teraz jest dobrze, jeszcze niedawno jego tata był dyrektorem :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Tinka:)']teraz jest dobrze, jeszcze niedawno jego tata był dyrektorem :evil_lol:[/quote] :modla::modla: teraz to ja mu współczuje :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']:modla::modla: teraz to ja mu współczuje :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 nie chciałabym mieć mamy nauczycielki, a dyrektora rodzica to już w ogóle :eviltong: tragedia Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Tia bo zawsze by było "A córka dyrektora/nauczyciela to....." Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Tia bo zawsze by było "A córka dyrektora/nauczyciela to....."[/quote] nie tylko dlatego, zawsze jest ta kontrola, nie masz spokoju nawet w szkole, ja szkolę lubiłam bo zawsze było śmiesznie, były jakieś wygłupy, waksy, ucieczki itp. a jakbym miała mamę za plecami to dupa :razz: Quote
Mudik Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Znam ten ból bo moja Mama też uczyła w mojej szkole, zawsze wcześniej wiedziała jaka ocene dostałam itd. chociaż ja grzeczna byłam, żadne waksy czy wygłupy:p Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']nie tylko dlatego, zawsze jest ta kontrola, nie masz spokoju nawet w szkole, ja szkolę lubiłam bo zawsze było śmiesznie, były jakieś wygłupy, waksy, ucieczki itp. a jakbym miała mamę za plecami to dupa :razz:[/quote] E tam duuupa jaka dupa u nas w podstawowce najwieksze nr wycinał syn dyra,a w LO córka faceta od bioli uciekała z cała klasa, a przywódca ucieczek była corka babki od w-fu:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Mudik']Znam ten ból bo moja Mama też uczyła w mojej szkole, zawsze wcześniej wiedziała jaka ocene dostałam itd. chociaż ja grzeczna byłam, żadne waksy czy wygłupy:p[/quote] kolejna biedna :razz: no i kolejny udowodniony powód dlaczego nie fajnie mieć rodzica nauczyciela ;) nie zasmakowałaś prawdziwego życia :eviltong: żałuj, w szkole najlepsze było ryzyko :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='SZPiLKA23']E tam duuupa jaka dupa u nas w podstawowce najwieksze nr wycinał syn dyra,a w LO córka faceta od bioli uciekała z cała klasa, a przywódca ucieczek była corka babki od w-fu:diabloti:[/quote] zdarza się ale to nie to samo co ze swoimi uciekać :eviltong: a tu ryzyko że masz szpiega w ekipie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Kasia&Rika']i ja tez:modla::modla:[/quote] :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Kasia&Rika']ja żałuje niechodzenia do szkoły w gimnazjum i połowy liceum:placz::placz: a teraz to mam tak niezgraną klasę,że szok:placz:[/quote] lic najlepsze jest :loveu::loveu: ja nie narzekam bo klasy zawsze miałam w świetnym składzie :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']:modla::modla: teraz to ja mu współczuje :evil_lol:[/quote] i ja tez:modla::modla: Quote
Kasia&Rika Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']kolejna biedna :razz: no i kolejny udowodniony powód dlaczego nie fajnie mieć rodzica nauczyciela ;) nie zasmakowałaś prawdziwego życia :eviltong: żałuj, w szkole najlepsze było ryzyko :evil_lol:[/quote] ja żałuje niechodzenia do szkoły w gimnazjum i połowy liceum:placz::placz: a teraz to mam tak niezgraną klasę,że szok:placz: Quote
infers Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jakie sklepy polecasz oprócz aniamli i telezoo?:razz: Quote
NightQueen Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='infers1995']Jakie sklepy polecasz oprócz aniamli i telezoo?:razz:[/quote] a co chcesz kopić? jak obroże to pełna miska ;) Quote
NightQueen Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Sprawiłam Moli nową zabawkę :diabloti: balon z helem :evil_lol: [IMG]http://images41.fotosik.pl/40/8006f4a22b643c59.jpg[/IMG] ta furia w oczach :loveu: [IMG]http://images40.fotosik.pl/39/8e8d909ac81f531b.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/39/5c0a770968e9e75d.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/40/8fc222a3d72fe876.jpg[/IMG] o dziwno balon jeszcze lata :crazyeye::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [U][url]http://images41.fotosik.pl/40/8006f4a22b643c59.jpg[/url][/U] :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts