NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Cheritka']A jeśli chodzi o psy to też z daleka ???:cool3:[/quote] tu wręcz odwrotnie, psy dla nie jak tlen bez którego żyć nie mogę :loveu: Jestem typem samotnika jeśli chodzi o ludzi, owszem lubię się spotykać ze znajomymi itd. ale nie lubię jak ktoś wtrąca mi się w życie, a generalnie faceci to robią, bo na tym po części polega związek :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 mam Nikona D80 ;) a zdjęcia hmm, zdjęć nie ma :eviltong: może jakieś psyknę zaraz ale nie obiecuję bo dziś jestem wybitnie leniwa :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 wiem, że zdjecia sa strone wczesniej, ale sa piekne i chce jeszcze:eviltong: odczuwam niedosyt:cool3: [URL="http://images43.fotosik.pl/37/d2b3fa0648c11e9f.jpg"][COLOR=#000000]http://images43.fotosik.pl/37/d2b3fa0648c11e9f.jpg[/COLOR][/URL] te jest boskie:loveu::loveu: pewnie juz pytalam ale spytam jeszcze raz, lustrzaneczke jaką masz?? bo domniemywam ze lustrzanka zdjecia robione?:roll: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='BBeta']Ale przynudzacie... :shake: :diabloti:[/quote] no wiesz :mad::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Sie przywitac przyszłam :P[/quote] no to się przywitaj :diabloti: Wróciłam właśnie z teorii (prawo jazdy) ale uciekłam wcześniej bo nudno było :eviltong: Kupiłam nowego rogza :diabloti: nie powiem jakiego dopóki nie dojdzie :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No to siemanoooo:diabloti: no tak tak uciekaj a potem niewiadomo skąd jest tyle stłuczek:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 jak to po co mi kolejny rogz? po to samo co 8 poprzednich :diabloti: O przepraszam bardzo, teoria mnie kierowcą nie uczyni tylko praktyka :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tylko czasami jakas okreslona sytuacja na drodze nie zdarza sie czesto a jak sie zdarzy to niewyedukowany kierowca wpada w panike:eviltong: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Tylko czasami jakas okreslona sytuacja na drodze nie zdarza sie czesto a jak sie zdarzy to niewyedukowany kierowca wpada w panike:eviltong:[/quote] heh możliwe, możliwe :diabloti: :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='infers1995']Po co kolejny rogz?:diabloti:[/QUOTE] Przecież pisałam kiedyś po co :cool1: Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='BBeta']Przecież pisałam kiedyś po co :cool1:[/quote] ee teraz mam nową misję :eviltong: zdobyć wszystkie wzorki rogza :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [B]small[/B] NIEEEEEEEEEE !!! lepiej tego nie rób!! Chyba ze chcesz nosic okulary ze wzorkami rogza :evil_lol: faktycznie przynudzacie na fb Moli :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pa :hand: Quote
Anka_ZG Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='smallpati']O przepraszam bardzo, teoria mnie kierowcą nie uczyni tylko praktyka :eviltong:[/quote] Akurat z tym się z Tobą zgodze! Chodziłam jak głupek, na prawie wszystkie teorie i co, wyjechałam na miasto to stwierdziłam, że teoria a rzeczywistość to są dwie różne rzeczy:shake:napewno coś tam się przyda z tej teorii, ale mój chłopak był tylko na jednej godzinie teorii a zdał za 1 razem:lol: Quote
BBeta Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='smallpati']ee teraz mam nową misję :eviltong: zdobyć wszystkie wzorki rogza :diabloti:[/QUOTE] Najlepiej wszystkie we wszystkich rozmiarach, co się będziesz ograniczać :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [QUOTE][B]small[/B] NIEEEEEEEEEE !!! lepiej tego nie rób!! Chyba ze chcesz nosic okulary ze wzorkami rogza :evil_lol: faktycznie przynudzacie na fb Moli :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pa :hand:[/QUOTE] hehe rogza nigdy za mało :diabloti: jakie przynudzamy :mad: jakie przynudzamy ? :mad::evil_lol: [QUOTE]Akurat z tym się z Tobą zgodze! Chodziłam jak głupek, na prawie wszystkie teorie i co, wyjechałam na miasto to stwierdziłam, że teoria a rzeczywistość to są dwie różne rzeczy:shake:napewno coś tam się przyda z tej teorii, ale mój chłopak był tylko na jednej godzinie teorii a zdał za 1 razem:lol:[/QUOTE] ja byłam na dwóch, bo wczoraj mnie na siłę wyciągnęła koleżanka :evil_lol: ale uciekłam po godzinie bo nie mogłam wysiedzieć dłużej już :eviltong: ale już więcej nie pójdę chyba bo to jest nudne jak nie wiem. A żeby było śmiesznie to wczoraj gadali o przepisach dotyczących kierowców tirów itp. więc po co mi taka wiedza :eviltong: [QUOTE]Najlepiej wszystkie we wszystkich rozmiarach, co się będziesz ograniczać :diabloti:[/QUOTE] pomyślimy :diabloti: póki co zbieram tylko w jednym rozmiarze, tylko nie wiem czy dozbieram wszystkie bo jest parę wzorów co mi się wybitnie nie podobają, ale zawsze można się przerzucić na RD i lupine :evil_lol: Byłam u babci, przed chwilą wróciłam, dostałam pieniążki na Mikołaja i trzeba je wydać, tylko jaki wzorek rogza kopić teraz? :hmmmm::evil_lol: Quote
BBeta Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='smallpati']tylko jaki wzorek rogza kopić teraz? :hmmmm::evil_lol:[/QUOTE] :mdleje: [COLOR="PaleTurquoise"]...[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='BBeta']:mdleje: [COLOR=PaleTurquoise]...[/COLOR][/quote] no co :diabloti: mówiłam że mam misję :evil_lol: chociaż faktycznie chyba ostatni za dużo kupuje :roll: Quote
BBeta Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='smallpati']no co :diabloti: mówiłam że mam misję :evil_lol: chociaż faktycznie chyba ostatni za dużo kupuje :roll:[/QUOTE] Nie kupuj na siłe :shake: Po co Ci wszystkie wzory skoro część Ci się nie podoba? Quote
NightQueen Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='BBeta']Nie kupuj na siłe :shake: Po co Ci wszystkie wzory skoro część Ci się nie podoba?[/quote] żartowałam przecież :evil_lol: nie kupie tego co mi się nie podoba, ale zostało jeszcze kilka takich co chcę mieć ;) gnioty :razz: ale nie ma lepszych [IMG]http://images34.fotosik.pl/413/129f49e930bc01e9.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/413/0181389508407545.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/37/5e1610163c8c0ac7.jpg[/IMG] Quote
Kibaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Te fotyyy są boskowatee. *-* A twoja Moli jeszcze lepsza. :loveu: Nauczyłaś ją czegoś nowego poprzez klikera.? :cool3: Quote
NightQueen Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Kibaa']Te fotyyy są boskowatee. *-* A twoja Moli jeszcze lepsza. :loveu: Nauczyłaś ją czegoś nowego poprzez klikera.? :cool3:[/quote] nie, mamy zastój bo ona mnie denerwuje ostatnio :eviltong: Quote
Klaudia i Bravo Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Śliczna psinka. :loveu: Pozdrawiam. ;-) Quote
Recommended Posts